../images/Emo207.gif כנסו דחוף..איזה כיף לי..
איזה כיף לי היום בת דודה שלי עמית התקשרה ודיברה עם אמא שלי..לא משנה..בקיצור היא אמרה שאתמול היא הייתה בכפר המוזיקה..ואתמול הייתה הופעה של רן..והיא לא ראתה אותה היא שמעה ברדיו...ואז עמדתי ליד אמא שלי וחייכתי...ואמא שלי אמרה לה..שבפעם הבאה שהיא רואה אותה שתגיד לו שבת דודה שלה ממש מעריצה שלו..ושיביא לי חתימה..והיא אמרה שאין בעיה כי היא רואה אותו כל יום בבית חולים שניידר כי לכל מפורסם ומתנדב יש ילד שהם מטפלים בו וזה..והיא עם רן דנקר הם מטפלים בילד בשם טל אני חושבת שככה קוראים לו....ואני הולכת אליה לשבוע השבוע הזה..והיא הולכת לבית חולים אם אני לא טועה....טוב אני מתנחמת בזה שבת דודה שלי שותפה שלו רק בילד שהם מטפלים בו..כאילו הם משחקים בטאקי וזה..חחח...יש גם לבן דוד שלי תמונה איתו ועם מלי לוי..כי הוא היה חולה בסרטן..אבל הוא נפטר..לא חשוב עכשיו...קיצור...היא תביא לי חתימה שלו...ומי יודע אולי יום אחד אני אפגש איתו..אם יסכימו להכניס אותי לבית חולים לראות אותו...אבל אמא שלי אמרה לעמית להגיד לו: "בת דודה שלי מעריצה שלך..ואם אתה פנוי.." חחחחחחחחחחחחחחחחח.................הרגה אותי..אבל היא אמרה שתביא לי חתימה..איזה כיף ליי...לפני שניה הייתי בדיכאון ועכשיו אני הכי מאושרת.. אני מאושרת....!!!!!!!!! חחח..התלהבתי מזה
הוא יכתוב לליטל וזה..איזה כיף לי...ואם אתם לא מאמינים כשאני אקבל את החתימה אני אצלם אותה והעלה את התמונה...