סיכום התחרות

Another Girl

New member
../images/Emo47.gifסיכום התחרות../images/Emo47.gif

אחרי חודש של תחרות ושיגועי שכל,כל מיני תיאוריות שונות ומשונות והכל בהשראת הסיפור על מותו של פול ועלייתו של וויליאם קמפבל לגדולה. במהלך התחרות הצטיינתם בחיבור מעשיות מקוריות ומשעשעות,שכל אחת מהן שווה בדיקה (
|) ובכל זאת, רק אחת יכולה לזכות בתואר... בואו נספור את הקולות: תיאוריה מס' 2-אין כזו להקה "הביטלס"! קיבלה קול אחד. תיאוריה מס' 4-יוקו אונו מתה! קיבלה קול אחד. תיאוריה מס' 6- תיאוריה בלי כותרת(הביטלס הם בעצם ישראלים...) קיבלה קול אחד. תיאוריה מס' 12- פול מת/אלביס חי-החשיפה קיבלה קול אחד. תיאוריה מס' 7- הביטלס והמדעים המדויקים קיבלה שני קולות. תיאוריה מס' 11- משתמש הפורום העונה לשם "מ ק ר ט נ י" הנו בעצם..... מקרטני! קיבלה שני קולות. ו...טראאאאם טראאאם |רינגו על התופים תיאוריה מס' 9- הביטלס והקומוניזם מקבלת 3 קולות ובכך מוכרזת התיאוריה הזוכה!
הנצחון בתחרות מזכה את מחברה,הלא הוא מר סר פול מ ק ר ט נ יבפרס: "ערכת תפוז" הכוללת מעמד מהודר לפתקים, חולצת תפוז וסינגל מתנת אן אם סי.(מצטערת,תפוז לא מספקים פרסי ביטלס,אז תיאלץ להסתפק בזה ידידי.
) שוב אודה לכולכם על ההשתתפות הן בכתיבת תיאוריות מוצלחות והן בהצבעה. כמו כן אנצל את ההזדמנות להודות ליניר שסיפק את הפרס וסיפק לתחרות במה (גם אם חלקית.

Another Girl

New member
וזה גם המקום לשרשר

נאומי תודה לחברי הפורום(וגורמים אחרים...אהממ אהממ
)

Another Girl

New member
איפה?

כי אם אתה מתכוון לאחותה התאומה של לוסי היא לא הצביעה בשם משתמש משלה כמו שהסברתי,ולכן זה לא נחשב.

Another Girl

New member
לא מדויק

הנה הציטוט מההודעה של לוסי: אני בוחרת במדעים המדוייקים ואחותי התאומה שגם משתתפת ואבוי!למי שלא יחשיב אותה בוחרת באוכל של אלרוס... משמע-לוסי,חברת פורום רשומה,בחרה במדעים המדויקים.אחותה התאומה בחרה באוכל.מכיוון שאחותה היא דמות "ערטילאית" בטח שלא תצפה שאני אחשיב את ההצבעה שלה. אם היא הייתה נרשמת ומצביעה בשם משתמש,כמו שהסברתי ללוסי שהיא צריכה לעשות,ההצבעה שלה הייתה נחשבת. זה כמו שתבוא עכשיו ותגיד "אבא שלי,ודוד שלי וסבתא שלי בחרו בתיאוריה..." עד שאני לא רואה תכל'ס הצבעה אין מה לדבר. ההצבעה השנייה הייתה של דרימינג,אז אין סיבה שהיא לא תיחשב. חוץ מזה למה הקטנוניות?

i love lucy

New member
היי! זה אכן נחשב! וגם

פול סחתיין על הזכיה... תמיד האמנתי בך! מזל טוב

נאום *סיום* בחירות מרגש

מכיוון שאני לא פוליטיקאי רגיל, אני לא אנשא נאום בחירות מרגש רק לפני הבחירות- אני אנשא עוד אחד אחרי הבחירות! ובכן, יקיריי, מר ומרת ומרת מקרטני, מר ומרת סטארקי, כבוד נשיא המדינה, מר יו"ר הכנסת, כבוד ראש הממשלה, הנהלת תפוז, מנהלת יקרה, ופשוטי עם: ברצוני להודות לכולכם על בחירתכם בתיאוריית הקונספירציה הידועה בכינויה "הביטלס והקומוניזם" שחושפת את האמת המדאיגה (או הלא מדאיגה) מאחורי תופעה מעניינת שבה היו מעורבים הביטלס, במהלכה החדירו הם רעיונות קומוניסטיים לדעת הקהל הקפיטליסטי. אני מאושר לדעת שאכן, בניגוד לקהלים אחרים (כמו ראש המוסד), אתם קיבלתם את התיאוריה ולא זלזלתם בה, ויש לציין שעשיתם מעשה היסטורי חשוב, בכך שלא פגעתם בשילוש הקדוש, ובחרתם באחת מקונספירציות השילוש הקדוש. ולסיכום, כעת אעבור לרשימת התודות: 1. תודה לאלוהים, שעשה לי בית ספר 2. תודה לעידן רייכל, שלא יתבע אותי על זכויות יוצרים עכשיו (
) 3. תודה להוריי, שהביאוני עד הלום 3. תודה להורי הוריי, שהביאוהם עד הלום 4. תודה להורי הוריי, שהביאוהם עד הלום 5. תודה ליצור החי הראשון, שהביאוהם עד הלום 6. תודה לדארווין, שלא יתבע אותי על זכויות יוצרים עכשיו (
) 7. תודה על כל מה שנתתם 8. תודה למנהלת הפורום, שספרה את מספר הקולות 9. תודה לשרתי תפוז, שנתנו להודעות לעבור 10.תודה לי, שכתבתי את הקונספירציה (
) 11.תודה לביטלס, שבלעדיהם לא הייתי פה 12.תודה לכל מי שכתב קונספירציות! כולן היו יפות מאד!!! 13.תודה לפשוטי העם שהצביעו לקונספירציית "הביטלס והקומוניזם" 14.תודה לפשוטי העם שהצביעו לקונספירציות אחרות 15.תודה לכל פשוטי העם שנוכחים בפורום 16.ושוב תודה לאלוהים, שהוא שוב עשה לי בית ספר 17.ושוב תודה לעידן רייכל, על זה שהוא שוב לא יתבע אותי על זכויות יוצרים *נאום זה נכתב תחת השפעה קשה של צפייה ממושכת במחשב **הרעיון עם הכוכביות מפעם שעברה מצא חן בעיניי, ולכן אני חוזר עליו ***נאום זה נכתב בעקבות שטיפת מוח קומוניסטית ****נאום זה נכתב לפני פירוק ברית המועצות *****נאום זה נכתב אחרי תאריך התפוגה שלו ******כשי לקוראים נאום זה מצורפת *שוב* תמונה *******לנאום זה יש זכויות יוצרים ********אבל הן של עידן רייכל *********אז אתם יכולים לנסות להוריד אותו מקאזה... **********אבל אז יתבעו אותכם ותפסידו הרבה כסף ***********אז לא כדאי לכם ************לא לעשן!!!! *************לאכול רק מזון בריאות **************לא לדרוך/לאכול את הדשא ***************לא לנסות בבית ****************זוכרים היטב את מה שהיה בנאום הקודם? היה עליו בוחן פתע לפני שבוע *****************לא זוכרים את הבוחן פתע? האם הברזתם מהשיעור ילדים? ******************הרבה כוכביות, הא? *******************אבל הפעם זה לא ייגמר כמו פעם שעברה, עם האמירה "הרבה כוכביות, הא?" ********************הפעם זה ייגמר עם האמת ההיסטורית *********************And in the end, the love you take, is equal to the love you make ********************** *סולו גיטרה קצרצר* ***********************סיום השיר ************************תחילת her majesty. סיום her majesty. *************************וו, זה היה קצר ************************** *הסוף*

Miss CB

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

מקה, כל הכבוד...! ראית, אשכרה זכית במשהו!! איזה סינגל, איזה סינגל??

למעלה