מוכרת חולצות של אביב

true light

New member
../images/Emo47.gif מוכרת חולצות של אביב ../images/Emo47.gif

חוץ מהחולצה של אביב עם הגיטרה, שנלבשה פעם אחת וכובסה, אף אחת מהחולצות לא נלבשה. יש לי גם את החולצה של הדיסק "ממנטו מורי", שנלבשה כמה פעמים. כל החולצות, כמו שאמרתי, גזורות. אה, ויש לי גם קופסת נעליים מלאה בכתבות עליו שגזרתי מהעיתון (מלפני חמש שנים עד לפני שנתיים בערך), והמון קלטות וידאו שהקלטתי ראיונות וקליפים שלו, אם מישהו מעוניין. (יש לי גם כמה פוסטרים ענקיים, שמהם קצת קשה לי להפרד, אפילו שהם שוכבים במרתף ואף אחד לא רואה אותם :/ ) מי שרוצה, שישלח מסר עם הצעה.

true light

New member
לגבי החולצות הלבנות, בעקבות המסרים.

לא מדובר בחולצות שהופסו בבית עם הדפים של "אופיס דיפו", אלא בחולצות שהודפסו בזמנו ב"ליאונרדו" ולכן ההדפסה שלהן איכותית - לא "נסדקת" ומתקלפת כמו בהדפסה ביתית.

true light

New member
קיבלתי מליון מסרים לגבי הפוסטרים,

אז אני אפרט כאן. מדובר בשני פוסטרים גדולים שיצאו ב1993. הם קשיחים וממוסגרים. באורך כשני מטרים. אחד זה של אביב מחזיק זר גדול כזה בצורת פיס, השני זה של אביב בשיער אדום מחזיק ורד. בשנה שעברה מישהו רצה לקנות אותם ב200 ש"ח כל אחד.

ליאורנר

New member
שלום וברכה לך יסמין....

החולצות האלה מוכרות לי מאיפה שהוא... מקווה שאת זוכרת אותי

true light

New member
אביב לגמרי עושה לי את זה :)

אבל רק המוזיקה וההופעות. (האמת, לא ראיתי *אותך* מלא זמן בהופעות. אתה לא מגיע יותר? או שאני סתם מפספסת את זיו פנייך?)

ליאורנר

New member
גם לי אביב לגמרי עושה לי את זה...

ואני מגיע להופעות הגדולות ופה ושם לקטנות[תלוי כמובן כמה משלמים לי בשביל זה] אני עדיין שוקל אם ללכת לפסטיבל הפסנתר או לא, נראה לי אני אחכה לתאטרון שבטח יהיה בעוד חודשיים בערך טוב לשמוע ממך מעריצה קלאסית שכמותך, מקווה שתצליחי להפטר מהחולצות והפוסטרים ולצאת עשירה מהסיפור

true light

New member
לכל מי ששלח, שולח, או תכנן לשלוח מס

רים. המכירה הוקפאה. מצטערת. :)

מעיין51

New member
חיייבתתתתתתתת

זהה ממשש דחוףף אני צריכה את כל הדברים האלה.. מתמנה אדירההההה ליומולדת של בדודה חולצות פוסטרים.. דברי איתי שתרצי למכור.. ותגידי גם בכמה

למעלה