סיכום מצעדים

orianush

New member
מבוקשים - מקום 10

המבוקשים זה בערוץ 24 למי שלא יודע הקליפ מקום 10 קישור להצבעה

nina41

New member
אוריאן בערוץ המוסיקה הוא בכניסה הגבוהה לא?

כי אני יודעת שמקום עשירי זו הכניסה הגבוה ביותר יש לך מושג אם זה נכון או שאני אולי טועה ומה שידעתי הוא לא נכון? בתודה מאיה nina41

orianush

New member
מה זא אומרת כניסה גבוהה?

לא הבנתי למה את מתכוונת.. מקום 10 זה מקום אחרון.. אבל זה בסדר בשביל כניסה ראשונה למצעד הזה..

nina41

New member
בגלל שהוא נכנס ישירות למקום העשירי זה אומר ש

שהוא נכנס ישירות לכניסה הגבוהה ביותר מהסיבה שהוא לא היה ממוקם קודם לכן באף מקום אחר במצעד אלא ישירות נכנס למקום העשירי לכן במצעדיי רדיו זה מה שאומרים שהשיר הוא בכניסה הגבוה ביותר אבל אולי במיקרה של שלומי זה שיר חדש שרק עכשיו נכנס למצעד אז הוא מקום עשירי עד שנראה לאן הוא יגיע עכשיו הבנת או שסיבכתי אותך? גם אם לא הבנת לא נורא בכל אופן בטוח שלא הייתה לי כוונה רעה אלא להפך טובה ומפרגנת לילה טוב nina41

orianush

New member
אה.. נראה לי שהבנתי למה את מתכוונת..

בעיקרון אפשר להיכנס ישר למקומות יותר גבוהים זה לא אומר שזאת כניסה גבוהה.. אבל מזה משנה העיקר שהוא נכנס.. זה כבר משהו לילה טוב.

nina41

New member
נכון את צודקת העיקר שנכנס ....

אבל שאלתי מתוך היתעניינות שבת שלום לך ולכולם כאן nina41

nina41

New member
ברשת ג' הוא עדיין לא ברשימת עשרת הגדולים

אבל אף פעם אי איפשר לדעת עם שיר מה יהיה איתו שבת שלום לכם

nina41

New member
אז איך פורסם בידידות בשבע לילות שהוא במקום

לשיפוטכם?? , אם יש לך דבר להסתכל בעיתון אפילו תראי זאת בעצמך שבוע טוב nina41

orianush

New member
לא יודעת.. אולי טעו..

שמעתי את המצעד ביום חמישי והוא היה מקום 9..

nina41

New member
הבנתי מה הולך הם לא טעו כנסי....

כל סוף שבוע הם מפרסמים את המצעד של שבוע שעבר , וכשמתחיל שבוע חדש הם כמובן משמעים אותו ואחרי זה הם מפרסמים את הנתונים המעודכנים והחדשים אם ישנם כמו אצל שלומי שהוא מקום תשיעי בשבוע שלאחר מכן , כלומר בשישי הבא את תראי שהוא מקום תשיעי כמו שאמרת. מבינה עכשיו? נשיקות ממאיה

למעלה