מלכות אבל מטומטמות

Vegvisir

New member

Vegvisir

New member
בונא אתן שתכן מפספסות פה את הפוינט!

הכותרת היא מלכות אבל מטומטמות (אחרת הייתי שם את האסקימוסית ההיא ששרה מהגרון( ולא מטומטמות מטומטמות וואי קשה להקליד מטומטמות מטומטמות

סריט

New member
סליחה!!!!! קמיל היא מלכההה

אמנם לוקה קצת בנכות כללית, אבל זה לא יפה להפלות אנשים רק בגלל המוגבלויות שלהם!!! אבא שלי אמר לאמא להצביע למפלגה של הנכים בקלפי והיא שכחה את האותיות והצביעה ש"ס, אבל רק בגלל שהם לא קיבלו מנדטים זה לא אומר שאפשר להמשיך להתייחס לנכים מכל שכבות האוכלוסיה כנטע זר שמפריע לחברה הנורמטיבית להתקדם! זה לא גרמניה 35 פהההההה. אני צריכה לישון.

Esmena

New member
שתי בחורות חדשות:

Polly Scattergood- לקחו את ביורק,טורי,ג'ואנה ניוסום,סקאוט ניבלט, רג'ינה ספקטור ,ריטה(!!),השיער של קורטני לאב(אה ואת הפולי של פולי ג'ין?) והשם יודע עוד אי אלו גרציות וריסקו בבלנדר עם דוגמנית יפנית. נראה שהיא כל כך מוכשרת (/מפגרת)שהיא מסוגלת לשיר ולתרגם לשפת הסימנים בו זמנית. בקרוב הדיסק. * למען הסר ספק:היא לא באמת יפנית ,והטענה היא שגם לא באמת עשו אותה בבלנדר. Leerone-כן!ניחשתם נכון, היא מאינדונזיה. לירון היא בחורה-סופר-מתוקה מעדות הרג'ינה, כל כך מתוקה שאם רבין היה פוגש אותה אז..סביר להניח שהוא עדיין היה קורא ליורדים נפולת של נמושות,אבל כנראה שהיא מצידה עדיין הייתה מציעה לו לזרום איתה ועם חבריה הבובות החביבות לוויסקי.אני חושבת שהוא לא היה מתנגד. אפשר לחשוב שהיו לו אופציות יותר טובות.

סריט

New member
הסקטרגוד הזאת זייפנית ברמות, מה נסגר

ורג'ינה יש רק אחת, וגם זה יותר מדי. אבל חמודות. יבָדקו! אה יש את זאתי, Natalia Lafourcade, גם כן סתומה, אבל מותק.

סריט

New member
אני לא מאמינה שלא שמת את בבושקה!

AKA הקליפ הכי יפה בעולם אבל באמת, אתה לא חושב שקייטבוש זה קצת אוביאוס? יכולנו לשים את טורי ורגינה ולסגור סיפור. צריך קצת סופיסטיקיישן, בכל זאת, זה פורום חתרני פה. [נ.ב. snoring?!]

Vegvisir

New member
כן את כרגיל צודקת

אבל היה לי מאוחר ואין לי שעות שינה לאחונה זהו זהו שזה הקטע שבכוונה לא רציתי לשים מוכרות הקמיל הזאת היא לא רעה אבל הבלונדה הזאת ממש לא לעניין והלירון הזאת?? מה מלכה מה? איפה מלכה?

Esmena

New member
כהרגלך בקודש,אתה מבקר חריף ביותר של האנושות

ושלי בפרט.
טוב חטאנו בגדנו זה לא השרשור המתאים.אולי שרשור בנות אצולה או סתם ככה דברים חדשים ששמעתם שבא לכם להמליץ עליהם.באמת חשבתי שיש מי שייהנה מהבחורות האלה ושיש בהן משהו מטומטם .כמובן,וכמו שמלמדים אותנו מקרים היסטוריים רבים ,אף פעם לא כולם יכולים להנות.עימך הסליחה. נ.ב-מה,אבל לירון כ"כ חמודה!!!!!!היא שולחת מיילים לכל מי שמוריד שירים מהאתר שלה!ואני יודעת שזה אוטומטי כזה אבל היא כזו חמודה!!!!!! נו טוב.

למעלה