סכמ"ש אט דה דיסקו ^^.

fat lip

New member
../images/Emo47.gifסכמ"ש אט דה דיסקו ^^.

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: סופ"ש טוב ותזכרו תמיד עדיף לראות אמריקן פאי D: דרך אגב - למישהו יש תאריך מתי יוצא ניין אין דה אפטרנון? הקליפ. דרך אגב 2 - התמונה? ימים טובים היו פעם >>''.

DarkRomance

New member
מסכמש"ת../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק?ניין אין דה אפטרנון
שיר השבוע לא של פאניק?AFI - Miss Murder AFI- love like winter AFI - Prelude 12 21 imogen heap-hide and seek Flyleaf - 01 - I'm So Sick אמן\אלבום השבוע?של AFI סרט\סדרת השבוע?הישרדות ציטוט השבוע? מישהי מהקבוצה שלי-> "ערבים, אבל לא ערבים ערבים, ערבים עם ע' " XDDDD
משהו שעשה לך את השבוע?לא יודעת.. הי שבוע נחמד כזה.. תוכניות לשבוע הבא?לקנות מעיל! ולסוע לת"א D: תמונת השבוע:

3has3

New member
../images/Emo112.gif סיכמושן D:

שיר השבוע של פאניק? ניין אין דה אפטרנון! שיר השבוע לא של פאניק? וול, פיימוס לאסט וורד - מכר D: אמן\אלבום השבוע? השני והשלישי של מכר D: סרט\סדרת השבוע? אממ... זאקודי, הישרדות XD ציטוט השבוע? NONE XD משהו שעשה לך את השבוע? הצפתי את פאניק בקאם טו ישראל וכאלה XDD אני כל כך בטוחה שאני עוד שניה נחסמת D: ואז אני לא אוכל להציף אותם ;; וכמובן שיחותי הנאות עם תכלתסקס מחונן ו... אמממממ.... ניין שיצא
טוב, יש עוד מלא XD התחדשתי בחמש סיכות XD תוכניות לשבוע הבא? אממ. לא יודעת XD תמונת השבוע:

DontWakeMeUp

New member
ויהיו ימים טובים עוד יותר....

ברגע שהוא יפרד מהז**ה שיר השבוע של פאניק? ניין אין דה אפרטנון
שיר השבוע לא של פאניק? נראה...פארמור - מיסרי ביסנס גרסה אוקסטית|מכר| ו...זהו בעיקרון חרשתי על פאניק כל השבוע
אמן\אלבום השבוע? פאניק
סרט\סדרת השבוע? הישרדות קיילXY ו.....הישרדות סין החדש
ציטוט השבוע? שיעור ביולוגיה.. המורה ברגעי חוכמה: "בואו לא ניקח בית חולים של חולים.." והתחצפתי למורה שלי בזה"ב
אבל הוא לא כעס כי יש לי פרוטקציות
הוא: "שירוג [השם משפחה שלי] תפסיקי לדבר." אני: "סליחה מוריס [השם שלו
]" הוא: "לא סולח" אני: "לא צריך!" הוא:
חעחעחע משהו שעשה לך את השבוע? הו כן לא מדברת על זה לפני שזה קורה. תוכניות לשבוע הבא? אין לי מבחנים!!!!!!!!
תמונת השבוע: זה
אם הייתם טורחים לרדת למטה ולראות בשרשור עידכונים הייתם רואים את זה

DarkRomance

New member
חח גם אני עשיתי תמונה כזאת עם חברים שלי!! ../images/Emo6.gif

+
נראה לי ששמתי אותה כבר פה...

chen010189

New member
מזה המיני-סיכומון הזה?

שבוע הבא את מפצה אותי עם סיכום מפציץ בהקדשה! קאפיש? י'שפה שמנה.
("תמיד חושבים שהניק שלי זה שפה שמנה
") שיר השבוע של פאניק?לא שמעתי פאניק השבוע, מרוב החרישה שלי על ג'יי-רוק שיר השבוע לא של פאניק?Nightmare - The World Nightmare - Alumina Antic Cafe - Maple Gunman Miyavi - Neo Visualizm אמן\אלבום השבוע?Bou
סרט\סדרת השבוע?סרט: "השקט", אחד היפים! ציטוט השבוע?אין משהו שעשה לך את השבוע?יוצא סרט חדש עם אחד השחקנים האהובים עליי ובדמות שלו, שהיא אחת הדמויות האהובות עליי תוכניות לשבוע הבא?אממ, לקנות כמה דברים ולסגור סוף סוף את העניין עם הקעקוע שלי תמונת השבוע:בוֹאוּוּוּוּוּוּ

NoAmItA ChAn

New member
מה ימים טובים? O:

שיר השבוע של פאניק? כל כך Nine In The Afternoon! שיר השבוע לא של פאניק? Avenged Sevenfold - Scream אמן\אלבום השבוע? סינמה ביזאר, פאניק(!!!!!!!!!!!111111111111), פו"ב ואוונג'ד D: סרט\סדרת השבוע? X ציטוט השבוע? המורה ללשון: "Let's do תרגול". ילד אחד: "כמה פעמים את בהריון?" המורה ללשון: "אחרי השיעור אני אתן לך את הטלפון של בעלי ותדבר איתו". המורה לספרות: "עיגול זה הבפנים של הבפנוכו". המורה ללשון: "הילד שלי אומר בננה (דגש ב-נה השני) ובגלל זה אין לו חברים בגן". ילד אחד: "רגע, את לא מחנכת?" המורה ללשון: "נראה לך? אין לי זמן. יש לי חיים". אני, על איזה מישהו בעיתון: "אמא. את יודעת איך קוראים לו ואיך הוא נראה. אתם זוג?" אמא שלי: "ממש". "אמא. אני הבת שלו?" "לא יודעת". *מרימה את העיתון ומצמידה לראש* "אני דומה לו?" "שתי טיפות גועל". משהו שעשה לך את השבוע? הגשם! תוכניות לשבוע הבא? מבחן שכבתי בהיסטוריה X_____X תמונת השבוע: X

3has3

New member
../images/Emo112.gif שתי טיפות גועל? XD

אהבתי את המשפטים

NoAmItA ChAn

New member
כן, אבא שלי התעצבן עליה שהיא קראה לי ככה XD

"את לא תדברי ככה לבת שלי!" "אבל היא אמרה שהיא הבת שלו! והוא מגעיל!" "אם את בת הזוג שלו את בטח יודעת" XDDDDD;;

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה הורים יש לךXDD שלי הלכו כזה מכות ואז אני אומרת להם:"עכשיו אני מבינה למה אני כל כך טיפשה" XDDDDDDDDD

../images/Emo220.gifP:

שיר השבוע של פאניק?---------------- שיר השבוע לא של פאניק?יש מלא,בעיקר של 3 דורס דאון,וואן אימ גון שלהםP: אמן\אלבום השבוע?אווי פרום דה סאן של 3 דורס דאוןP: סרט\סדרת השבוע?זואי 101!!אני עוד עצובה שלא תהיה עונה רביעית(או שזאת חמישית) בגלל ג'יימי לין(שרמוטה)ספירס.. ציטוט השבוע?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקי..*שיעור ביולוגיה,מדברים על מה קורה אם מכלים עכבר לבן עם עכבר שחור..שנולד עכבר אפור* חברה שלי:" ומה קורה אם עכבר אפור מתחתן עם עכבר אפור?" XD חברה אחרת אחרי חצי שעה בערך בתגובה :"יאו י'מטומטמת!עכברים לא מתחתנים!"XDDDD *שיעור לא זוכרת,שתי חברות שלי..* חברה א':"יאו י'מטוטמת אחת!" חברה ב':"יאו,שתקי אני לא מטומטמת!אם הייתי מוטמטת לא הייתי פה מה את מטומטמת?י'מטומטמת אחת!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *בפעולה מדברים על איך לגייס כסף מוצאים רעיון מסוים* ידיד שלי:"יאו יודעים מה?!אם אתם לא עושים כלום אני עושה את זה לבד עם עוד מישהו" ועכשיו למוגבלים,לבד,זה אומר לבד רק אתה עם עוד מישהו זה כבר לא לבדXDDDDDDDDDDDDDD משהו שעשה לך את השבוע?לא יודעת:Oהטיול חורף! תוכניות לשבוע הבא?לסוע לשישי שבת בפרדס חנהP: תמונת השבוע: =] הייתי היום אצל סבתא,ואני אעלה את התמונות שצלמתי עוד מעט

למעלה