שירים עם תפקידים נבחרים:מלכים, מלכות, נסיכים, נסיכות, ליצן החצר, וגם נשיא, ראש ממשלה, שר בהווה ובעתיד (לדוגמא הראשון בבידור-דודו טופז...חחח,כן בטח...)...
החברים של נטאשה בשירם טמבל התעשיה האבירית של קורין אלאל וגם בביצוע הנפלא של דודי לוי שלמה ארצי בשירו מלך העולם שבעצם מחודש ומתורגם מביצוע מדהים חלא פחות שרית חדד בשירה - אני לא סינדרלה פינקס הקטן ואני יחלשוב על עוד
ROCK & ROLL IS KING - ELO DANCING QUEEN - ABBA שחמט - חוה אלברשטיין דרך המלך - גילי וגלית (מה לעשות, זה נחשב עדיין כ"שיר") הייתי מלך - פרמיירה (מזי כהן, יואל לרנר ואבנר קנר) מלכות החרמון - להקת פיקוד צפון טוב, הנסיך הקטן זה ברור בלי לכתוב אפילו דון קישוט -דני סנדרסון ....."נסיכה שלי" למה לי פוליטיקה עכשיו - משינה עכשיו אנוח ואחזור שנית מאוחר יותר מה עם מבצעים? king crimson queen. prince b b king
ששרה את שיר הנושא של הסדרה בנות גילמור - Where You Lead וגם יש את השירים של King Africa זה ששרה את La Bomba וגם יש את שירים The Lion King כמו The Lion Sleep Tonight ו- The One וכל השירים משם... בכל שיר כמעט שם מוזכרת המילה King
גלי עטרי ערמונים מהאש (המלכה תבקש ערמונים מהאש...) Iko Iko שרה אותו גם סינדי לאופר look at that king all dressed in red..... אופליה של יהודית רביץ רומיאו - של יהודית תמיר אביר חלומותיי שבא מאגדה אחרת ועוד.........
זה מה שעולה לי בראש בזה הרגע: Rockfour - President of Me Westlife - Queen of My Heart Wamdue Project - King of My Castle Prefab Sprout - The King of Rock ´N Roll Smiths - The Queen is Dead Van Morrison - Queen of the Slipstream Elvis Presley - King Creole Drugstore - El President Super Furry Animals - Presidential Suite Jay-Z - Dead Presidents Psychedelic Furs - President Gas Adam and the Ants - Prince Charming Warren G and Sissel - Prince Igor Gene Pitney - Princess in Rags Strangles - Princess of the Streets
דוד מלך ישראל קם בבוקר לטייל ויאמר המלך דוד גש אלי קטנטני פתי שלי וראה אני גינגי והביט אל עיני והביט אל תוכי וילחש אפרוחי אפרוחי גינגי שלי כך אמר לי דוד כך אמר לי המלך הליצן נהיה למלך הנביא נהיה ליצן מכורה שלי ארץ נוי אביונה למלכה אין בית למלך אין כתר ראש לאבירים הוא יש לו לב זהב / נסיכה יפה היא נישמתה טובה יש ראש הממשלה זה הראש הכי חשוב הינה בא נשיא מצרים איך שמחנו לקראתו פרמידות בעינים ושלום במקטרתו אדון עולם אשר מלך בטרם כול יצור ניברא בהיכליו יושב שלמה וי ליומי וי ללילי כול איש יודע מה שלומו אך אין איש יודע מה שלומי היא היתה הקיסרית הלבנה של הצלילים הנבראים מין הקרעים בנשמה בארמון של מלך סין שעון היה שעון זהב פייר פגש בנסיכה פייר איש החלומות פייר שאיננו נסיך הוא גבר אדוני השופט אדוני השופט זו האמת שבעים המה הגיבורים ויכחידום תשעים שרים אזרחים פיצחו נא בשיר כי אמת וחסד משפטו של האמיר הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש אני קורא בספר מלכים בפרק השבעה עשר הגנרל המקסיקני קסטניטס דוד המלך בא למסיבה אבל אצלי בבית אני הבוס אני החוק אני המלך כן כן כתר של זהב לראש מלכה כתר של זהב טהור ואיזבל היתה.....בת מלך..... למה צחקה מיכל למה צחקה מיכל לדוד ויודעה היא ימאי שלמה המלך נפלאו מאלמוגים ומזהב נסיך החלומות (ולנטינו) מים לדוד המלך מים מים לדוד ניצב לפני שער המלך חייל על המשמר אל עיר הפלך בא ישב הרב המפורסם הרב ישב בנחת נעץ בהם מבט יצאו אז כוכבים הלו הלו זקלין הנהדרת כאן אדונך מרקיז דה פנטלון / כי באמת מרקיז הכול בסדר כי באמת אין כול חדש פעם המלך קשר לה כתרים / פעם המלך רצה ביקרה אם לןשימך תשאל הקדש דקה למלכה ונמאס לי להקליד
מלך שלך-יזהר אשדות "מי זה שם הולך שיכור זה ראש הממשלה" מחכים למשיח- ושר האוצר נתן במבט ריאיון הגבירה כבר מתה אין נהר בלי מיים אם תיהי שלי תחיי אצלי כמו מלכה 1,2,3 אני אחשוורוש