עולמות 2008

האבק

New member
../images/Emo47.gif עולמות 2008 ../images/Emo47.gif

שלום לכולם! כמו בשנים הקודמות, גם השנה יתקיים כנס עולמות בחוה"מ פסח! הכנס השנה יערך בתאריכים 21 - 23 באפריל, בבית בארבור שבתל אביב. גם השנה אנחנו לוקחים חלק בתכני הכנס. והשנה אנחנו גאים להציג:
"חנוך למטטרון על פי דתו" / נועה רייכמן - שלב ההדחה- אחרי הגירוש מגן עדן, והרבה לפני "הישרדות" !! "וַיִּתְהַלֵּךְ חֲנוֹךְ אֶת-הָאֱלֹקים וְאֵינֶנּוּ.." (בראשית ה, כ"ד) דמויותיהם של חנוך ומטטרון : ביהדות, בנצרות ובאסלאם. ניגע בקשר בין הדמויות, ובגלגוליהן בתרבות המודרנית. ההרצאה מתאימה גם למי שלא קרא – עדיין – את טרילוגיית "חומריו האפלים".
ליירה, וויל ועץ הדעת" / דפנה קירש - טרילוגיית "חומריו האפלים" שואבת רבות ממיתוס עץ הדעת, ומשתמשת בו באופנים שונים ומגוונים מספר פעמים. ההרצאה תתאר את המיתוס התנכ"י המקורי וזויות ואפשרויות שונות לפרש אותו ולהתבונן בו, ותסקור את השימוש במיתוס זה בטרילוגיה, ואת הרעיונות ששימוש זה עוזר להביע, על שאלות של טוב ורע, חוכמה ובורות, בחירה וגורל.
"גיבורים קטנים" / חגית וינר - בספרי פנטסיה ומד"ב רבים הגיבורים הינם ילדים על סף בגרות. מכנה משותף לרבים מהם הוא היעדרם של ההורים - היעדר קבוע או זמני. והיעדר זה הוא המאפשר לילד הגיבור לצאת להרפתקה ולהפוך מילד לנער בוגר. ההרצאה תעסוק בנושא המשפחה והשפעתה על גיבורי הספרים האלו תוך שימת דגש על סדרת חומריו האפלים. במהלך ההרצאה תהיינה התייחסויות לספרים הבאים: חומריו האפלים, הארי פוטר ואוצרות המוות, ילד מלחמה, קורליין, המשחק של אנדר. בנוסף לשלושת ההרצאות הללו, תהיה הקרנה חגיגית נוספת של הסרט זוכה פרס האוסקר (?) "חומריו הבהירים"! למי שלא יודע - חומריו הבהירים הוא פרוייקט קהילתי שבו מספר חברי קהילה צילמו טרילוגיית סרטים פארודיים על חומריו האפלים. הסרט אמנם הוקרן כבר במיתופיה 2007, אבל הוא יוקרן שוב גם בכנס הזה, בגרסה ערוכה, משופרת ועם תוספות מעניינות ומצחיקות! מאד מאד מומלץ לכולם להגיע! לעוד מידע על הסרט - http://www.hdm.co.il/page.php?id=160

נטעש

New member
אל תהרגו אותי אבל...

אני לא יכולה לבוא... יש לי טיול בסיירות שאני לא יכולה להפסיד שנופל בדיוק בימים האלו. (כן כן.. עד שאני חוזרת מניו זילנד ואז פתאום אני לא יכולה לבוא לכנס הראשון... אני מקווה שנתראה במיתופיה!)

נטעש

New member
זה שונה, זו סדרת שטח הפעם.

(לומדים לשרוד בתנאים קיצוניים... שנת הי' וכו')

נטעש

New member
לא פעם ולא פעמיים וויתרתי

על חו"ס בשביל חומריו האפלים... אני צריכה לאזן בין שתי החברות בהן אני נמצאת

נטעש

New member
לפחות מישהו אחד מפגרן לי בפורום!

אחוות החו"סניקיות מפורום חומריו! כן, עושים לנו בערד נדמה לי את הסדרה

שם הייתה הסדרה שלי ../images/Emo13.gif

הייתי שם בהשתלמות לא מזמן. האיזור האהוב עליי בארץ
זאת אחת ה-חוויות. רק תיזהרו מבדואים, הכלבים שלהם מרושעים

DHallow

New member
מגנייייב!!!!

ההרצאות נשמעות ממש מרתקות!אהבתי במיוחד את כותרת ההרצאה של נועה, זה מבריק! אני אשתדל מאוד לבוא, אין בעצם שום סיבה שלא כי את חול המועד לא גזלו מאיתנו אז אני אמורה להיות חופשייה. אני לא אוהבת להבטיח מראש, אבל סביר מאוד שאני אהיה. מי בא? קדימה, להתעורר!!! שנתחיל לפזר פה איומים? הנה: מי שמחמיצה היא שוקולד על מצה! ( איך בא לי
)

Moiraine

New member
אין מצב שאפספס את עולמות! ../images/Emo13.gif

[חוץ מזה שיהרגו אותי אם לא אבוא...] ממ שנה שלישית שלי:) ההרצאות נשמעות טובות. בהצלחה למרצות~!

נטעש

New member
נחשו מה? יש מצב שאני באה ../images/Emo13.gif

יש אפילו מצב מאוד גדול שאני באה, אבל רק ליום הראשון
נתראה בכנס! (אני מקווה)

האבק

New member
אבל אבל!

האירועים של חומריו האפלים כנראה יהיו ביום השני או השלישי! אנחנו מרכזים אותם ביום אחד! את חייבת לבוא לחומריו הבהירים!!!

למעלה