מלכת השבוע- נועה גלוסקא

../images/Emo47.gif מלכת השבוע- נועה גלוסקא ../images/Emo47.gif

והפעם... הנשאלת שלנו היא נועה גלוסקא- מוזמנים להפציץ בשאלות
והנה השאלות שלי:
בת כמה את ובאיזה איזור מגורים את גרה?
איך את מגדירה את עצמך במשפט אחד?
כמה אחים יש לך?
מה התחביבים שלך?
חלום שהיה לך שהצלחת להגשים ואחד שאת מאוד רוצה להגשים אבל לא חושבת שתגשימי?

איימו

New member
הפצצה...

מה את הכי אוהבת לעשות?
מה את הכי שונאת לעשות?
קיץ או חורף?
איזה סרט את הכי אוהבת?
מה תמיד יש לך בתיק?
כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה?
מה מעצבן אותך?
מאכל אהוב?
בריכה או ים?
שוקולד או גלידה?
מה גורם לך אושר?

אוקיי!

מה את הכי אוהבת לעשות?לשמוע מוסיקה ולעשות בייביסיטר על בני דודים שלי. מה את הכי שונאת לעשות?כלים. קיץ או חורף?קיץ! איזה סרט את הכי אוהבת?"לנגן מהלב"-עם מריל סטריפ. כדאי לראות! מה תמיד יש לך בתיק?גלוס כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה?אני לא שמה לב... מה מעצבן אותך?אנשים שקרנים,נחירות וזיופים מאכל אהוב?קציצות גזר (כן זה נשמע מגעיל אבל זה סוף הדרך!) בריכה או ים?ים ים ים ים!!!!! אני חולה על הים! שוקולד או גלידה?שניהם חחחחחחחחח... מה גורם לך אושר?אנשים שאני אוהבת.

וואי באיזה דיליי אני!!!!

באמת לא הייתי שנה בפורום! (טוב לא נתנו לי את המחשב...) הנה אני עונה! בת כמה את ובאיזה איזור מגורים את גרה?אני בת 18.5 וגרה ברחובות איך את מגדירה את עצמך במשפט אחד?אוהבת לאהוב אנשים שאוהבים אותי. כמה אחים יש לך?אמממ... אין לי מה התחביבים שלך?בעיקר לשמוע מוסיקה,ים,מחשב וכו'. חלום שהיה לך שהצלחת להגשים ואחד שאת מאוד רוצה להגשים אבל לא חושבת שתגשימי:היה לי חלום להיפטר כבר מהגשר וזה קרה לפני שבועיים... וחלום שאני לא חושבת שאני אגשים...לא חושבת על זה כ"כ אני מקווה שאני אגשים את כל מה שחלמתי עליו!

../images/Emo47.gif מלכת השבוע- נועה גלוסקא ../images/Emo47.gif

מאחר ונועה לא הייתה איתנו בשבוע שעבר, ניתנת לה האפשרות להיות המלכה גם לשבוע זה... אז תמשיכו להפציץ בשאלות והיא תענה לכם... ושיהיה לנו שבוע נפלא

eris1515

New member
אנייי../images/Emo13.gif

חלום?
הבנאדם שאת הכי מעריצה-
הבנאדם ההכי חשוב בעינייך-
הבנאדם הכי אגואיסטי בעינייך-
תחביבים-
חורף או קיץ?
ים או בריכה?
למי בא לך עכשיו להביא פרח?
אם היה לך אפשרות לבחור 3 משאלות-מה היית בוחרת?
עם מי מהאחים שלך את הי מסתדרת?
איך החופש? אמ... זהו בנתיים

תשובות!

חלום?(זה יישמע נדוש) אבל אני הכי רוצה שהחיילים שלנו יחזרו הביתה כבר! הבנאדם שאת הכי מעריצה-דני סנדרסון. הוא ענק!!!!! הבנאדם הכי חשוב בעינייך-אמא. הבנאדם הכי אגואיסטי בעינייך-מישהי שעובדת איתי. תחביבים- חורף או קיץ?קיץ! ים או בריכה?ים! למי בא לך עכשיו להביא פרח?לחברה שלי שטסה היום ללונדון! אם היה לך אפשרות לבחור 3 משאלות-מה היית בוחרת? 1.שכל מי שאני מכירה ואוהבת יהיה תמיד מאושר. 2.שיצליח לי כל מה שאני אעשה 3.ושיפסקו לי כבר הכאבי בטן האלה שיש לי מהבוקר! (אוף!) עם מי מהאחים שלך את הכי מסתדרת?אממ... אין לי... איך החופש?אין לי. אני לוקחת ימי חופש עוד מעט וגם זה עלה לי בבריאות כמעט! אמ... זהו בנתיים-טוב תודה! נורא נהניתי לענות!

למעלה