פינת היצירה הקבועה של קרן

../images/Emo47.gif פינת היצירה הקבועה של קרן ../images/Emo6.gif

אם כבר התחלנו עם זה, אז למה שלא נסיים?
אני אמא לעוד יצירה טרייה..קבלו: זמן זמן, איפה אתה? אל תברח, אל תמהר. תישאר. זמן, למה ברחת? דווקא כשקשה, אל תוותר. תישאר. אל תיתן לכל הרגעים לחלוף, להיעלם. תישאר, תנציח, הם רגעים. עכשיו אני רואה, מבינה, כל העולם פתאום בהיר נהיה. והבנתי, זמן, אתה אמיתי, אתה אשליה, אתה שלי.. אל תיתן לכל הרגעים לחלוף, להיעלם. תישאר, תנציח, הם רגעים. ראיתי, הבנתי, זה קשה- אך אפשרי. תישאר, אל תיתן לרגעים לברוח, אל תברח, אל תיתן לי לשכוח.. אל תיתן לכל הרגעים לחלוף, להיעלם. תישאר, תנציח, הם רגעים, רגעים שלי. נמנם..נכון שהסוף לא משהו?

עוד יצירה?!../images/Emo12.gif

טיפות את שומעת טיפות, חודרות ללבך, מרטיבות. את מרגישה טיפות, שוטפות את מוחך, מנקות. טיפות קטנות של גשם, זה לא כל כך נורא, תני להן לחדור לעצם. לנקות, לחטאות, להעלים חטאים, להשכיח רגשות. את כבר ריקה מרגשות, התמלאת בטיפות. אל תשכחי, הן רק טיפות. אומנם ממכרות- -מרגשות. קורעות את לבך, שוברות את העצם, אבל הן רק טיפות של גשם, בעצם. דווקא אהבתי..נחמד כזה

עוד?עוד. ../images/Emo9.gif

אבל זה משהו לא מובן שסתם כתבתי כרגע
מראה בהית במראה ימים ולילות, כל מה שראית זה רק כאב והשפלות. בהית במראה, רצית לברוח לעולם המקביל, ופשוט לשכוח. לא נעלמת, לא יצא לך לברוח, נשארת שם עומדת בוהה במראה, מנסה לשכוח. את לא אשמה שיש עולם טוב שם בתוך המראה, ואת כאן איתנו, בוכה. רוצי ילדה, רוצי לתוך המראה, וראי את עצמך מהצד השני, בוכה. בהית במראה עוד כמה שעות, נתת לרצפה לספוג הדמעות. ניסית לברוח, לסלוח, ניפצת המראה, את כל כך רוצה לשכוח.. נו כתבתי שזה לא ברור..

עוד ובאנגלית ../images/Emo9.gif

זה התחלתי עכשיו אבל.. לא גמור
Feelings Watching and loving Trying to forget Killing and hating Wanting you to obay Don’t turn your back You know you need me Just put your feelings out I Want you to see It's very easy To let it all go Just let all your feelings Snow Don’t hide Don’t cry Soon i'll get your wings back And you will fly But now Come here Let all your mind Come clear Let me touch you All over again I promise You will forget it in a day שווה להמשיך?

ביקורת או קטילה...?

1. dont turn you back לא נכון להגיד את זה ככה, הדרך היחידה והנכונה היא dont turn your back on me 2. you know you need me רק בעברית זה נשמע נכון, והטעות שלך שאת ישראלית. תרשמי you know *that* you need me 3. just put your feelings out תקראי את סעיף 2!!! 4. let it all go תיקון - let it go, בלי all, זה נשמע דבילי 5. let all your feelings snow תקראי את סעיף 4!!! 6. soon i'll get your wings back and you will fly ישמע הגיוני יותר אם תהפכי את זה ל- soon you'll get... את לא חושבת? 7. let all your mind come clear פפפפט, כבר התייאשתי ממך, let your mind be clear , יותר נכון... בקיצור, תמשיכי לרשום שירים בעברית, האנגלית שלך לא מספיק מדוקדקת לשירים באנגלית. ולכל האנשים שהולכים להגיב לי בהודעות נאצה כמו "וואו איזה קטילה".. אז כבר תשובה מראש - היא צריכה עזרה, וזאת הדרך הטובה ביותר. ביקורת בונה, זה הכל. מקווה שלא נעלבת..!

ymz

New member
ביקורת בונה זה דבר חיובי

יחד עם זאת מקומה של הודעתך במסרים. לפעמים עזרה, גם כשהיא באה מקום הכי טוב יכולה לגוע, במיוחד שאומרים "זה נשמע דבילי" טיפת טקט לא תזיק.

רררררר!

צריך לבטל את עניין המסרים האלה, מאז שיש את המסרים האישיים, רוב ההודעות מצונזרות כי מקומן הוא לא בפורום, ובכן? מה לנו לעשות בפורום אם לא להביע את דעותינו, גם אם הן טובות וגם אם לא. אם נביע את כל הדעות השליליות וחסרות הטקט שלנו דרך המסרים אז הפורום יהיה ורוד ונקי יותר? אני לא חושב, הפורום אולי יראה ככה אבל הוא יהיה מריר ושלילי עוד יותר. הו יופי, בואו לא נדבר בפורום אלא במסרים בלבד, ככה יהיה טוב לכולם וכולנו נוכל להמשיך לחיות בבועה הוירטואלית העקומה שלנו. ועכשיו אם תסלחו לי, אני הולך להכין לעצמי תה, ולאכול עוגת גבינה.

vk3

New member
פששש וואו...

הפורום שלי התברך באומנית ממעלה ראשונה

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo45.gif

את מוכשרת, כדאי לך לשמור את היצירות שלך, לאגד לקבצים, וכשיהיו לך מספי תוכלי גם לעשות מהם ספר ולפרסם אותו, זו יכולה להיות השקעה משתלמת.

למעלה