../images/Emo47.gif פינת הראיון ה.. הממ.. שבועי ../images/Emo122.gif../images/Emo47.gif
אז, כמדי שבוע..
כלומר, כמה חודשים.. כלומר, כל פעם שגברת מנהלת צועקת עליי בטלפון "לך ת.."
, מוגשת לכם הפינה "הראיון השבועי"
. הפעם לקחתי ותרגמתי כתבה שדובר עליה בפורום, אותה כתבה מ-people.[שעוסקת בכתבה שלה ב-bazaar] (בה היא נראית פשוט מהממת!
) - 15 לאוקטובר, מרלה להנר. אם ג'ניפר אניסטון הייתה יכולה להיות מישהו אחר, היא יודעת בדיוק מי היא הייתה בוחרת להיות.
"הייתי מאוד שמחה להיות אופרה – רק ליום אחד", אומרת השחקנית למגזין Bazaar לרגל יובל של 140 שנה למגזין.
אניסטון וווינפרי היו חברות בתקופה מסויימת, ושנה שעברה מנחת הטוק-שואו (אופרה, כמובן) הפריכה שמועות שהיא מתכננת חתונה של מיליון דולר לשחקנית ולבן הזוג שלה דאז, וינס וואן.
בהמשך לשאלות התיאורטיות לגבי הפנטזיות של אניסטון, שאלו אותה מה היא הייתה עושה אם היא הייתה עובדת עבור הממשלה. "הייתי מרגלת
. מאוד זוהרת, שמשחקת פוקר וגרה במונקו", היא אומרת, "ומנהלת רומן עם דניאל קרייג." קצת יותר ברצינות על חייה, אניסטון, 38, נזכרת איך פעם הצליחה לעבור 40 בלוקים בניו יורק בלי שאף אחד יבחין בה.
"אם את יכולה לברוח מהפאפאראצי והם לא יודעים איפה את, את יכולה ממש ללכת, ללכת, ללכת", אומרת ג'ניפר על העיר בה היא שוקלת לגור שוב.
"אני לא יודעת, פשוט נמאס לי מלוס אנג'לס", היא אומרת למגזין שיצא לחנויות ב-23 לאוקטובר. "בניו יורק, את לא באותה מכונית, מסתכלת על אותו לוח השעונים, נוהגת במורד אותו הרחוב."
בנוגע להתמודדות שלה עם הביקורת ועם דעת הקהל, היא אומרת שהיא לא מתייחסת לזה יותר. "פעם היה לי אכפת הרבה יותר על מה אנשים אמרו או חשבו. אבל זה היה חייב להשתנות כשהחיים שלי נבדקו מבעד לעדשת המיקרוסקופ וכולם שוחחו על החיים האישיים שלי," היא אומרת. "את צריכה ללכת, 'זה לא מקובל בשום פנים ואופן,' בין אם זה עליי אישית או בעסקים, הצלחה מול כישלון." השחקנית, שכרגע מצלמת את סרט הקומדיה "He's Just Not That Into You" (ובתרגום עילג – "הוא לא כזה רוצה אותך"
), מגנה על כל מה שהיא עשתה, "קראתי שאמרו שלא הצלחתי באופן כללי או שהלהיט הגדול שלי היה "הפרידה". אבל אני חשבתי לעצמי 'חכו דקה. היה את 'ואז הגיעה פולי', שהצליח מאוד, ו'ברוס הגדול מכולם' שגם כן היה סרט ענק."
עדיין, אניסטון מביעה התפעלות והפתעה מההצלחה העצומה שלה בטלוויזיה – ולא מפחדת קצת לצחוק על זה.
"אני לא חושבת שאף אחד חשבת ש'חברים' יהפוך למה שזה הפך," היא אומרת. "אבל זה מצויין, זה שום דבר חוץ מברכה," היא אומרת. "אבל ברצינות, מי באמת רוקד במזרקה?"
זה הכל להיום
דנדוני
אז, כמדי שבוע..