פרוייקט Y2K - סיפור אהבה

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - סיפור אהבה

כל כך הרבה זוגות נראו בג'נואה סיטי בעשר השנים האחרונות, עם שלל סיפורי אהבה מוצלחים ומוצלחים פחות. מיהו לדעתכם הזוג הטוב של שנות התשעים?
מלקולם ואוליביה הוא היה שם בשבילה בתקופה הכי קשה, ועם הזמן הפך לדמות של אב עבור בנה. מלקולם ואוליביה התחילו כידידים אך לא עבר זמן רב עד שמיסדו את היחסים.
ויקטור וניקי מה עוד נותר להגיד שלא נאמר לפני כן? סיפור אהבתם של ויקטור וניקי הוא הארוך והמורכב מבין כולם. מתחתנים, מתגרשים, חוזרים ושוב נפרדים - לא יכולים יחד אך גם לא יכולים לבד.
ג'ק וניקי עבורו היא היתה האישה של האוייב הכי גדול, עבורה הוא היה היריב המושבע של אהובה. זהו סיפור על אהבה שנדונה מראש לכישלון, עם מעט מאוד רגעים שמחים והרבה כאב ויגון.
מייקל ופיליס שניהם חכמים, תחמנים, כוחניים, ולא חוששים לנקוט באמצעים קיצוניים. הרומן הסוער שהיה נראה מבטיח ונכון, נקטע לבסוף כשפיליס חצתה קו אדום.
ג'ק ומרי ג'ו גברת ג'ו רצתה את ג'ק יותר מכל דבר אחר, וג'ק האלמן הטרי חיפש כתף עליה יוכל להישען. לא בדיוק מערכת יחסים בריאה, לא ממש אהבה גדולה, אלא יותר כמו רומן שהתפתח לאובססיביות קשה.
ויקטוריה וריאן לריאן לא היו רק כוונות טובות בנוגע לויקי הצעירה, וגם שם המשפחה שלה קסם לו מאוד. עם הזמן, התפתחה האהבה, השניים נישאו אך התמימות וחוסר הניסיון הכריעו אותה.
קול וויקטוריה ויקי הצעירה חיפשה אהבה חדשה ומצאה גבר שהתעניין דווקא באמה. עד מהרה השניים זה בזו, התחתנו, התגרשו והולך חזור. גם כשנפרדו - לא שכחו ולא התגברו - והאהבה תמיד היתה שם.
ניק ושרון מריבות, ויכוחים, בגידות, משברים - שום דבר לא הורס להם את הנישואים. סיפור הסינדרלה של הזוג הצעיר, מחזיק מעמד הרבה יותר זמן מרוב סיפורי האהבה בעיר.
פול וכריס כששניהם כבר למדו את כוחה של האהבה ובעיקר את גודל הכאב והאכזבה, נפגשו השניים דווקא במסגרת עבודה. האהבה שלא אחרה ללבלב הספיקה מאז גם לעמוד במספר מבחנים לא קלים.
ניל ודרו הוא רצה את אחותה, היא רצתה דווקא את גיסה, ותראו מה שבסוף יצא. הרקדנית שהיתה נערת רחוב היתה בדיוק מה שניל היה צריך בעולמו. הם מהווים הוכחה אמיתית לכך שהפכים נמשכים.
דני וכריס הכוכב והמעריצה, הבוגר והנערה, סיפור אהבה שקיים רק בסרטים התגשם אל נגד עיננו עם דני וכריס האוהבים. גם כשהסיפור נגמר והם נותרו עם הכאב, ברור שנשארה להם גם פינה חמה בלב.
ויקטור ואשלי הם הכירו בעסקים, עם הזמן הפכו לחברים, הוא נחלץ לעזרתה ומשם צמחה לה אהבה. הקשר ביניהם שרד גם שנים לאחר הגירושין, וברור שלשניהם יש רגשות עמוקים.
טוני וגרייס השניים הכירו בעודם צעירים, ועל התקופה החמה במדיסון שמענו הרבה סיפורים. בג'נואה סיטי, לפני שהתחיל הבלאגן טוני וגרייס היו זוג וצוות לעניין.
ג'ון וג'יל אחרי שנות השמונים, בהן זה לא ממש הלך, ג'ון וג'יל נתנו סיכוי נוסף לאהבתם. הם נישאו מחדש, חבקו בן משותף, וחלקו לא מעט רגעי שמחה.
ריאן וטרישה כששניהם כבר למדו את כוחה של האהבה ובעיקר את גודל הכאב והאכזבה, נפגשו השניים דווקא במסגרת עבודה. האהבה שלא אחרה ללבלב הספיקה מאז גם לעמוד במספר מבחנים לא קלים.
ריאן ונינה אחרי כמה שנים קשות, נינה חיפשה אהבה נואשות. כשהכירה את ריאן נאבקה ולא ויתרה עד שעזב את ויקטוריה רק למענה. השניים נישאו, ידעו רגעי שמחה, וגידלו יחד את פיליפ בתור משפחה.
בראד ולורן חופשיים בנפשם, שובבים בדרכם - היה ברור שיתפתח כאן רומן לוהט. בראד ולורן אהבו להשתעשע ונהנו זה מזו, גם אם לא מיסדו את הקשר לבסוף.
פיליס ודני מה שהתחיל כמזימה מלאה שקרים ורמאויות, סיפק גם כמה תקופות מאושרות. השניים גידלו את דניאל כמשפחה רגילה, אך לבסוף הסיפור נגמר על הצד הרע.
בראד וניקי השניים כבר היו קרובים לחתונה כשויקטור שוב נכנס לתמונה. בראד עזב וחזר לאחר מספר שנים, רק כדי להדליק מחדש עם ניקי את היחסים. * כמו תמיד, אתם כמובן מוזמנים להוסיף זוגות שאינם מופיעים.

Charmed24

New member
ג'ק וניקי ../images/Emo68.gif

ולו רק בגלל שגדלתי על הזוג הזה, מכיתה ט' ועד לגיוס
את מייקל ופיליס הייתי בוחר בתור הזוג הפלפלי של העשור

miss chief

New member
בראד ולורן ../images/Emo45.gif

אני זוכרת אותם כמשעשעים במיוחד... לפני חודשיים הייתי בוחרת את ג'ק וניקרי, אבל מיום ליום אני מתעבת אותה יותרא ויותר.. לא אוהבת נשים כנועות, שלא עושות דבר בחייהם. לורן היא אשת עסקים עצמאית למופת וכך גם נראאה הקשר שלה עם בראד.. לא קשר של שפחה ועבד (כמו ניק ושרון, ניקי וכולם וכו').

אור2221

New member
ויקטור וניקי

תמיד! גדלתי על הזוג הזה, מגיל 9 ועד 21. הברזתי מבית-ספר בכיתה ח' לראות סצינות טובות עוד פעם (וידיאו מקולקל תמידית), ואז כשהם התחתנו לי - הם בוגדים אחד בשני אחרי שנה, מהסיבות הכי אידיוטיות בעולם
לא ראיתי היום, אבל אני זוכרת את הפרק מהקלטות שלי - הפרק עם הפלשבקים והתמונה, נכון? שהיא שואלת את עצמה עם ויקטור מנסה לשלוח לה מסר?? 11 שנה מחכים, ואז זה????!!! לא סולחת לקיי אלדן, למרות שהמצב ישתפר, עוד שנה בערך. טוב, לפחות אני יכולה להתנחם שבמפגש מעריצים, אמרתי לכותבת הסדרה בדיוק מה שאני חושבת על זה - וזה הרגיש כ"כ טוב. הספיק לי, אני יודעת בדיוק את הפרק שאני חוזרת לצפות בסדרה הזאת, וזה היום הולדת של ויקטור עוד שלושה חודשים בערך, זו בדיוק הפעם הבאה שמשהו סביר יקרה בין ויקטור לניקי.

קשה, קשה...

התלבטות בין ויקי לריאן - סה"כ מדובר בשילוב אדיר אבל בזמנו זה היה מוקדם מדי והם לא היו בשלים ליחסים (אבל רק הידידות הקרובה והפלירטוטים שנמשכו לאורך כל השנים מעידים מה היה להם). האפשרות השנייה היא ויקי וקול - סיפור אהבה טהור ויפה. אבל הזוג של שנות ה-90 הוא ניק ושרון. אהבה שהתחילה בתהליך התבגרות, שרדה מהלומות קשות אך תמיד היתה אמיתית וטהורה, שבדרך השניים אף הביאו לעולם ילד משותף והתבגרו ביחד אל מול עינינו. [אזהרת ספוילר] ובארה"ב הם עדיין נשואים ולא התגרשו, ז"א שתרשמו עוד 4 וחצי שנים שלהם ביחד - גם אם ייפרדו זמנית הם לא יתגרשו, וזה הישג כביר במיוחד כשמדובר בסבונייה.

אור2221

New member
אוי, אוי אוי

אחת המערכות יחסים היותר בעייתיות שנראו על מסכינו, ואני די אהבתי אותם. היתה להם התחלה יפה והמשך שרק התדרדר, והאיי- קיו המשותף שלהם רק יורד במהלך השנים, ולראות את קאסי מחכימה בעוד שאימה ואביה רק מתדרדרים גורם לי לזעזוע עמוק. ושימו לב להתפתחות האיטית של נוח. אבל יכול להיות שאני עצבנית עליהם לאור מה שקורה בעלילות האמריקאיות, אז זה לא ממש פייר. מה שכן, העובדה שהם עוד לא גרושים נרשמת לטובתם, זה בהחלט שיא בסדרה. אור.

אני עם צהובוני.. רק שהיתי מוסיפה

כמובן את קריקט ודני- שהיו מדהימים ביחד!!!! ואת ניל ודרוסילה המקסימה- מאוד אהבתי את לראות אותם יחד הם ממש הצחיקו אותי.

S w i t c h

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif ניק ושרון ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

אני בוחרת בהם ולו מסיבה אחת פשוטה - הם עברו דרך ארוכה מלאת מהמורות וקשיים, פרידות זמניות אך תמיד נשארו יחד - וזוהי בהחלט נק' לטובתם. לדעתי הם הזוג של שנות ה - 90. אך חייבת להסכים עם מיס צ'יף לגבי דמות האישה הכנועה של שרון. זה קצת לא מתיישב מבחינתי עם הזוג של שנות ה- 90, אבל בכל זאת... הם הזוג המלכותי שלי

The Abbott Girl

New member
טוב הבחירה שלי...

3. טוני וגרייס - כי נורא אהבתי את גרייס
2. ויקטוריה וקול - תמיד טענתי שהם היו צריכים להשאר ביחד 1.מייקל ופיליס!!! קודם כל הם הזוג הראשון שהתחלתי לעקוב אחריו שהתחלתי לראות צח"מ... חוץ מזה היתה להם כימיה מדהימה, ודבר אחרון נו באמת שני אנשים ציניים ומחושבים ביחד, מה יותר טוב מזה?!

ים כחול

New member
../images/Emo20.gifויקטוריה וקול../images/Emo20.gif

אפילו שהוא מרגיז ומשעמם והיא ההיפך ממנו תוססת ואנרגטית הם נראים לי זוג מושלם והייתי רוצה שיחזרו להיות יחד . הוא בבית עם הספרים מחכה לה שתחזור מיום עסקים סוחט שינקה קצת יבשל ויעשה לה מסאז" - יהיה נחמד

ג'ק וניקי

כי ג'ק אהב אותה ודאג לה הרבה יותר משויקטור יוכל אי פעם. היא לצערי, תמיד תשאר מאוהבת בויקטור.

אור2221

New member
אהה...

מה שלא ממש הפריע לו לשקר לה כל תקופת ההשתלטות על החברה, לתמרן את דיאן כך שהיא תמרר לה ולויקטור את החיים, להרוס לה חופשה שהיא חלמה עליה וכו'. שלא לדבר על להתחתן איתה בידיעה שהיא מאוהבת בויקטור ושויקטור רוצה אותה בחזרה, הוא גרם לכך שדרכיהם לא יצטלבו והצליח לדפוק לה את החיים לכמה שנים טובות. הוא שונא את ויקטור הרבה יותר ממה שאכפת לו מניקי. אור.

לא נכון!

הוא אהב אותה. עובדה שכשהם דיברו במסעדה לפני שבועיים בערך הוא אמר לה לחזור לויקטור אם זה מה שיגרום לה להיות מאושרת. אנשים עושים טעויות שהם מאוהבים במישהו - בסה"כ ג'ק היה בעל טוב לניקי ואבא טוב לניקולס.

אור2221

New member
בטח

עכשיו זה קל, הוא כבר הצליח לשבש לה את החיים. בלי ההשתלטות על החברה, החיים של ניקי לא היו בבלגן שהם נמצאים בהם היום. ג'ק קיבל את ג'בו, הוא יכול להרשות לעצמו לחזור להיות חבר של ניקי, אבל זה לא הפריע לו להתחזות לחבר שלה שנה, לשמוע ממנה על כל הצרות שלה ושל ויקטור, ולתכנן תוכניות להתנקם בויקטור בהתאם. אני לא מדברת על אהבה, אני מדברת על חברות בסיסית. שלא לדבר על כל הדיבורים על זה שהוא רוצה לראות את ויקטור מת - מי מאחל דבר כזה לאדם שהוא מחשיב את אשתו לחברה קרובה? הוא אנוכי, הוא נחמד ומתוק כשזה נוח לו, כשזה לא נוח - זה ניקי מי? ויקטור, עם כל המגרעות שלו - אף פעם לא בגד בחברות הבסיסית עם ניקי, הוא תמיד היה שם בשבילה, וגם ויתר על נקמה בג'ק כשהיא ביקשה ממנו בעבר. אור.

לא נכון

ויקטור המשיך לזמום נגד ג'ק, גם לאחר תחנוניה של ניקי. אני מסכים שג'ק בהתחלה יותר השתמש בניקי מאשר אהב אותה, הוא רצה לפגוע בויקטור אבל עם ה זמן הוא באמת אהב אותה. למעשה, לפי דעתי ניקי היא האישה שהוא הכי אהב מכל הנשים.

אור2221

New member
מתי בדיוק?

בוא נראה - ג'ק משאיר את ויקטור למות, וויקטור לא מגיש כתב אישום, למה? ניקי. הוא גם לא מפטר אותו, למרות נסיון ההשתלטות ב92 (96), למה? ניקי. גם אחרי שהוא השתלט על זבו הוא לא פיטר את ג'ק, למה? ניקי, אשלי וג'ון. זה גם יקרה עוד פעם, אני פשוט לא רוצה להשתמש בספוילרים. זוכר את 1996? (2000 בשבילנו) ניקולס בכלא, ויקטור כמעט לא מגיע לעבודה, ג'ק בא לבראד עם רעיון גאוני שאולי הם יעשו צעד לקחת את החברה בעוד שויקטור עסוק במלחמות על חיי בנו? שום דבר לא יצא כי בראד התנגד (הוא יצא עם ניקי). כן, נורא יפה לעשות את כל הדברים האלו בעוד שהבן של מי שטענת לאהוב בכלא. ועכשיו, ג'ק טען שניקולס וויקטוריה הם כמו ילדים בשבילו, וזה לא הזיז לו בכלל לנצל את האמון שהיה להם בו בשביל להתנקם באבא שלהם. אתה לא חושב שזה אירוני? הדבר הנורא שג'ק עשה, ותמיד מתחרט, זה שהוא גרם לאביו לאבד את החברה לויקטור. הוא, בלי למצמץ, גרם לניקולס לעשות בדיוק אותו דבר, רק שג'ק פעל בטיפשות, וניקולס פשוט בטח בג'ק, לאור מערכת היחסים שלהם. אני לא טוענת שג'ק לא אהב את ניקי, הוא מאוד אהב אותה - רק לא יותר ממה שהוא שנא את ויקטור, כנ"ל לגבי ניקולס וויקטוריה. אהבה אצל ג'ק קיימת רק אם אין לו אינטרסים קודמים.

python 4

New member
כמו שכתב שייקספיר (בערך):

John shall have Jill all shall go ill הבחירה שלי - כריס ודני, ולו רק בגלל שאת ניקי אני לא סובל.

למעלה