מסיכות לשיער

SummerSpirit

New member
../images/Emo47.gif מסיכות לשיער ../images/Emo142.gif

באיזו מסכה אתן משתמשות, כמה פעמים בשבוע ולמה
אה, ואיפה כדאי לקנות
.

אני^.^

של פנטן, ושל קרליין10. של פנטן אני משתמשת לשיער בלונדיני, לא תמיד, כשיש חשק.. של קרליין10 זה בא באריזה גדולה סגולה ועגולה כזאת, וגם אני משתמשת כשיש חשק.. :)

מיכי7

New member
אני../images/Emo13.gif

משתמשת במסיכה שקניתי במספרת 'שי אביטל', היא עלתה 130 שקלים אבל היא מאוד יעילה
ואני גם ממליצה על המסיכה של קרסטס ושל נטורל פורמולה. ואם מישהי מעוניינת גם במסיכות טבעיות לשיער אני יכולה לרשום כמה

nickey

New member
שלי:

כרגע קרליין10 - מסיכת יופי לשיער רגיל. ניתן למצוא בכל מקום, גם בסופר פארם.

lost green eyes

New member
elvive

אחלה של מסיכה... מרוצה ממנה מאוד. משתמשת פעם בשבוע בערך.. בקיץ קצת יותר.. כי יש חשיפה חזקה יותר לשמש.

my spirit

New member
את יכולה בבקשה לפרט.?

למשל מה היא עושה לשיער לאיזה שיע היא מתאימה ועוד.. פשוט קניתי לוריאל פרופשיונאל וקרסטאס..וזה לא כ''כ לתקציב שלי[נערה עובדת שכמותי] אז אני מחפשת תחליפים לעתיד [כישגמר..רק קניתי]

lost green eyes

New member
כתוב עליה שהיא מתאימה לשיער בינוני-ארוך

בעיקר לשיער שסובל מחוסר ברק. למעם האמת לשיער שלי יש ברק טבעי.. אבל כאשר אני משתמשת במסיכה (בצורה שבה אני אפרט עוד מעט) התוצאות באמת ניראות לעין. אני חופפת את השיער עם שמפו.. לאחר מכן סוחטת את השיער ומנגבת אותו עם מגבת.. ממש ככה.. שישאר חצי יבש. רק אז שמה את המסיכה בדגש על הקצוות וכמובן שלא על הקרקפת. התוצאות ניפלאות וריח מדהים בעיני. המסכה לא יקר מדי..עולה כ40 שקלים. אני רכשתי בסופרפארם

Black Jane

New member
שמעתי עליה כ"כ הרבה המלצות טובות...

אני עוד אתפתה לקנות אותה !

C h e N 1 5

New member
אני גם משתמשת באלביב

ויש גם את הקופסא הצהובה שהיא פשוט מעולה!

my spirit

New member
אני

חדש לי כל הקטע של המסיכות.. אבל עד עכשיו קניתי; קראסטס,לוריאל פרופשיונל,שוקי זיקרי,מישל מרסייר,קרמה ובידיוק ניתנה לי מסכה של אוסמו[= של מישל מרסייר ממשך נחמדה..מרככת ומקלה על הסירוק של אחרי המקלחת...של שוקי זיקרי גם בערך אותו הדבר אבל של מישל יותר קלילה שכזו [פחות שומנית יותר לחותית]קרמה יותר שומנית [לשיער רגיל..]וגם די בסדר.. קראסטס ניסיתי פעם אחת והיא די מעולה![חבל שיקרה..קרוב ל200 ממה שזכור לי..וכמות קטנה/=]היא מרככת ועושה שיער מבריק והקשים ממש נעלמים כשאני מעבירה את השיער! של לוראיל לא ניסיתי עדיין וגם של אוסמו לא.. אני שמה מסכה פעמיים בשבוע [אני גם חופפת איזה פעמיים-3...] למה?כי מרוב שלא גזרתי אותו הוא ממש ניזוק..וגם הוא בהיר אז הוא נשרף לי ממש במהירות [עד כדי כך שאנשים חושבים שאני מזדקנת..כי הוא ממש נהיה בקרקפת לבן..בקצוות הוא סתם בלונד]

Black Jane

New member
../images/Emo42.gifאובליפחה הכתומה. מעולה, מדהימה, נעימה.

מתאימה לשיער צבוע ופגום (ויבש וכו וכו וכו
) יש שאומרות שהיא עושה נשירה..אבל לי יש נשירה תמידית
ובאשר לשאר היא עושה פלאים. הצבע נראה פתאום יפה [זאת אחרי 4 חודשים לפחות שלא נצבע] וגם הריח כייפי... ממליצה, ממליצה

Black Jane

New member
בדיוק!

ובקשר למחיר אין לי מושג מה לענות לך, אמא שלי קונה לי תמיד מהספרית... תבדקי במספרה הקרובה, אני מוכנה לבדוק בשבילך ביום ראשון אם יש את זה בפארמים.

למעלה