פרוייקט Y2K - משולש פראי!

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - משולש פראי!

כפי שהובטח, הפרוייקט מתחיל היום והקטגוריה הראשונה היא המשולש הטוב ביותר של שנות התשעים
לפניכם 12 מן המשולשים המשובחים ביותר שנראו בג'נואה סיטי בעשר השנים האחרונות. כל שעליכם לעשות הוא לשרשר לכאן את הבחירה שלכם, רצוי בצירוף של כמה מילים או הסבר קצר (או ארוך). אם יש משולש שלא מופיע כאן ולדעתכם דווקא הוא הטוב ביותר, שרשרו אותו לכאן (עדיף עם תמונה מצורפת) ומספר מילים. ואחרי ההקדמה הגיע הזמן להצביע!
ויקטור, ניקי וג'ק (1990-1991) יריבות מרירה... רצון עז לנקמה... וכמובן שיש גם אישה בתמונה!
ויקטוריה, ריאן ונינה (1991-1992) נערה צעירה וגבר שאפתן... מה קורה כשאישה עשירה נכנסת לעניין?
ניקי, ויקטור ואשלי (1990-1992) זוג מאוהב עם ילדה קטנה... אך יש אהבה חדשה מעבר לפינה!
לורן, סקוט ושילה (1990-1993) נישואים בצרות... תקופה קשה... ואישה אחת מופרעת ונחושה!
הופ, ויקטור וניקי (1993-1994) תאונת דרכים... חיים חדשים... ואז המציאות טופחת בפנים!
כריסטין, דני ופיליס(1994-1996) סיפור קלאסי של אוהבים צעירים... ואישה תככנית ללא מעצורים!
ניל, דרוסילה ומלקולם (1994) אישה אחת ושני אחים שונים... האם באמת הפכים נמשכים?
נינה, ריאן וטרישה (1997) זוג נשוי עם ילד... משפחה מאושרת... ואז מגיעה בלונדינית צעירה ומושכת!
דני, כריסטין ופול (1996-1998) אהבה ישנה... מציאות שהשתנתה... ובחירה אחת כל כך קשה!
ויקטור, דיאן וג'ק (1997) יריבות מרה הנמשכת שנים... מי אמר שלא מערבים עסקים ושעשועים?
שרון, ניק וגרייס (1997-1998) שתי חברות טובות עם היכרות ארוכה... האחת נשואה... השנייה חושקת בבעלה!
ויקטוריה, קול ואשלי (1998-1999) אשת קריירה מצליחה ועסוקה... סופר בודד המחפש השראה... ואישה המחפשת אהבה חדשה!

python 4

New member
כריס, דני ופיליס

פשוט בגלל שאלו שלושת הדמויות האהובות עלי בסדרה. הקטעים שלהם היו פשוט תענוג. אולי נקבל לזה שידור חוזר בקרוב..?

גם גם...

פיליס, דני, כריס. וכן פיליס תחזור בעוד שבעה חודשים. אבל עיקר המרץ שלה יושקע בהתנגחות בדיאן. אז יש למה לצפות, במיוחד שהשחקנית שמשחקת את דיאן מתחלפת, והשניה ניראת יותר ביצ'ית ולא כמו דיאן ה"מתנשפת" של עכשיו. וסליחה אם פגעתי במעריצי דיאן.

לורן סקוט ושילה

כי לורן היא אחת הנשים היותר סקסיות וחזקות שהיו בג'נואה סיטי ושילה אמנם אהבלה אבל חולנית ומסוכנת, אותי היא הצליחה לרתק, להלחיץ ואפילו להפחיד. הטרוף חגג אבל התחכום והמניפולציות פשוט הרקיעו שחקים. אני בחיים לא אשכח כמה חיכיתי לשמוע את המשפט "I swiched the babies". סקוט? פעם חשבתי שהוא חתיך... וגם רופא.

blair manning

New member
אני אהיה נורא שקופה ../images/Emo47.gif

למרות שלא ראיתי הכי נשמע לי מעניין: ג'ק ניקי וויקטור זאת הבחירה שלי

orky

New member
כריס, דני ופיליס

בחרתי בהם למרות שכריס באופן כללי די מעצבנת אותי... פשוט היה כייף לראות את פיליס מתעללת בה. העיקר שפיליס חוזרת !!

python 4

New member
אמרת שפיליס מעצבנת אותך?

דווקא די חיבבתי את פיליס. אגב, עם שאר דבריך אני מסכים - באמת היה כיף לראות את כריס מתעללת בה, וזה טוב שכריס חוזרת!!

Dawn12

New member
הבחירה שלי

לא תיארתי לעצמי שזו תהיה הבחירה הרווחת אצל הרוב, אבל גם עבורי פיליס, דני וכריסטין הם משולש האהבה הטוב של שנות התשעים. כמובן שלא בגלל סיפור האהבה הדביק של דני וכריסטין (שאת השנאה שלי כלפיה לא הבעתי עדיין בפורום רק בזכות פייתון ורונית) אלא בזכות הצלע השלישית במשולש אשר הפכה אותו למשובח כל כך. מה עוד נותר להגיד על פיליס אהובת נפשי? תככנית, מתוחכמת, פרועה ומסוכנת - הביצ'ית האולטימטיבית! והכי חשוב - מיררה לכריסטין את החיים! עם זאת, לו הייתי צופה בתקופה של לורן, סקוט ושילה אין לי בכלל ספק שזו היתה הבחירה שלי בקטגוריה הנוכחית. אבל אתם יודעים, כמו שיפית לעולם לא תפנה את גבה לג'ק - אני לעולם לא אפנה את גבי לפיליס.

Dawn12

New member
כפי שאמרתי

ההיכרות שלי עם שילה היא רק מ"היפים" ולא מג'נואה סיטי, וחבל. שילה היא ענקית, היא מופרעת, היא מפחידה, היא אלילה - אבל פשוט לא צפיתי בתקופה שבה היא היתה. בקשר להשוואה המתבקשת בין פיליס ושילה, נסכים לדחות את הדיון לעתיד? תהיה קטגוריה מתאימה לכך בקרוב.

SupeRonit

New member
שאני אבין !

"את השנאה שלי כלפיה לא הבעתי עדיין בפורום רק בזכות פייתון ורונית" קודם כל -תודה רבה על ההתחשבות.. דבר שני - מתי יצא לי להביע את אהבתי אלייה (יש מצב לקישור) ? מה עם המשולש : פול-כריסטין-דני ? הוא נחשב ? כי אם כן אני בוחרת בה: להיקרע בין אהבת ההווה לאהבת הנעורים...

Dawn12

New member
לרגע כבר חשבתי

שבלבלתי אותך עם מישהי אחרת, אך זיכרוני לא הטעה אותי. ההוכחה כאן
והמשולש פול-כריסטין-דני בהחלט נחשב. הוא גם מופיע בין המועמדים אם לא שמת לב.

אור2221

New member
ניקי/גק/ויקטור

טוב, אפשר לדבר שעות על המשולש הזה, שהתחיל בשנות השמונים והגיע לשיאו בשנות התשעים, ועד היום תוצאותיו משפיעות על גנואה סיטי. (זוכרים את ג'ק, רק לפני כמה חודשים, מזכיר לויקטור איך הוא חטף לו את ניקי כאשר הם התעמתו אחרי נסיון ההשתלטות של ג'ק). שניהם אהבו אותה, אבל היא אהבה רק אחד... הסצינה הטובה ביותר שמשקפת את מהות המשולש? ניקי בבית חולים אחרי ההתמוטטות בשלג, וג'ק וויקטור, מודאגים וחרדים, יושבים מאחורי הפרגוד תורמים דם, בלי לדעת שהשני עושה בדיוק אותו דבר. סצינה מדכאת ביותר... ויקטור מבין שניקי עזבה אותו כי היא בהריון מג'ק(לינק מצורף)

לורן, סקוט ושילה (1990-1993)

זו היתה עלילה מגניבה. אם שילה כבר בקאמבקים - אולי איזה קימבוק לצח"מ?

ים כחול

New member
אוי זה קשה ...

קשה לבחור... אני נכנסתי לסדרה בדיוק כששילה גנבה ללורן את התינוק ומאז לא יכולתי להתנתק , למעלה מ10 שנים אני עם צח"מ
אבל לא הייתי רוצה לראות שוב את שילה , האשה הזאת ספוגת רוע וגרמה לי לתופעות לוואי לא רצויות וכשהיא עזבה סלע שחור השתחרר מהסדרה ומהלב . זוכרת שבזמנו הייתי מכורה ליפים והצעירים ושילה עברה לשם החרמתי את הסדרה כי לא יכולתי לסבול את שילה !! ... סיפור המשולש שאהבתי זה עם כריס פול ודני , נהניתי לראות את דני מתפתל כשהיא בחרה את פול בסוף - הגיע לו אחרי הסבל שהיא עברה בגללו . .... פיליס נהדרתתתתת חולמת שהיא תחזור - (אבל הראשונה לא התחליף הזול שלה.)

למעלה