כנס מיתופיה 2006!

האבק

New member
../images/Emo47.gifכנס מיתופיה 2006!../images/Emo47.gif

טוב, לא ממש הכרזה רשמית אלא הכרזה יותר קהילתית: מיתופיה 2006 הולך ומתקרב. סמנו לעצמכם את התאריך טוב טוב ביומן: 24.08, יום ה', במהלך כל היום. אז למי שלא יודע - שפשוט יכנס לאתר סיכום כנס מיתופיה 2005 ויהנה מהתגובות ומהתמונות. מדובר בכנס שאני באופן אישי הכי נהניתי בו. אז כרגע צוות של טולקינאים, פוטריסטים ונציגים מהקהילות הקטנות ( חומריו האפלים שיר של אש ושל קרח ונרניה) מארגן את הכנס ובקרוב גם נפרסם אתר ונצא בהכרזות רשמיות בכל הפורומים וגם בעיתונות. אני שמח לומר שכל מי שעסק במיתופיה 2005 רצה להמשיך במיתופיה 2006 וזה אות כבוד לכנס שהמארגנים פשוט נהנו לארגן אותו וזה השתקף גם בהנאה הכללית של מי שביקר. כמה פרטים נוספים: הכנס יתקיים במרכז רוזין הנחמד שאירח אותנו פעם שעברה. העלות תהיה אותה עלות פחות או יותר ויהיה אחלה וכיף לכולם. מבחינת אירועים שלנו – יהיו לנו שלוש הרצאות: * יעל סלע שפירו – מתרגמת הספרים תעביר עוד הרצאה על תרגום 'חומריו האפלים'. ההרצאה בכנס עולמות הייתה הצלחה ענקית. * גילי בר הילל – מתרגמת ספרי הארי פוטר לעברית תעביר הרצאה על 'חומריו האפלים' ונרניה, ועל השימוש של פולמן ולואיס בסיפור אדם וחוה. * ד"ר אמנון סטופ – דוקטור לאסטרופיזיקה יעביר הרצאה נוספת על חומריו האפלים. אמנון העבר גם בכנס עולמות הרצאה שנגעה בחלקה ב'חומריו האפלים' והיה מעניין מאד. למי שיש הצעות, הערות או שאלות , ו/או מעוניין לתרום במשהו – אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי דרך המסרים או דרך המייל: [email protected] . אודי

אוי ואבוי! כל השלוש נשמעות מצויינות

את הדילמה יפתרו לי מארגני הכנס שיתקעו לפחות שתיים מהן בשעות שבהן אני צריכה להיות עם הילדים. ועוד לא דיברתי על ההרצאות של הארי פוטר, שאני מן הסתם ארצה לשמוע... כמה עולה הרצאה וכמה הנחה יש לאנשים שגולשים בפורום הזה מאז שהוא נוסד?

האבק

New member
מתי את צריכה להיות עם הילדים? :)

אגב, המקלדת הסתדרה? כי אם כן..

אקס93

New member
טוב אודי גם לזה אני לא בא

הפעם יש לי סיבה מוצדקת אני טס לאנגליה ואז לצרפת!!! לא נורא אולי שנה הבאה

netser1

New member
../images/Emo47.gifקול קורא למתנדבים במיתופיה!../images/Emo2.gif

מיתופיה הוא כנס ששווה להגיע אליו, אבל עוד יותר שווה להתנדב בו! למה כדאי להתנדב במיתופיה? א. כי התרומה להצלחת הכנס מביאה לסיפוק אישי. ב. כי מתנדבים מקבלים כניסה חינם לכל היום. ג. כי זה כיף אדיר
בכנס זה 6 שעות התנדבות לכל מתנדב, כאשר 3 מהן בדוכן ו-3 מהן בסדרנות באולמות. כשתתפרסם התכנייה, ניתן יהיה לדון באלו שעות ירצה כל מתנדב לעבוד באולם מסוים, ובאלו שעות ירצה לעבוד בדוכן. כל המעוניינים להתנדב מתבקשים לשלוח אלי דוא"ל, המכיל את הפרטים הבאים: שם מלא, ארגון (טולקין, ה"פ, HDM, שילוב, אף אחד), אמצעי תקשורת נוסף (טלפון, מסנג'ר, icq). הדוא"ל לשליחה הוא: [email protected] . אנחנו תמיד מקבלים יותר בקשות להתנדבות מכמות המתנדבים הרצויה. לכן הקדימו להרשם, על מנת לשפר את הסיכוי להתנדב בכנס. נצר מצליח, א. מתנדבים.

האבק

New member
מהתנסות אישית:

התנדבות בכנס זה המון כיף, לא רק שאתה מרגיש טוב עם עצמך שגם אתה עשית משהו בשביל הכנס והקהילה, אלא אתה גם פוגש אנשים חדשים. הבונוס הוא גם כרטיסים חינם, וזה מאד מומלץ - במיוחד בכנס מיתופיה שהוא כנס מאד קהילתי.

yael ziv

New member
באה... ומביא הפתעה (לאודי)

זאת תהיה הפעם הראשונה שלי בכנס מיתופיה אבל לפי מה ששמעתי זאת אחת החוויות היותר כפיות, מרגשות ומלמדות שאפשר לחוות בתחום. מקסימום-לא יהיה כיף- נאשים את אוד!
דרך אגב- עם קצת לחץ מאבק כלשהו (
) אני גם מתנדבת.. תבואו בהמוניכם!!

hester

New member
אני בא!!!!

יש לך מושג על איזה שעות מדובר?! בקשר להתנדבות.... מתי יהיו עוד פרטים?! אני אסמך להתנדב... ואיפה זה בכלל מרכז רוזין?!

למעלה