פרוייקט Y2K - הרוע בהתגלמותו

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - הרוע בהתגלמותו

יש אנשים שמשתמשים באיומים, ויש כאלה שמשתמשים בסמים,
יש אנשים שמחפשים נקמות, ויש כאלה שמחפשים קורבנות,
יש אנשים שמחליפים זהויות, ויש כאלה שמחליפים תינוקות.
ואת כולם ראינו בעשר השנים האחרונות... מי היא לדעתכם הדמות המרשעת הטובה ביותר של העשור?
דיוויד קימבל (1986-1991) הרוצח הסדרתי של ג'נואה סיטי הטיל טרור בעיר במשך תקופה ממושכת, ונחשב עד היום לאחת הדמויות השטניות שנראו בה. מלבד הרצח של אישתו לשעבר, ניסה דיוויד לשים את ידיו על ההון של משפחת צ'אנסלר (עם ג'יל, אך בעיקר עם נינה), התחזה למשותק, עבר ניתוח פלסטי ושינה את זהותו וכמובן ירה בנשף המסיכות המפורסם בדני, קריקט ונינה.
שילה קרטר (1990-1992) האחות השקטה מביה"ח העירוני הפכה בסופו של דבר לאישה מופרעת שלא בוחלת באף אמצעי קיצוני. כולנו זוכרים לה את החלפת התינוקות המפורסמת, אך שילה גם סיממה את סקוט, חטפה את סקוטי הקטן, קנתה תינוק בשוק השחור, חטפה את לורן וניסתה להרוג אותה ואת אמה מולי וסחטה את לורן עם תמונות שלה ושל בראד מחדר המיטות.
ריצ'ארד "ריק" בליידסון (1994-1995) אחיו התאום הרשע של בלייד, אשר נחשב למת במשך תקופה ארוכה, צץ בג'נואה סיטי במפתיע והחל לעשות צרות. ריק חטף את בלייד, כלא אותו ובלי כל בושה התחזה לאחיו בכל מובן המילה. גם לאחר שבלייד הצליח להשתחרר, החליפו השניים עוד מספר פעמים זהויות, כשאשלי המסכנה לא יודעת כבר את נפשה.
פיליס סאמרס (1994-1999) פיליס סיממה את דני בניו יורק, ולאחר מכן אמרה לו שהרתה ממנו. בהמשך, שיחדה את אחד מחבריה כדי לשנות את בדיקת האבהות של דניאל. במסגרת מאמציה להרחיק את קריקט מדני ולמרר לבלונדה את החיים, דרסה פיליס את כריסטין ופול והדבר לא נודע עד היום. מה עוד יש לה ברקורד? סחיטה של ד"ר טים ריד, חשד ברצח של סשה גרין וחטיפה של מייקל בולדווין.
מאט קלארק (1994-1996) מאט אנס את שרון קולינס הצעירה, לאחר שהפסיד אותה לניקולאס. לאחר שהוא ואיימי הפסידו איזה תואר מטופש במסיבה לניק ושרון, סיפר מאט לניק על התינוק שילדה שרון בעבר. בהמשך, נורה מאט ע"י איימי (לאחר שניסה לאנוס גם אותה), וכשהתעורר בבית החולים הפליל את ניק בפשע ללא כל חרטה.
מרי ג'ו מייסון (1994-1996) המאהבת מעברו של בלייד הגיעה כדי להשיגו שוב, אך כשנדחתה החלה לסחוט אותו בעניין מעורבותו ב"מותו" של אחיו. רומנה המחודש עם ריק שחזר מן המתים, גרם ללא מעט צרות בנישואים של בלייד ואשלי. לאחר שהקשר בינה לבין ג'ק נגמר, פנתה אל קימו (בנו של ג'ק) ואף שכרה זונה כדי שתתחזה לה איתו במיטה. האובססיביות של מרי ג'ו כלפי ג'ק, גרמה לה בהמשך לירות בויקטור, לסמם את כריסטין, לכלוא אותה ולירות גם בה.
ורוניקה "שרה" לאנדרס (1997-1998) ורוניקה, אשתו הראשונה של ג'ושוע, נחשבה למתה במשך שנים. את אותן שנים בילתה דווקא במוסד סגור, ממנו ברחה לאחר שהחליטה להשיג את ג'ושוע בחזרה. במשך חודשים ארוכים עבדה ורוניקה בתור "שרה" - עוזרת בחווה של ניקי. לאחר שחשפה את עצמה בפני ג'וש, ירתה בו ובניקי וברחה. חודשים חלפו אך היא הצליחה לחזור אל חייה של ניקי, ולבסוף ניסתה להרוג אותה פעם נוספת.

כמובן שהאינסטינקט הראשוני

אומר לבחור בשילה, שלימדה אותנו רוע מהו, או אולי פיליס - שגם לה לא חסר, אבל אני דווקא בוחר בדיוויד קימבל. למה? מאחר ואני שומר לו חסד נעורים. בזכותו הצטרפתי ל"צעירים". ראיתי חלקים מהסיפור עם דיוויד ונינה וזה בעצם היה הסיפור שמשך אותי להמשיך לצפות בסדרה! (וכמובן שאהבתי את דיוויד הרשע). לגבי האחרות - ורוניקה - מטילה אימה אבל בתכל'ס סתם פסיכופטית ואין לה את התחכום של שילה,פיליס, דיוויד. מרי ג'ו, "ריק" - אני אפילו לא רוצה להיזכר בהם - לא אהבתי אותם, ומאט קלארק? סתם חרמן קנאי.

ים כחול

New member
והזוכה "המאושרת" אצלי למפלצת העשור

היא : . . .
ש י ל ה ק א ר ט ר
. . מי יתן ולא תשוב אלינו לעולם אמן.

שמיצית

New member
דיוויד קימבל ../images/Emo46.gif

ולנימוקים: פיליס ושילה הן אויל מרשעות אבל הן מגניבות בטירוף! כל כך מעשירות את הסדרה לטעמי ומשעשעות גם
את בלייד שנאתי.. כלומר, לא אותו עצמו כמ ואת כל העלילה המפגרת/הזויה/א-לה-ימי חיינו, אז אני בכלל מעדיפה להדחיק
וכאן מקום להביע מחאה לגבי ורונקיה - היא לא הייתה רעה, פשוט חולה... והזוכה שלי הוא דיוויד קימבל.. פשוט שנאתי אותו כל כך והוא כל כך הפחיד אותי, שהייתי מכבה את הטלווזיהי בסצינות איתו ... בררר

Charmed24

New member
אין ספק

שהתחרות האמיתית היא בין דיוויד קימבל לשילה קרטר פיליס ומרי ג'ו אמנם היו כלבות רציניות, אבל לא ברמה של פשעים מטורפים ריק/בלייד היה נורא משעמם ומעיק, וכנ"ל גם מאט קלארק לדעתי לעלילת ורוניקה היה פוטנציאל, אבל לא מיצו אותו כ"כ ואגב, הייתה גם את כל פרשיית החטיפה של קתרין ואסתר. קלינט בעלה של ג'ינה ארגן את הכל, יחד עם מארג' הכפילה של קיי שדומה לה כמו שתי טיפות ג'ין, צמד המשרתים המרושעים, וצמד החוטפים השלומיאלים, גם זה היה סיפור טוב, ובגלל כל העסק שם, ברוק חזר העירה, ורקס התגרש מקתרין... אבל הרעים האמיתיים היו דייויד ושילה, ולשניהם הייתה עלילה מסועפת ומרתקת, וממש קשה לי להחליט בין השניים. אבל בכל זאת, לדעתי בנקודות ספורות בלבד, עלילת דיוויד מנצחת

שילה ודיווד - קשה לי להחליט

פשוט 2 העלילות האלו היו כל כך מרתקות ( וגם קראו די בחפיפה ) הסיפור של בלייד/ ריק היה פשוט הזוי ולא ברור ובעל פוטנציאל שלא מומש

Dawn12

New member
שילה קרטר

בגלל המבט המאיים, בגלל החיוך הערמומי, בגלל הצחוק השטני, ובעיקר בגלל שהיא אישה, והרבה יותר כיף לראות נשים מופרעות! אמנם די פספסתי אותה בצח"מ, אך שילה היא לדעתי הדמות המרשעת המוצלחת ביותר שצמחה שם. קימברלין בראון היא אחת השחקניות היותר מוכשרות שדרכו בג'נואה סיטי, והיא האחראית העיקרית לכך ששילה הפכה לדמות כה מצליחה. דמויות פסיכיות לא חסר באופרות סבון, ובטח שלא בצח"מ, אבל אצל שילה היה גם צד אנושי (ונסתר בדרך כלל) שהיה אפשר להתחבר אליו, וזאת הגדולה שלה.

אתה לא ראית אבל בכלל את העלילה

שלה, לא? אני זוכר שיום אחד ישבתי עם הילדים ה"שכנים-חברים" ובדיוק היה פתוח על ערוץ 3... שילה, והם כאלה לא מבינים, לא רואים את הסדרה..."יו, איזה רעה היא". אוי זה היה מבדר. היו זמנים.

Dawn12

New member
התחלתי לראות כשהעלילה שלה

היתה בסופה, ואני לא זוכר הרבה ממנה. אבל בעזרת השלמות כאלה ואחרות עם השנים כן יצא לי לראות חלקים מהתקופה המשובחת ההיא. וחוץ מזה, בתור בוגר של "היפים" - איך אוכל שלא לבחור בגברת קרטר?

דיוויד קימבל

הוא הצליח להפוך עלילה עם נינה למעניינת, ועל זה כבר מגיע לו צל"ש! שילה היא רעה נפלאה, אבל מה לעשות - דיוויד יותר רשע. שילה לפחות עשתה מה שעשתה למען "אהבה", דיוויד עשה הכל רק בשביל לקבל כסף.

python 4

New member
ומה עם ויקט? לא דמות מרושעת?

פיליס היא אדירה, אבל הפוטנציאל הרשעי שלה לא מומש דיו (היא עוד תחזור, לא?) אז אני מצביע ל.. שילה, כמובן.

למעלה