סיקור ההופעה מאתמול!!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo47.gifסיקור ההופעה מאתמול!!!!../images/Emo47.gif

טוב אני אתחיל לספר קצת מה היה לפני ההופעה חחח.. לפני שיצאתי מבאר שבע לת"א נכנסתי לסניף של טאוור רקורד'ס לבדוק אם הדיסק החדש של דודו כבר הגיע.. הוא הגיע והמוכרים הנחמדים אפילו שמו אותו במעין סטנד ממש על הקופה כדי שכולם יראו חחח.. הייתה לי איזה שעה עד שהאוטובוס שלי הגיע אז החלטתי לשמוע אותו... אז הדיסק כולל 9 שירים + גרסה אקוסטית לשיר "הימים האבודים".. מה שאהבתי בדיסק הזה הוא שאין בו אף קאוור בכלל, כל הלחנים של דודו בלבד והמילים שלו או שלו ועוד מישהו (רועי שופן, דן תורן, טלי כץ.. נו כל הקבועים..) - דיסק דודו טהור.. חחח השיר הראשון הוא "2006" שמשמיעה ראשונה הוא די הצחיק אותי אבל אני צריך לשמוע את הדיסק עוד כמה פעמים.. שיר אחד שמאוד תפס אותי ואהבתי זה שיר שאני לא בטוח איך קוראים לו.. אני חושב שזה "חשבתי" אבל אני לא בטוח כי יש שם שני שירים אחד אחרי השני ואני לא זוכר איזה מהם זה היה.. בקיצר שיר ממש יפה.. רגוע קצת נוטה לשאנטי כזה בקיצר שיר ממש טוב.. בכללי הדיסק מצויין, כרגיל כמו שאני מכיר את דודו גם פה יש התקדמות והוא לא נשאר במקום.. אבל זהו חח מספיק לחפור על הדיסק.. אני עוד אכתוב לכם סיקור מורחב יותר עם התייחסות לכל שיר ושיר כשיהיה לי את הדיסק בבית ואני אשמע אותו כמה פעמים.. *מעבר מהיר להופעה* הגעתי למקום (עד שמצאתי אותו אלוהים ישמור חחח כמעט אף תושב ששאלתי לא ידע מה זה המקום הזה חחחחח), נכנסתי.. המקום די גדול ונראה נחמד עד שתפס אותי בזווית העין פוסטר גדול של חלחל"צ.. הסתובבתי לצד השני כדי לא לראות אותו אבל גם בצד השני היה פוסטר כזה.. חלחל"צ חלחל"צ בכל מקום! מה זה?! חחחח
סתם סתם.. לא משנה.. אחרי כמה דקות ראיתי את תמר (כפרעליה חח) ואת רוני אלטר (גם כפרעליה
) אז אמרתי להן שלום.. אחרי זה שאלתי את תמר אם אפשר להיכנס לדודו אז היא אמרה שהוא מתראיין לגיא פינס או משו (שדרך אגב צריך לבדוק מתי זה ישודר וזה..) ובו בזמן איזה צלמת עשתה על תמר פפראצי בזמן שאני מדבר איתה חחחחחחח בסוף עוד יפרסמו תמונות שלי באינטרנט
אחרי זה התקשרתי לקרן אבראשי לברר איפה היא ומתי היא באה.. היא לא ענתה.. התחילה ההופעת חימום של "מרסדס בנד" - בהתחשב בעובדה שהסאונד היה קטסטרופה ההופעה שלהם הייתה לא רעה.. כבר שמעתי עליהם אבל לא ממש.. הם די טובים.. חבל רק שהסאונד היה על הפנים.. ממש כמה דקות אחרי שההופעת חימום הסתיימה ניסיתי לחפש את קרן שוב בקהל ובדיוק היא התקשרה אליי חזרה חחח
קרן לא הבינה למה יש כל כך הרבה רעש כשאני מדבר בטלפון עד שהיא קלטה שאני בהופעה חחחח היא חשבה שההופעה מחר (יעני היום..) אבל היא הבטיחה שתבוא להופעות הבאות של דודו חח
ועכשיו להופעה עצמה! אני לא בדיוק זוכר את כל הסדר של השירים אבל אני אנסה.. דודו התחיל עם השיר "2006" (אותו שיר ששמעתי בטאוור כמה שעות לפני וקצת הצחיק אותי..) ועל המסכים הקרינו כל מיני תמונות של המשפחה של דודו.. אחרי זה היה "לולה" המצויין.. אממ נדמה לי אחרי זה היה "בדיוק בזמן" ואז "דבר פתוח" (השינוי בפריטה בהתחלה והתוספת של התופים ב"היינו קרובים רחוקים מהכל.." פשוט טוב!!! אני ממש אוהב את זה..) אחרי זה עוברים לחלק האקוסטי: "יותר ברור" - אני דורש שדודו לא יעיף את השיר הזה מההופעות לעולם! השיר הזה בהופעה זה אחד הדברים הכי טובים שיש.. כל פעם כשאני שומע את הסולו והסולפג' שמתלווה אליו שהוא עושה אני ככה -
..
ועוד אתמול הסולו היה עוד יותר ארוך ונוסף גם סולו של סקסופון
- אחד הביצועים!!! "ימים צבעוניים" שהפעם נוסף גם אקורדיון לעיבוד של ההופעה גם היה מעולה.. הסתיים החלק האקוסטי ואחריו נדמה לי שהיה "שכחתי לאהוב", אחרי זה לפי בקשת הקהל - "מרקו" או בשמו האמיתי "לחיות באגדות" והפעם במקום בביצוע אקוסטי זכה לביצוע על חשמלית חחח.. אחד הקטעים ההזויים ביותר שיש בהופעות אבל גם אחד הטובים! גם את השיר הזה צריך לעשות קבוע בהופעות! אה והפעם הוא זכר את המילים.. דודו עשה שיעורי בית..
אממ אחרי זה הוא הזמין לבמה את רוני אלטר
המקסימה והם שרו ביחד את הדואט המעולה מהדיסק החדש - "מעליות".. שיר מקסים ביותר! המיקרופון שלה לא עבד ב-2 שורות הראשונות ואחר כך הסתדר.. אחרי זה היה "פוג אל נאחל" - גם אחד הביצועים הטובים ביותר בהופעות.. אמנם אני לא מבין על מה השיר ואני כל הזמן שוכח לשאול את דודו על זה.. מישהו צריך להזכיר לי בפעם הבאה.. גם הפעם את קטע הדיבור בצרפתית עשתה רוני וגם את השיר הזה אני דורש שדודו לא יעיף מההופעות לעולם! אממ אחר כך היה את "זוזי", "הלילה לא" שהפעם במקום להתחיל את השיר מהפזמון בליווי גיטרה כמו שדודו תמיד היה עושה בהופעות - לשם שינוי הוא התחיל דווקא מהבית.. אחרי זה הוא הזמין את גרי אקשטיין לבמה והם שרו שני שירים.. אני האמת לא מכיר אותו ולא הכרתי את השירים האלה אבל היה ממש טוב! אממ אחרי זה היה "באת עם השקט" ולסיום "אני רץ".. איזה סיום ואיזה נעליים?! הדרן! "אני גיטרה" ואז "לולה" פעם נוספת. לסיכום כללי של ההופעה - הייתה הופעה בת ז*** חח.. ממש נהניתי ויאללה - עכשיו יתחיל סיבוב ודיר באלק אם אתם לא הולכים לפחות להופעה אחת!!! אהבתי מאוד שלהרכב הרגיל של גיטרות, באס, תופים וחצוצרות/סקסופונים נוספו גם כינורות/צ'לוים/מה שזה לא יהיה.. בלטו בהיעדרם: "כי ככה זה" - לא ברורה לי הסיבה למה השיר הזה לא היה "נסיכים וסוסים" - אני עדיין מחכה שהשיר הזה יחזור להופעה, אפילו בגרסה אקוסטית! אחרי ההופעה שמעתי את דודו אומר משו שכביכול לדעתו ההופעה הייתה ארוכה מדי - אז אני פונה בפנייה נרגשת לדודו: צא מהסרט! זה לא היה ארוך ולא נעליים.. מצדי שיימשך עוד! אממ.. אחרי זה ראיתי את אסף דרעי ואת מה קשור שהיו ממש נחמדים.. אה וההופעה שלהם בקיסריה עם דודו תהיה ב-2/9.. תבואו גם! יש מצב שגם אני בא.. (צליל.. אהמ אהמ) וזהו.. היה מעולה וטוב שהיה! איזה כיף שעכשיו יהיו עוד הופעות!!! וקרן, ניפגש בהופעה הבאה
תמונות יעלו עוד מעט! *נ.ב: מישהו באמת קרא עד הסוף?*

hadaroshh

New member
../images/Emo13.gif

אני קראתי.. =P וואי נשמע אחלה הופעה.. =] ולא היה את אני שר?!?! זה הצלחה...פפחח

RTur

New member
אוי נכון טוב שהזכרת לי..

לא היה את "אני שר"! - דודו, כל הכבוד! תמשיך כך! השיר הזה מיותר וטוב שלא היה..
חחחח

hadaroshh

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אני לא מעודכנת או משהו... קרן היא לא הגיטריסטית שלו?

RTur

New member
היא הייתה בסיבוב ההופעות הקודם

עכשיו היא לא.. אבל היא עדיין באה להופעות בתור קהל לפעמים

RTur

New member
אה ושכחתי עוד משו:../images/Emo26.gif

בקהל היו גם שמוליק דניאל, יונתן רוזן, כפיר אפשטיין שברגע שדודו אמר לו שאני מנהל הפורום הוא ישר בא אליי ואמר לי כל הכבוד ושהוא מאוד מעריך את מה שאני עושה וזה חחח
ו.. *צליל זה במיוחד בשבילך - עונש על זה שלא הגעת
* נשאיר אותך במתח עוד קצת.. אז צליל, מי שעוד היה בהופעה הוא רגע נמתח אותך עוד קצת ועוד קצת עוד קצת אז.. מי שהיה בהופעה הוא.. טל שגב!

ארתורררררררר!!!../images/Emo24.gif

קודם כל, אני שמחה לקרוא שנהנת
<איך לא
>. דבר שני, אני חייבת לציין שרשמת יפה וממש הצלחתי לדמיין בעזרת הכתיבה שלך את ההופעה בראש שלי, ככה שזה גם משהו. בקשר להופעה בקיסריה, אולי אני אבוא. אבל עוד אין לדעת. ויא קקה!!!!!!!!!!!!1111 טל שגב?!?!??!?!???
מה אכפת לי דודו? אבל טל?!?!?!?!?
סתם סתם.
והרגת אותי עם קרן, איזה סטלנית
וסתם הודעה שלא קשורה, ביום רביעי תראו כולם "אמא מחליפה", יש שם זוג מהמושב שלי.
<ארתור, אתה רואה שזה לא חו"ל פה? חחח> הא וזה באמת חובה לראות את זה, שיא הצחוקים
התחלפו עם אמא ערבייה, והאבא והערבייה התכסחו וזה

למעלה