פרוייקט Y2K - עלילה מנצחת

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרוייקט Y2K - עלילה מנצחת

משולשי אהבה, השתלטויות על חברות, מופרעים יוצאים למסעי נקמות, מאבקים, יריבויות, טרגדיות ואהבות. מבין כל העלילות שראינו בשנות התשעים, מהי העלילה הטובה ביותר? סאגת דיוויד קימבל (1990-1991) סיפורו של הרוצח הסדרתי היה מלווה ברומנים, מניפולציות, איומים ושקרים. ההון של משפחת צ'אנסלר קסם לדיוויד והוא נישא לנינה רק כדי לשים את ידיו עליו. כשנינה גילהת את האמת היא ירתה בו ודיוויד זייף שיתוף בביה"ח. לאחר מכן, עבר ניתוח פלסטי לשינוי זהות והפעם נישא לפלו, אמה של נינה, כדי להשיג את מטרתו. בנשף התחפושות ירה דיוויד בקריקט, דני ונינה אך לבסוף מצא את עצמו בתוך גורס אשפה. עלילות שילה קרטר (1990-1992) שילה שמה את עיניה על ד"ר סקוט גריינג'ר והחליטה ששום דבר לא ימנע בעדה להשיגו. לאחר שהפילה את תינוקם קנתה תינוק בשוק השחור והחליפה אותו בתינוק של לורן. כשאמא מולי הגיעה לעיר, שילה שלחה אותה למוסד סגור והפסיקה את לימודי הדיבור שלה כדי שלא תגלה ללורן את האמת. לאחר שהתגלתה האמת, עלתה חוות מישיגן בלהבות כששילה, לורן ומולי בתוכה. ניסיון ההשתלטות הראשון על ניומן אנטרפרייז (1992) המיזוג בין ניומן אנטרפרייז ורא-טק הושלם בשנה זו. בראד וג'ק היו משוכנעים כי הם עומדים להשתלט על "ניומן" אך ויקטור גילה את תוכניתם ושתל מכשירי האזנה במשרדו של ג'ק. עם הראיות בידו, ויקטור התעמת עם ג'ק בויכוח סוער שהסתיים בהתמוטטות של ויקטור לרצפה. תחילה, ג'ק הותיר את אויבו למות ויצא לאכול עם ניקי, אך לאחר מכן הזעיק את כוחות ההצלה. מי ירה בויקטור? (1996) הקליע שפגע בויקטור במשרדו היה ההתחלה של חקירה מסועפת שנועדה לגלות מי ניסה להתנקש בחייו. מצבו של ויקטור היה קריטי, אך הוא הצליח להחלים מן הפציעה הקשה. ג'יל, בראד ומארי ג'ו היו החשודים העיקריים. ג'יל החזיקה אקדח זהה לזה של היורה, בראד פוטר מעבודתו ביום חתונתו לניקי ומארי ג'ו ידעה כי ויקטור מחזיק בפקס שיכול לסיים את יחסיה עם ג'ק. לבסוף, האמת יצאה לאור ומארי ג'ו הודתה כי היא זו שירתה. ההטרדה המינית (1992-1993) זה התחיל בנשיקה ספונטנית לאחר תיק מוצלח, אך מהר מאוד גרם מייקל לקריקט להבין כי אם היא מעוניינת להתקדם בעבודה היא תצטרך "לשתף איתו פעולה". קריקט מיהרה אל ג'ון סילבה לתבוע הטרדה מינית, אך גם מייקל ידע לפעול מהר וחידש את יחסיו עם הילרי. כריסטין הצליחה לבסוף לחלץ ממייקל הודאה מוקלטת, והוא נמצא אשם בהטרדה מינית בבית המשפט. |ג'יל וקת'רין - המאבק על האחוזה (1998) התקופה בה חיו קת'רין וג'יל יחד באחוזת צ'אנסלר רק העלתה מחדש את הויכוחים הישנים ואת הזכרונות מפיליפ המנוח. יום אחד, טיפסה ג'יל אל עליית הגג ומצאה שם נייר בו כתוב כי פיליפ מוריש את האחוזה דווקא לה! המאבק המשפטי הארוך לווה בהרבה מתחים, כעסים ורגעי משבר אצל שתי היריבות הותיקות. לבסוף, נקבע כי השתיים יאלצו לגור במשותף באחוזה. ניסיון ההשתלטות השני על ניומן אנטרפייז (1999) ג'ק השתמש במייקל ודיאן כדי לשלוט בהתקדמות תהליך הגירושין של ויקטור, והציע לבראד להיות שותפו בתוכנית נוספת להפלת המשופם. לאחר שמטוסו של ויקטור התרסק במדבר, הציעו השניים את עצמם בתור המנהלים החדשים של תאגיד הענק, לא לפני שהציגו בפני מועצת המנהלים עסקה מזוייפת שביצע ויקטור. ההשתלטות הצליחה, וכאשר ויקטור חזר הוא נאלץ להחזיר את ז'בו לג'ק ומשפחתו. רשימת העלילות המצורפת מצומצמת למדי, וכולכם מוזמנים להוסיף את העלילה הטובה שלכם!

Dawn12

New member
ועוד משהו

זוהי הקטגוריה האחרונה בפרוייקט, היות ובשבוע הבא מסתיימים להם פרקי שנת 1999. כל הסיכומים והתוצאות הסופיות יתפרסמו בשבוע הבא, אך זה הזמן שלכם להצביע בכל הקטגוריות בהן לא בחרתם. לאלו שהצטרפו לקהילה כשהפרוייקט כבר התחיל ולאלו שפשוט פספסו את אחת הקטגוריות - כולן נמצאות כאן. אז כדי שהתוצאות שלנו יהיו משקפות ככל האפשר - רוצו להצביע!

Charmed24

New member
נו באמת

כאילו דה... ברור ששילה ודייויד לוקחים על כל האחרים בריבוע, ובין שתי העלילות, נראה לי שזו של דייויד הייתה יותר מעניינת מזו של שילה אבל מצד שני... שתי העלילות האלה לא הופיעו גם בכל הקטגוריות הקודמות?

python 4

New member
האמת היא שאני לא אוהב כל כך את

עלילות הרעים (שילה וחבורתה). מי ירה בויקטור היה נחמד, וגם ההטרדה המינית, ג'יל וקטרין גם היה טוב (בעיקר הקאט פייט בעליית הגג) אבל העלילה הכי טובה היא נסיון ההשתלטות השני, עלילה שהיתה בנויה טוב לאורך זמן והסתיימה באושר גדול - ז'בו חוזרת לז'בואים. אבל היו עוד מליון ואחת עלילות.. האונס של כריס.. החטיפה של קתרין ואסתר... סאגת פיליס-דני-כריס... אהבתי במיוחד את עלילת החטיפה של קתרין. זו באמת היתה עלילה מעניינת בתוך כל העלילות המשעממות באותה תקופה (החתונה של ג'ק וניקי, אאל"ט). זו גם עלילה שנמשכה הרבה זמן, והיה שם גם מתח, כשכל פעם הם ניסו לברוח מהחוטפים, והמתחזה של קתרין גרמה לרקס להתגרש ממנה... זה היה לפני הרבה שנים. מי שיזכיר לי איך העלילה הזו הסתיימה יקבל
.

אור2221

New member
ככה...

למיטב זכרוני אסתר ילדה והם היו חייבים לקחת אותה לבית החולים, והיא נתקלה בברוק והצליחה לרמוז לו משהו... וואו, אני לא בטוחה שזה עבד בסוף, אם אני לא טועה בסוף קיי הצליחה לשכנע את מארג' שתעזור להם לברוח, ותתחזה לקת'רין במקומה. אור.

python 4

New member
נכון... למתחזה של קיי קראו מארג'

והם יצאו משם כשאסתי ילדה. תודה אור, הנה ה-
שלך. הזכרון שלי זה בכלל לא מה שהיה פעם...

S w i t c h

New member
../images/Emo41.gif שובו של קארל ויליאמס לחיים ../images/Emo41.gif

העלילה הזו ריתקה אותי למסך, הגעתי למצב שלא יכולתי להפסיד פרקים, וה- |ספוילרים| חגגו חופשי... כל הגילוי של קריסטין, המעקב, הפגישה של פול עם אביו, של מארי עם בעלה, ההתנדנדות בין רצון להישאר אב אך בו זמנית לחזור לאהובה. מ-ר-ת-ק !

miss chief

New member
דיוויד קימבל ללא ספק...

זו הייתה עלילה מפחידה ומרתקת, בו זמנית.. הוא זכור לי כשחקן טוב במיוחד, והעלילה הייתה כתובה טוב, וזה ממש הפחיד ותסכל אותי בזמנו (להבדיל מהפיהוק שנוסכת עליי העלילה של ויקי והמעריץ האלמוני שלה).

S w i t c h

New member
../images/Emo31.gif צודקת... העלילה של ויקטוריה

והמעריץ שלה באמת משעממת וממש לא מעניינת...
וחוץ מזה - בוקר טוב
- מה נשמע
אני זוכרת את דיויד קימבל במעורפל... בא לך להזכיר לי מה קרה שם? רק כשפוסמה התמונה כאן קיבלתי "פלאשבקים"....

miss chief

New member
בוקר אור, סוויצ'ית../images/Emo24.gif

נרא הלי ששחר סיכם את הקורות בצורה יפה... אבל דיוויד קימבל עצמו היה כזה חלקלק.. מההתחלה ידעת שמשהו איתו לא בסדר, אבל בהחלט לא ידעתי שהוא רוצח! זה היה ממש מותח ומגניב

The Abbott Girl

New member
מכיוון שלא ראיתי את רוב העלילות

אני אלך על הבטוח שלי: ניסיון ההשתלטות השני (והמוצלח) על ניומן אנטרפייז (1999)

noname20041

New member
הכי מעניין והכי משעמם

הכי מעניין- נסיון ההשתלטות השני. לדעתי העליליה הכי משעממת(למרות שהיא לא כתובה כאן) זה הסיפור על אבא של פול והפגישה מחדש עם האמא, בכלל מרי היא דמות כזאת מיותרת שחבל"ז

ים כחול

New member
טוב אז ככה :... ../images/Emo13.gif

זה לא קל בכלל אבל מנסה ... עלילות מכשפשילה הן אלו שהחזירו אותי לצעירים לאחר הפסקונת וריתקו אותי לכן זה מפתה אותי לרשום כי בזכות זה אני פה איתכם
אבל דייויד קימבל מכריע את הכף ... והאמת בזמנו לא ידעתי מי אני רוצה שיסבול יותר דייויד או נינה טוב ריחמתי בסוף על המסכנה .
..... ההטרדה המינית של מייקל בכריס גם ריתקה ושאלתי את עצמי אז ... למה לא הייתי במקומה למההההה ??? למה מייקל לא הטריד אותי ??? לא הוגן העולם
...... עלילה מרדימה :שובו של אבא של פול (
= פיהוק ארוך) ולא רק מרדימה אלא גם מרגיזה מאחר ונאלצנו לראות את מרי
יותר מידיי בתקופה ההיא
........ עכשיו רק שמתי לב שאני ונונאמ20041 באותו ראש בעניין הזה

בחירתה של שרון (שרון? צהובון!!)

דיוויד קימבל, ולו רק בגלל שזאת היתה העלילה הראשונה שממש משכה אותי ומיכרה אותי לתוכנית.

אוי, אתה תותח!

איך אתה מזכיר נשכחות... אני בוחרת בנסיון ההשתלטות הראשון על ניומן אנטרפרייז. אין ספק שההתלבטות המוסרית בפניה עמד ג'ק הייתה מרתקת. עם זאת, כל מה שקרה לאחר מכן (אם אני זוכרת נכון, היה איזה משפט ארוך ומייגע) נמרח לאללה. גם שילה ומעלליה היו מרתקים, אם כי ממש כאב הלב על לורן המסכנה (ובסוף גם על סקוט האומלל...), והאמת היא שהמזימות של שילה והרוע בו היא ניחנה היו קצת מוגזמים ולא-אמינים. גדולתה של הסידרה, לדעתי, היא דווקא בכך שהיא עוסקת בהתרחשויות "מהחיים". נכון שהיא מקצינה אותם קצת (רק טיפ-טיפה...) אבל היא מציבה איזשהי מחשבה, איזשהי השוואה לחיים שלנו. וזה היופי שבה.

למעלה