מלכת השבוע- Ben Dor

../images/Emo47.gif מלכת השבוע- Ben Dor ../images/Emo47.gif

אתם מוזמנים להפציץ אותה בשאלות, ומי שלא היה מלך לשבוע בסיבוב זה ומעוניין, מוזמן לשלוח לי מסר
. והנה השאלות שלי: בת כמה את? מה התחביבים שלך? איך הגעת לפורום? מה את הכי אוהבת לאכול?

eris1515

New member
../images/Emo13.gif

אם היו מעניקים לך 3 משאלות,מה היית מבקשת?
איפה היית רוצה להיות עכשיו?
איפה לא היית רוצה להיות עכשיו?
כשאת אומרת בלב את המילה אחים\אחיות,מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?
צבע אהוב?
האם יש משהו משותף ביניך לבין אחד מהאחים\אחיות?-->אם כן מהו?
מה את אוהבת לעשות עם אח\אחותך?
מתי הרגשת שאת ממש צריכה מישהו מהאחים שלך שיעודד אותך קצת? אמ.. זהו אין לי עוד בנתיים

Ben Dor

New member
=]

אם היו מעניקים לך 3 משאלות,מה היית מבקשת? ש....אנשים יפסיק לסבול....שישראל תפסיק להיות כזאתי שנואה ומי שמעניק לי ת3 שמאלות ישיהיה שלי וככה אני יוכל לבקש איזה משאלה שאני רוצה מתי שאני רוצה ;] איפה היית רוצה להיות עכשיו? בקוסטה ריקה איפה לא היית רוצה להיות עכשיו? אמממ בזקן של נסראללה כשאת אומרת בלב את המילה אחים\אחיות,מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? אדווה והראל צבע אהוב? כחול האם יש משהו משותף ביניך לבין אחד מהאחים\אחיות?-->אם כן מהו? אני ואח שלי אהבה לספורט אני ואחותי אמממ תאמת אנלא מוצאת מה את אוהבת לעשות עם אח\אחותך? לצאת איתם לסרט מתי הרגשת שאת ממש צריכה מישהו מהאחים שלך שיעודד אותך קצת? לא נראלי שזה קרה...=\

Ben Dor

New member
יששש =] ייאווו שנים לא הייתי פהה =]

בת כמה את? 16 מה התחביבים שלך? גלישת גלים גלישת רוח רכיבת פרי רייד מוזיקה חברים הופעות =] איך הגעת לפורום? איזה יום אחד היה לי ממש משעמם אז עברתי בכל הא'-ב' של הפורומים וחיפשתי פורומים מעניינים ואז מצאתי את זה =] מה את הכי אוהבת לאכול? נודלס פיצה ו...פירההה יאמייי =]

הפגזת שאלות

מיהם שלושת האנשים שהכי השפיעו עלייך? איזו דמות מפורסמת (אפשר מישהו שנפטר) היית רוצה לפגוש? לו יכלת להעניק משאלה אחת למישהו בעולם למי זה היה? מה הספר האהוב עלייך? איזו סדרת טלויזיה בחיים לא תפסידי? את בוכה בסרטים? ובספרים? מה הסרט המצוייר הכי אהוב עלייך? מה הזכרון הראשון שיש לך?

למעלה