פרויקט I do!" - Y2K"

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרויקט I do!" - Y2K"

הנה 5 דברים שלא ידעתם על מוסד הנישואין בג'נואה סיטי של שנות ה-90:
בעשור האחרון נערכו בעיר לא פחות מ-29 חתונות, אם לא מכלילים חתונות שהופסקו או הוכרזו בלתי חוקיות, ואפילו על המספר הזה אני לא לגמרי סגור...
תואר המתחתן הסדרתי מוענק לריאן מקניל אשר נשא בשנות התשעים 3 נשים שונות! (ויקי, נינה, טרישה). גם סקוט ודני התחתנו 3 פעמים אך שניהם כבר לא איתנו, מה גם שהם נישאו פעמיים לאותה אישה.
תואר המתחתנת הסדרתית הולך אל ויקטוריה ניומן הצעירה שהספיקה להגיד "כן" 3 פעמים (ריאן 91', קול 93', קול 94'). דרך אגב, כל אישה שמכבדת את עצמה בעיר השתמשה בשמלת הכלה שלה לפחות פעמיים בעשור החולף.
שנת 1994 היתה הגועשת ביותר מבחינת חתונות. לא פחות מחמש חתונות שונות נערכו באותה שנה: אשלי ובלייד, ויקי וקול, ריאן ונינה, ויקטור והופ, וגם אסתר (תאמינו או לא) שהתחתנה עם נורמן.
רק 4 מבין הזוגות המואהבים שהחליטו להינשא עדיין נשואים היום באושר: ניק ושרון, כריס ופול, ריאן וטרישה, קול ואשלי (לא ממש באושר). ואחרי ההקדמה, הגיע הזמן לבחור - מהי לדעתכם חתונת העשור?
קסנדרה רולינגס ואדריאן הנטר (1990)
ג'יל אבוט ורקס סטרלינג (1990)
אוליביה ברבר וניית'ן הייסטינגס (1991)
טרייסי אבוט ובראד קארלטון (1991)
סקוט גריינג'ר ושילה קרטר (1991)
קת'רין צ'אנסלר ורקס סטרלינג (1992)
לורן פנמור וסקוט גריינג'ר (1992)
ויקטוריה ניומן וריאן מקניל (1992)
ג'יל פוסטר וג'ון אבוט (1993)
דרוסילה ברבר וניל ווינטרס (1993)
ויקטוריה ניומן וקול הווארד (1993)
מרגרט אנדרסון ומיילס דוגאן (1993)
אשלי אבוט ובלייד בליידסון (1994)
ויקטוריה ניומן וקול הווארד (1994)
נינה וובסטר וריאן מקניל (1994)
הופ אדאמס וויקטור ניומן (1994)
אסתר ולנטיין ונורמן פטרסון (1994)
לואן וולין וג'ק אבוט (1995)
שרון קולינס וניקולאס ניומן (1996)
קישה מונרו ומלקולם ווינטרס (1996)
כריסטין בלייר ופול וויליאמס (1996)
ניקי אבוט וג'ושוע לאנדרס (1996)
פיליס סאמרס ודני רומולוטי (1997)
אוליביה הייסטינגס ומלקולם ווינטרס (1997)
דיאן ג'נקינס וויקטור ניומן (1997)
טרישה דניסון וריאן מקניל (1998)
אשלי אבוט וקול הווארד (1998)

לא כ"כ זוכר את מה שהיה בחתונות

"חתונת העשור" - אמורים לשפוט לפי מה שהיה בחתונה (בפרמטרים כמו איזו חתונה היתה הכי מפוארת/עתירה באירועים הכי מעניינים וכו') או רק על הנייר לפי הזיווג המוצלח ביותר שהתחתן
כי האמת אני בקושי זוכר מה הלך בחתונות... והאמת
כמעט כל הזוגות כאן ממש ממש משעממים

Charmed24

New member
../images/Emo23.gif שכחת עוד כמה חתונות: ../images/Emo23.gif

קסנדרה ואדריאן למיטב זכרוני לא התחתנו, ויש לציין שהנישואים של ג'יל ורקס הוכרזו בלתי חוקיים (הוא עדיין היה נשוי לקתרין), וכך גם הנישואים של ניקי וג'וש (היה עדיין נשוי לוורוניקה) ועכשיו עוד כמה חתונות-חלקן חשובות ביותר:
ניקי וג'ק (90),
אשלי וויקטור (90),
לורן וסקוט (90),
נינה ודייויד (90),
דני וכריס (90)
קסנדרה ובראד (91),
פלו ודייויד (91)
מייקל והילארי (92),
טרייסי וסטיב (93),
פיליס ודני (94),
שרון וניק (95) (הם ברחו להינשא בזמן המשפט של ניק, והחתונה ב-96 הייתה החגיגה הרישמית),
הופ וקליף (96),
ניקי וויקטור (98) (לא חוקי) זה משנה קצת את הסטטיסטיקות: סה"כ נערכו 39 חתונות, מתוכן 3 לא חוקיות.ויקטור התחתן עם 4 פעמים: אשלי, הופ, דיאן וניקי. ניקי התחתנה 3 פעמים: ג'ק, ג'וש וויקטור. אשלי התחתנה גם היא 3 פעמים: ויקטור, בלייד וקול. בשנת 90 ובשנת 94 היו 6 חתונות. אל הזוגות שנשואים עד היום מצטרפים גם טרייסי וסטיב, ואם ממש מתעקשים גם מאגרט ומיילס הקשישים שמזמן נשכחו...

Dawn12

New member
מקבל את התיקונים

ולשאלתו של צהובון, כמובן שעדיף היה לו כולנו היינו זוכרים את החתונות ובוחרים את המרהיבה, המושקעת והמעניינת מבין כולן. כיוון שזה לא בדיוק המצב, חתונת העשור עבורינו תהיה החשובה מבין כולן. החתונה שהיתה לה את ההשפעה הגבוהה ביותר לטווח הארוך, או החתונה שבלעדיה שנות התשעים היו נראות שונות לגמרי עבור הזוג שהתחתן. אם תצליחו לקלוע לאחת ההגדרות האלה בבחירתכם - יהיה טוב.

אור2221

New member
הממ...

אני מניחה ששרון וניקולס, לאור העובדה שהם היחידים שנשואים עד היום (ואפילו בארצות הברית...). אם לא... ניקי וג'ק - גרם להרבה גלגלים להתגלגל בין ויקטור וג'ק, השפיע על כל האבוטים והניומנים... אור.

קת'רין צ'אנסלר ורקס סטרלינג

כל כך אהבתי אותם ביחד
הם היו מושלמים אחד לשני. היה ממש עצוב שהוא מת

blair manning

New member
אני רוצה להצביע ../images/Emo47.gif

ולהצדיע למלכה שלי ויקטוריה ניומן!!! ואני יודעת שפחות אוהבים אותו עכשיו (ואולי בכלל) אבל הזוג שלי הם ויקטוריה וקול!!! הם נראים לי כ"כ מתאימים... מצד שני את פרס החתונה אני נותנת ל.... ג'ק ולואן!!!! סתם כי זה ג'ק...

למעלה