פרוייקט Y2K - ברוך שפטרנו!

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - ברוך שפטרנו!

עזיבתן של דמויות מרכזיות או שוליות מהווה את אחד העקרונות המרכזיים באופרות סבון. לפעמים צריך ריענון בסדרה, לפעמים דמות מגיעה לסוף דרכה, ולפעמים זה מגיע דווקא מהצופים. במהלך העשור האחרון עזבו את ג'נואה סיטי הרבה דמויות, חלקן ותיקות וחלקן חדשות. אז ממי הכי שמחתם להיפטר?
דני רומולוטי (מייקל דאמיין) (1997 - 1981)
לואן וולין אבוט (אליזבת' סונג) (1994-1996)
לילי בל ברבר (נורמה דונלדסון) (1990-1994)
ג'ושוע לאנדרס (הית' קיזייר) (1996-1997)
פלורנס "פלו" וובסטר (שרון פארל) (?-1991)
הופ אדאמס (סיגני קולמן) (1993-1997)
בלייד וריק בליידסון(מייקל טיילו) (1992-1995)
רקס סטרלינג (קווין רדקר) (1987-1994) * הרשימה הפעם מצומצמת יחסית מפאת חוסר זמן, ובעלי הזיכרון הארוך מביניכם מוזמנים להוסיף עוד דמויות שעזבו את העיר בשנות ה-90 וטוב שעשו כך.

אני הכי שמחתי להיפטר מ....

בלייד וריק בליידסון העלילה ההיא הייתה מעצבנת גם אמא של אוליביה ודרוסילה הייתה פסיכית.

שמיצית

New member
גם... ../images/Emo45.gif

זו באמת הייתה עלילה מעצבנת/נסחבת ומאד ימי-חיינו-שיק

Charmed24

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

ובכן, זה עתה קראתי באתר של שחר שלפי מגזין 'רייטינג', דני רומולטי נחשב אחת הדמויות הפופלריות ביותר בתולדות הסדרה, והחלטתי לצאת חוצץ
כנגד התופעה. דני? פופולרי? פופלרי מיי פוט! עם כל הכבוד, ואין כבוד, אף פעם לא סבלתי את הדמות המלוקקת הזו ואת ה'שחקן' החובבני הזה. ברור שהוא שורד שם כ"כ הרבה שנים בגלל שהוא עובד עם הבת של הביג-בוס. אז אני יכול להגיד שבהחלט שמחתי להיפטר ממנו. עוד כמה דמויות מייגעות למדי שנפטרנו מהן בשעה טובה בשנות ה-90, ולא מוזכרות כאן: נייתן הייסטניגס, may he rest in piece, ד"ר סקוט גריינג'ר המנוח, סקיפ וקרול אוונס (מישהו זוכר?), ואם אנחנו גם מחשיבים דמויות שרק הגיעו בשנות ה-90, אבל טוב שנעלמו, ניתן להוסיף גם את: קישה מונרו-ווינטרס ז"ל(HIV פוזיטיבה), קורט קוסטנר, קית דניסון, ואני בטוח ששכחתי עוד כמה...

פלורנס

היה לה קול כל כך מעצבן והיא היתה מבלבלת לנינה כל הזמן את המוח. פיחס.

אמא של דרוסילה ../images/Emo113.gif

היתה כזאת אישה דכאונית ומעצבנת. בכלל, היו כ"כ הרבה דמויות שלא סבלתי. קשה לבחור אחת. נראה לי אפילו שבסיכום כללי היו בתוכנית יותר דמויות שלא סבלתי (או במקרה הטוב הייתי סתם אדיש מינוס כלפיהן) מאשר אהבתי. לא כל תוכנית היא "לחיות את החיים" (על העצומה כבר חתמתם
)

python 4

New member
הופ.

בצח"מ וימ"ח - בכל אופ"ס שיש בה הופ ישר אפשר לדעת שמדובר בדמות צדקנית, מתחסדת, ומעצבנת לאללה. מזל שהופ של צח"מ שיחקה איזה 5 דקות בתפקיד האישה התורנית של השפם לפני שהיא עפה מכל המדרגות. (מה, היא היתה 4 שנים? איך הזמן עובר מהר כשנהנים).

ים כחול

New member
אוי זה קשה ../images/Emo6.gif

מכל מי שהזכרת נהניתי להיפטר
טוב בעיקר מדני רומלטי הבלתי ניסבל והמלוקק!! כמו שאמרו כאן ומהופ הצנונית היבשה המשעממת והמיותרת בהחלט !! בתקווה שלא ישובו לעולם - אמן .

למעלה