נדב מלך!!! נדב הכי חמוד בסדרה!!!!! (זה ששי בוגנים!) וג'רי סתם חרא על מה שהוא עשה לבנצי!!!!!!
5 5פיסטוק New member 10/3/05 #1 ../images/Emo47.gifנדב מלך!!! נדב הכי חמוד בסדרה!!!!! (זה ששי בוגנים!) וג'רי סתם חרא על מה שהוא עשה לבנצי!!!!!!
../images/Emo47.gifנדב מלך!!! נדב הכי חמוד בסדרה!!!!! (זה ששי בוגנים!) וג'רי סתם חרא על מה שהוא עשה לבנצי!!!!!!
» »¦«•zlil ravize•»¦« New member 10/3/05 #2 להרגיעעעעעעעע../images/Emo152.gif ג'רי מושלם,מנאייק עם סטייל,ומצידי שבנצי ימות!! חוץ מזה-ג'רי חושני יותר שלא נדבר על איך שהוא ניראה
להרגיעעעעעעעע../images/Emo152.gif ג'רי מושלם,מנאייק עם סטייל,ומצידי שבנצי ימות!! חוץ מזה-ג'רי חושני יותר שלא נדבר על איך שהוא ניראה
N Nolly New member 10/3/05 #5 ששי מושלם.. אכן.. http://img219.exs.cx/my.php?loc=img219&image=16ds.jpg
W willo1 New member 10/3/05 #7 מושלם מושלם אבל הוא משחק כאילו הוא קורא את התפקיד מהדף ולא ממש משחק אותו..
5 5פיסטוק New member 11/3/05 #8 מי שצריך להריגע זה אתה! אני לא אומרת שנתן (ג'רי) לא חתיך רק בסידרה הוא מניאק בן..... סתם ככה הוא חתיך..... אז בוא תרגיע את עצמך ואל תוציא את העצבים שלך עלי או.קיי?!!
מי שצריך להריגע זה אתה! אני לא אומרת שנתן (ג'רי) לא חתיך רק בסידרה הוא מניאק בן..... סתם ככה הוא חתיך..... אז בוא תרגיע את עצמך ואל תוציא את העצבים שלך עלי או.קיי?!!
» »¦«•zlil ravize•»¦« New member 11/3/05 #9 אני בת מותק../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif ואני לא עצבנית חלילה.. בסדרה הוא טיפה מנאייק, אבל..כאילווו זה נתן?!
אני בת מותק../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif ואני לא עצבנית חלילה.. בסדרה הוא טיפה מנאייק, אבל..כאילווו זה נתן?!
5 5פיסטוק New member 11/3/05 #10 ../images/Emo23.gifהופה! אני רואה שאת ממש מאוהבת בו קשות! טוב אני חייבת להודות שאכן יש במה להיתאהב אצלו.....
../images/Emo23.gifהופה! אני רואה שאת ממש מאוהבת בו קשות! טוב אני חייבת להודות שאכן יש במה להיתאהב אצלו.....
» »¦«•zlil ravize•»¦« New member 11/3/05 #11 כבר שנתיים וחצי../images/Emo23.gif../images/Emo152.gif אני מאוהבת קשות בבנאדם כפרעליו..מוכשר,מצחיק,חתיך,מדהים,זמר מושלם.. אחחחחח
כבר שנתיים וחצי../images/Emo23.gif../images/Emo152.gif אני מאוהבת קשות בבנאדם כפרעליו..מוכשר,מצחיק,חתיך,מדהים,זמר מושלם.. אחחחחח
ב בילבי ע ל ספידים New member 11/3/05 #12 רק מאוהבת??../images/Emo184.gif מבחינת צליל הם כבר היו בדרך לחתונה, רק שמישי בת ז*** קלקלה הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עלק: "עם הלשון הוא מתנשק רק איתי" ראינו לפני יומיים מה הוא לא עושה איתך!!!!! טיפשהההההההההההה
רק מאוהבת??../images/Emo184.gif מבחינת צליל הם כבר היו בדרך לחתונה, רק שמישי בת ז*** קלקלה הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עלק: "עם הלשון הוא מתנשק רק איתי" ראינו לפני יומיים מה הוא לא עושה איתך!!!!! טיפשהההההההההההה
» »¦«•zlil ravize•»¦« New member 11/3/05 #13 חחחחחחחחחחח../images/Emo152.gif אבייי כפרעלייך אני מתה על היציאות שלך... אוי אל תזכירי לי את יעל לשם יימח שמה !!#@^#@^# אררררררררררר תמותיי חחח צודקת,ראינו לפני יומיים מה הוא לא עושה איתה
חחחחחחחחחחח../images/Emo152.gif אבייי כפרעלייך אני מתה על היציאות שלך... אוי אל תזכירי לי את יעל לשם יימח שמה !!#@^#@^# אררררררררררר תמותיי חחח צודקת,ראינו לפני יומיים מה הוא לא עושה איתה
ב בילבי ע ל ספידים New member 10/3/05 #4 מה התחפרנתם?????????../images/Emo184.gif מה זה נדב, ג'רי, בנצי??????? זה ששי, נתן, ודרור!! מגעיל לקרוא להם בשמות של הדמויות!! ונתן לא מגעיל!! שמעת???????????????????????????
מה התחפרנתם?????????../images/Emo184.gif מה זה נדב, ג'רי, בנצי??????? זה ששי, נתן, ודרור!! מגעיל לקרוא להם בשמות של הדמויות!! ונתן לא מגעיל!! שמעת???????????????????????????