פיוט לשבת

מוּסקט

New member
שעה

שעה שאני מנסה להבין מה כתוב שם. לא יכלו לשים שלט קטן "בלהבלה?"

גנגי

New member
מה את מדברת!

את לא מעריכה את עומק הכתיבה שלו! עומקו כעומק-האוקיינוס-האטלנטי, שממנו נלקח המלח שבו היה מטביע את העגבניות שייבש למסעדתו "קקאו" בעבר, עגבניות-שצמחו-על-גבעה-צפונית-מערבית-שנבחרה-בקפידה-בטוסקנה ואשר בוקר-בוקר, טרם הנץ החמה, נוגבו מטל במטלית-משי-שיוצרה-בסין-בעבודת-יד-של-נשים-בלבד, עד שנקטפו-ברגע-המדויק-ביותר על-ידי קשישים-עיוורים-שמשתמשים-רק-בחוש-הריח-כדי-להבחין-בעגבניות-הנכונות ויובשו ע"י הטבח הגאון על גג-אוטנטי-ביפו-העתיקה, כשריח הנמל מרחף על פניהן החצויות ונותן להן את הארומה-הדגית-והמליחות-העתיקה-מתקתקה שהופכות אותן מסתם-עגבניות-מיובשות לעגבניות-המיובשות-של-אייל-שני. ומי שלא ביקר במסעדתו ההיא ולא קרא את התפריטים ודאי חושב שאני ממציאה.

האגס 1

New member
בשביל לכתוב דבר כזה בהחלט צריך

כשרון פנומנלי. עד כדי כך האו ראוי לתואר 'יקיר אחל"ה', שאולי כדאי להזמין אותו למפגש הבא. אולי את עסקי המסעדנות שלו זה לא בדיוק יקדם, אבל מה רע בבידור לבחרי הפורום.

קא זו או

New member
אייל הפטפטן והחוכמולוג

יותר מצחיק לראות אותו בתוכניות הבישול כשהוא מתחרה ללא בושה עם כותבי פזמונים, ומזיין ת'שכל בהתפייטות קלישאית, נלעגת וילדותית על החסה, הכרוב והצנון והתנור המיוחד שלו.אפשר לראות את ידיו הנסגרות בדרמטיות את "פרצוף המהרהר" שהוא לובש. בתוכנית שהוא אירח את גידי גוב, גוב הצליח לסתום לו את ה"לקקן", אבל גידי גוב, גם הוא סוג של פטפטן פסאודו-אינטלקטואלי בעל אגו נפוח במיוחד. במאבק הכוחות ההוא, גידי ניצח.

קא זו או

New member
לאייל יש מדור אוכל במוסף 'הארץ'

עד היום התעלמתי מקיומו. בגלל הקישור קראתי את המדור. מה קרה? נירה רוסו לא מספיק פלצנית? כ

גנגי

New member
לא, היא לא פלצנית בכלל.

היא אפילו נחמדה וכיף לקרוא את מה שהיא כותבת, והעברית שלה נורמלית. אבל אייל עושה לי את השבוע. כשהיה הבעלים של "קקאו" הייתי הולכת לשם לפעמים רק כדי לעיין בתפריט. בחיי.

יו, מתי זה קרה../images/Emo35.gif

באמת לא הבנתי מה קרה שהיא נעלמה והמוזרים האלו הגיעו במקומה.

ססילי

New member
אייל הוא יקירי שבת שבת לאחרונה,

שכן יודעת אני, שבכל עת שצער יקפוץ עלי, או תוגה תעכיר את שעתי, אוכל לפתוח את מדור האוכל שלו, וצחוק גדול יאיר את חשכת הרגע, עטור בחיוכים גדולים ושעשוע מתפרץ.

למעלה