מלכת השבוע- שילבילי

../images/Emo47.gif מלכת השבוע- שילבילי ../images/Emo47.gif

קבלו את מלכת השבוע- שילבילי (מקווה שאייתתי נכון את הכינוי
). אז הנה השאלות שלי:
בת כמה את ומאיפה את
כמה אחים יש לך ומה ההפרשים בינכם
מה התחביבים שלך
מה את הכי שונאת לעשות בבית
יאלא, תתחילו להפציץ

eris1515

New member
שואלת=]

-מה את שונאת לעשות? -מה הדבר שהיית מתעסקת בו שעות? -מה הדבר שאת ואח\אחותך הכי רבים עליו? -מתי בפעם האחרונה יצא לך לדבר עם אח\אחותך על מה שעומד לך על הלב? צבע אהוב? מה תעשי כשתהיי גדולה? אמ.. זהו בנתיים=]=]

יאללה עוד שאלות!!!!../images/Emo150.gif

-מה את שונאת לעשות? אני שונאת ממש לקנות בגדים ונעליים! ואני שונאת להחליט דברים שלא משנה לי מה באמת תהיה ההחלטה הסופית, ואני שונאת את ההרגשה שאני לא שולטת 100 אחוז ברגשות שלי (בעיקר בעצבים ובכי). -מה הדבר שהיית מתעסקת בו שעות? מחשב , סרטים, ספרים, ופעם גם הייתי סורגת המון או עושה מלא סוגי אומנות. עכשיו זה בישול. אני כל היום במטבח מבשלת אוכל והרבה עוגות (אני גם בפורום אומנות בעוגות...). -מה הדבר שאת ואח\אחותך הכי רבים עליו? שאין ביננו הבנה וחפרנות מעצבנת ובעיקר חוסר סבלנות לשמוע אד את השני. -מתי בפעם האחרונה יצא לך לדבר עם אח\אחותך על מה שעומד לך על הלב? יש לי יחסית הרבה אחיות אז לפחות 3 פעמים בשבוע אם אני בבית ואם אני בפנימיה אז פעם בשבוע או בשבועיים... צבע אהוב? כחול וגווניו גם סגול וירוק. מה תעשי כשתהיי גדולה? אוווווו יש לי הרבה פנטזיות לעתיד..... בעיקר הייתי רוצה להתחתן ולגדל משפחה עם הרבה ילדים ולגור בצפון ושיהיה לי צימרים ולעסוק באפיה ובישול... אולי אני אקים מסעדה.....

../images/Emo13.gif עונה! ../images/Emo13.gif

בת כמה את ומאיפה את - אני בת 17 וחצי מיישוב ליד מודיעין. כמה אחים יש לך ומה ההפרשים בינכם- יש לי 3 אחיות ואח קטן. אחותי הגדולה בת 22 אחריה 21 ואז אני! אחרי עוד אחות בת16 ואז אחרון חביב אחי הקטן והחמוד בן 7 וחצי. מה התחביבים שלך- אני אוהבת לאפות (עוגות וכאלה).. לראות סרטים וטלויזיה לפעמים גם לקרא ספרים כשהם ממש מענינים, ובעיקר אני אוהבת חברות ולשבת ולצחוק שעות אפילו מדברים מטומטמים
. אני גם אוהבת להיות עם כל המשפחה המורחבת כי אנחנו במשפחה המורחבת משפחה מוסיקלית וצחוקים רצים אצלנו חופשי. מה את הכי שונאת לעשות בבית- לנקות, להשתעמם, לישון, לריב עם ההורים ועם האחיות. זה בערך......

למעלה