פרוייקט Y2K - ויוה לדיווה!

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - ויוה לדיווה!

חזקות, תככניות, מפתות, לוהטות, נחושות, מצליחות - הנשים של ג'נואה סיטי מקבלות קטגוריה מיוחדת עבורן! אז מיהי הדמות הנשית שהכי אהבתם מבין כולן? מי המצליחה ביותר? המשפיעה ביותר? למי יש את הרקורד הכי מרשים? או בקיצור, מיהי האישה של שנות התשעים?
ניקי ניומן העשור השני של ניקי בג'נואה סיטי היה די טראומתי עבורה, עם שתי הפלות, ויקטור, גירושין, ויקטור אלמנות ושוב ויקטור. כל ניסיונותיה למצוא לו תחליף (ג'ק, ג'ד, ג'ים, בראד, ג'ושוע) לא עלו יפה, וניקי כנראה לא יכולה איתו, אבל גם לא יכולה בלעדיו.
למה כן? ויקטור, שכבר היה עם כמה וכמה נשים בחייו, תמיד חוזר אליה בסופו של דבר.
למה לא? לשבת בחווה ולא לדאוג אף פעם לפרנסה זו לא חוכמה כזו גדולה.
פיליס רומולוטי אמנם היא הגיעה וגם הספיקה לעזוב בשנות התשעים, אך את מעלליה של פיליס אנחנו (ותושבי העיר) ממש לא שוכחים. שקרים, מניפולציות, איומים, ומה לא? שום דבר לא מנע ממנה להשיג את אהובה דני, ועבורנו היה זה תענוג צרוף.
למה כן? הבחורה הצליחה לגרום לגבר להתחתן איתה בגלל ילד שאיננו אפילו שלו.
למה לא? דני רומולוטי אף פעם לא היה שווה את המאמצים.
ויקטוריה ניומן ילדת השמנת של ויקטור וניקי עברה בשנות התשעים תהליך התבגרות מרתק, עם שתי אהבות גדולות, שלל פרשיות מסעירות, וגם כמה טרגדיות לא נעימות. כיום, ויקי היא נשיאת מחלקת Brash & Sassy בתאגיד של אביה.
למה כן? היא הבחירה הנכונה והמוצדקת לתפקיד היורשת של אביה בניהול האימפריה.
למה לא? יש לה מנהג מעצבן לתת עצות בהן היא עצמה לא נעזרת.
ג'יל אבוט הותיקה מבין הדמויות הנשיות היא באופן טבעי גם אחת המרתקות שבהן. בעשור החולף ג'יל נישאה והתגרשה ושוב נישאה ושוב התגרשה, ובדרך אפילו ילדה. תוך כדי ניצלה את חבילת ההטבות מג'ון והפכה למנהלת בכירה ומחזיקת מניות בז'בו.
למה כן? אם אתם מחפשים דיוות בג'נואה סיטי, היא הדבר הקרוב ביותר.
למה לא? עם השנים פיתחה נטייה לשקוע ברחמים עצמיים.
דרוסילה ווינטרס נערת הרחוב עם העבר המפוקפק, הגיע אל ג'נואה סיטי כמו משב רוח רענן. לאחר מאבק על גבר עם אחותה הגדולה, הרקדנית הצעירה מצאה אהבה חדשה. היא וניל חבקו את לילי, אך הנישואים הסתיימו ודרו עזבה את העיר לטובת דוגמנות.
למה כן? היחידה שמוצאת מעט כימיה עם ניל.
למה לא? אתם יודעים כבר. ניל.
אשלי אבוט הטרגדיות והאכזבות לא נתנו לאשלי מנוח גם בשנות התשעים, אך היא עדיין עומדת איתנה ובטוחה וממשיכה בחיפושיה הנצחיים אחר אהבה. דווקא בענייני עבודה, אש שלנו היא בחורה יציבה, ובמשך שנים היא הכימאית הראשית של ז'בו.
למה כן? תנו כבוד, היא האבוטית היחידה שנשארה לנו!
למה לא? הצירוף בלייד, קורט וקול אומר לכם משהו?
כריסטין וויליאמס מי שהתחילה את העשור כנערה צעירה ותמימה, מסיימת אותו בתור עורכת דין מכובדת ומצליחה. בשנות התשעים איבדה קריקט את דני רומולוטי שלה, אך לא לקח לה הרבה זמן למצוא אהבה חדשה.
למה כן? לא טועה, לא מפסידה, ושום דבר רע לא יקרה באשמתה
למה לא? לא טועה, לא מפסידה, ושום דבר רע לא יקרה באשמתה

python 4

New member
אוי, זה קשה...

שלא כמו בקטגוריית הגברים, שם הבחירה היתה ברורה, כאן הבחירה היא קשה מאוד. צח"מ זו סדרה של דמויות נשים חזקות (לעומת תשוקות שהיא סדרה של כוסונים). אז אחרי שמנפים את כל ה'נשים' לכאורה (שמתם לב שניקי מתאהבת רק בגברים שהשם שלהם מתחיל ב-ג'? טוב, חוץ מויקט. ובראד. לא חשוב) נשארנו עם שלושה מועמדים:
סגנית ראשונה - אשלי! היא היתה זוכה בתואר אלמלא העובדה המצערת שאת רוב שנות התשעים (לדעתי) היא בילתה בתוך גופה של סמרטוט מהלך (קרי, אשלי3).
מלכת החן - כריס! וכל מילה נוספת מיותרת.
אבל המלכה, אשת העשור, האישה הגדולה מכולן, האחת והיחידה, my darling my darling my life and my bride, כמו שאומר השיר, היא ללא ספק - נינה! לא, סתם צחקתי - ג'יל, כמובן. פשוט אין עליה, לא בלוּק, לא בשִיק ולא בבִּילִי. מה רע?

ים כחול

New member
מודה שגם לי קשה .....

כי אני אוהבת מאד את פיליס ודרוסילה
ובכל זאת הבחירה שלי לאשה הדומיננטית וחזקה היא ג"יל
(וכמובן לשחקנית הנוכחית
)

אז כמו כולם, גם אני בוחר ב...

ויקטוריה ניומן אלא מה
ויקי עברה דרך ארוכה לאורך שנות ה-90, התפתחה והפכה מילדה תמימה לאישה חזקה (אם כי עדיין אנושית ושבירה, וזה היופי שבה). ויקטוריה ניומן היא ללא ספק האישה של שנות התשעים

The Abbott Girl

New member
התלבטות קשה למדי!!!

בין פיליס הגדולה ויקטוריה או ג'יל... אבל אני חושבת שבסופו של דבר אני פשוט אבחר בדיוה שלי כמו תמיד מה לעשות: ויקטוריה ניומן!!!! למרות שרציתי כמו כולם לבחור בג'יל שהיא פשוט גדולה מהחיים (ובפיליס אני לא בוחרת עד שהיא חוזרת לעשות לנו צרות...) אבל למרות שהיא ניומן ואולי דווקא בכלל, אני בוחרת בה!

junny

New member
גם אני

בוחרת בויקטוריה אשר לדעתי עברה את התהליכים המשמעותיים ביותר בעשור האחרון. מילדה מפונקת, התבגרה מאוד היא הרבה יותר עצמית, הדעות שלא נחרצות ונוקבעות והיא עומדת מאחוריהם כל הזמן. היא אשת עסקים מדהימה לדעתי, אבל לפני הכל היא מחויבת למשפחה. היא מסובבת את הגברים על האצבע הקטנה שלה וגם כשהיא עושה טעויות נוראיות כמו לנטוש את קול לתקופה כ"כ ארוכה- הכי חשוב היא למודת מהם. בקיצור- ויקטוריה היא היורשת לתואר הדיווה!!

אני דווקא נותנת את קולי

לג'יל. בהחלא האישה הכי דומיננטית בעשור הזה. את ג'יל אני מחבבת מאוד. ויקי, לעומת זאת, עולה לי על העצבים.

והזוכה אצלי היא...

ללא ספק אשלי
בעיניי היא פשוט מלכה אמיתית... (וכמובן שמדובר רק באיילין דייווידסון שתי האחרות ששיחקו את אשלי היו חיקוי זול...בעוד שאיילין היא אשלי היחידה שעושה הכל כמו שצריך.)

איליין באמת תכשיט

אבל היא לא שיחקה ממש בשנות ה-90, כך שלאור הנימוק שלך לא ממש מתאים לך לבחור באשלי, את הרי מודה שלא אהבת את אשלי של השחקניות האחרות, ואנחנו מדברים על שנות ה-90, לא בכלליות על האישה שאנחנו אוהבים, אז איפה ההיגיון
)

ועם זאת

שלושת החודשים האחרונים שלה עדיין נחשבים בעיניי לשנות התשעים, כך שעצם חזרתה של איילין בשלושת החודשים האלה מוחקת בעיניי את כל הזוועה שהתחוללה בתפקיד הזה במשך כל העשור..(למרות שהשחקנית הראשונה עשתה עבודה סבירה--רק השלישית הייתה זוועתית בעיניי). אז.....מה אתה אומר על זה יקירי?

שארקית

New member
השלישית היתה יפה אמיתית../images/Emo68.gif

והתאימה מאוד להיות בת זוגו של קול. אשלי נראית כמו אחותו הבכורה, הבכורה מאוד של קול... אשלי הקודמת היתה עדינה ומלוכסנת עינים ושיחקה לא רע בכלל. אולי יכולים להחזיר אותה לסידרה בתור איזו קרובת משפחה או משהו? :)

שארקית

New member
ורק ניקי ניומן הישנה והטובה../images/Emo47.gif

שהיום כשהסתכלתי עליה נזכרתי שהיא נורא דומה לג'ולי אנדרוז. אם ראיתם אותה בויקטור ויקטוריה (משחק גדול של ג'ולי). יש להן בדיוק אותו מבנה פנים ובמיוחד אותו אף. ושתיהן טיפוסיות של ילדה-אשה. בקיצור, ניקי ניומן היא אשת העשור או אשת המאה או אשת המילניום. מה שתבחרו. לי אין בעיה.

Dawn12

New member
גם לי קשה...

ואהבתי לויקטוריה לא נותנת לי מנוח... אבל לא. אני מסכים כי ויקטוריה יכולה להיות היורשת לתואר הדיווה, אבל את התואר הנוכחי היא תאלץ לפנות (לפחות מבחינתי) לדיווה הגדולה של ג'נואה סיטי - ג'יל. עצם זה שדמותה שרדה את כל התהפוכות שעברה העיר במשך כל כך הרבה שנים, והיא עדיין מצליחה להפתיע, לרגש, להצחיק ולרתק אותנו היא סיבה ראוייה ומספיקה לבחור בה.

אתה לא חושב שהיא קיבלה עלילות

משעממות בשנות ה-90? מריבות חסרות תכלית עם קתרין (נכון שהיו רגעי קסם של קאט פייטס, אבל לרוב הכל חזר על עצמו). משפט הגירושין/חזקה על בילי הארוך, המתיש והמשעמם שהיה לנו? נכון שבכלליות ג'יל היא אחלה דמות שבעולם, אבל ויקטוריה מבחינתי היא ההפתעה של שנות ה-90. היא עברה תפנית חדה - מדמות חסרת ישע לאישה בעלת בטחון, שנונה, רהוטה ומתוחכמת.

למעלה