פרויקט Y2K - אובג'קשן!

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרויקט Y2K - אובג'קשן!

אוהבים לראות את מייקל וכריס נאבקים על סוגייה משפטית?
ג'ון סילבה עושה לכם את זה בתור פרקליט?
לא יכולים לחכות עד שהשופט יחליט?
זאת הקטגוריה בשבילכם אנשים! מהו לדעתכם התיק המשפטי של שנות התשעים?
מייקל וקריקט (1992-1993) קריקט היתה מתמחה צעירה ותמימה שעבדה לצידו של עורך הדין הפיקח מייקל בולדווין. לאחר שמייקל נישק אותה בעקבות ניצחון במשפט, קריקט מיהרה אל ג'ון סילבה להגיש תביעה על הטרדה מינית. אך מייקל היה חכם מזה, וידע להקשות על קריקט את החיים. הוכחה על קלטת, ניסיון לאונס, פריצה לדירה, מה לא היה לנו בסיפור הזה? התוצאה היתה 4 שנים בפנים עבור מייקל.
אפריל סטיבנס (1994) ללא ספק אחד המשפטים ההזויים בהיסטוריה של צעירים חסרי מנוח. אפריל, אשתו לשעבר של פול, צצה בעיר ביום בהיר אחד עם בתו המתבגרת של פול (הת'ר) בתור אישה מוכה. לאחר שפול דחה אותה, היא שבה לבעלה המכה רוברט אך כשזה איים על בתה דקרה אותו למוות עם פותחן מכתבים. כריסטין וג'ון סילבה ייצגו את אפריל במשפט, והיא לבסוף זוכתה מן האשמה. אמנם קיבלה פסק הדין הורה לבצע כמה מאות שעות שירות, אך אפריל מעולם לא ביצעה אותן ונעלמה עם בתה באותה המהירות בה צצה.
פרשת הירי במאט קלארק (1995-1996) שנאתו של מאט קלארק כלפי ניקולאס ניומן רק התגברה לאחר ששרון (אותה אנס) התאהבה ביורש העצר ועזבה את מאט למענו. כשניק גילה על האונס הוא מיהר אל דירתו של מאט אך כשהגיע מאט היה שרוע על הרצפה בתוך שלולית של דם. ניקולאס בילה במאסר חודשים ארוכים, בזמן שויקטור ניסה להוכיח את חפותו. לאחר חיפושים נמשכים מצא ויקטור את איימי שקצת איבדה את שפיותה, אך לבסוף נזכרה כי ירתה במאט וניקולאס זוכה.
הגירושין של פיליס ודני (1996-1997) מי מאיתנו לא זוכר את דוקטור טים ריד, איתו נאלצו בני הזוג להיפגש בהוראת השופט כדי לקבוע האם יש לנישואיהם סיכוי. טים לא יכל לעמוד בפני פיליס שדאגה לנצלו כדי לשמור על נישואיה המתפרקים. המאמצים של פיליס נכשלו בסופו של דבר, אך לאחר תקופה מסויימת בה היתה גרושה מדני, נישאו השניים מחדש. לא עבר זמן רב, ושוב צצו בעיות כאשר סשה גרין הגיעה לעיר. במהלך המשפט הארוך והמסועף מתה סשה בשריפה, המכתב המפליל נמצא וסוד האהבות של דניאל התגלה. מייקל (פיליס) הפסיד לכריסטין (דני) ודני זכה במשמורת על דניאל הקטן.
המאבק על אחוזת צ'אנסלר (1997-1998) קת'רין וג'יל, יריבות ארוכת שנים, ואחוזה אחת מלאה בזיכרונות. כאשר ג'יל שהתה באופן זמני באחוזה מצאה בעליית הגג מסמך בו כתב פיליפ המנוח כי האחוזה שייכת לה. ג'יל הזניקה את ג'ון סילבה, קת'רין זימנה את מיטשל הזקן ובהמשך פיטרה אותו לטובת מייקל. פסק הדין של המשפט הפתיע את כולם - נקבע כי האחוזה שייכת לקת'רין ולג'יל - גם וגם.
הגירושין של ויקטור ודיאן (1998) ככל הנראה מדובר בתיק הגירושין המתוקשר ביותר שהיה בג'נואה סיטי. העיר געשה, הצהובונים חגגו, תוכניות טלוויזיה השתוללו, וכל הפרטים על המהלך שביצע ויקטור יצאו לאור. דיאן, עם מייקל לצידה, דרשה מויקטור את כל הקופה. ויקטור שהתחיל את הדרך עם סילבה, פנה בהמשך לכריס לעזרה. בתום מו"מ ממושך, במהלכו אף נתגלה כי השניים עדיין נשואים, קיבלה דיאן חבילת הטבות שתסדר אותה לעוד הרבה שנים טובות.
המשמורת על קאסי (1998-1999) לאחר שחשפה גרייס בפני שרון כי קאסי היא בתה, נראה היה כי צפוייה לשרון תקופה שקטה. אך אליס ג'ונסון, האם המאמצת, חזרה והבינה כי בתה נלקחה ממנה. אליס לא ויתרה עד שהגיעה אל הניומנים ואז שכרה את מייקל כדי שיחזיר לה את קאסי במשפט. ניק ושרון, מיוצגים על ידי כריס, העבירו חודשים ארוכים בחוסר וודאות לגבי תוצאות המשפט, אך לבסוף ניצחו.

הגירושין של ויקטור ודיאן!

עלילה נפלאה, גם היא עיצבנה את ניקי וויקטור שנואי נפשי, גם היא קיבלה את המושב בניומן אנטרפרייזס שעוד יעזור לג'קי וגם היה את ליאנה לאב!

Charmed24

New member
../images/Emo127.gif ניומן נגד ניומן

גם אני בעד
אין כמו משפטי גרושין, ולמרות שעד כמה שזכור לי, לא התנהל בין דיאן לויקטור מאבק בין כותלי בית המשפט, זה היה אחד המאבקים המעניינים יותר, ומיותר לציין שהייתי לצידה של דיאן, וקויתי שהיא תסחט כל פרוטה אפשרית מהזקן התכמן...

בשלב זה ../images/Emo182.gif ../images/Emo8.gif

הגולש צהובון בוחר בקייס של דיאן אגינסט ויקטור, אם כי נדמה לו שהיו משפטים נוספים מעניינים (ולא, משפט הגירושין של ג'ון וג'יל ממש לא נכלל בהגדרה זו). אם וכאשר תימצאנה ראיות המעידות כי היו משפטים נוספים, ייתכן והגולש צהובון ישנה את עמדתו.

ובכן...

אני אוהבת מאוד את מייקל בתור העו"ד החלקלק ובכלל הדמות שלו אהובה עליי...אבל.....עם כל הכבוד לניצחון המוחץ שלו בגירושים של ויקטור ודיאן הכל התברר בסופו של דבר כבועה ענקית, יופי שדיאן קיבלה "כיסא" בהנהלת ניומן...אבל מה יצא לה מזה בסופו של דבר? מייקל דאג לה שתקבל הרבה מאוד כסף (מזונות
).. והוא קיבל עמלה ...יופי טופי. עם זאת מאוד שמחתי שהוא הפסיד במשפט המשמורת על קאסי כי לדעתי מקומה של קאסי הוא במשפחה החמה והאוהבת ולא אצל אליס הוולגארית שאימצה אותה,הזניחה אותה, צרחה עליה ללא הרף ולבסוף נטשה אותה. למרות שהשופטת התכוונה לתת לאליס את המשמורת ומייקל היה בטוח בנצחון הנוסף שלו נגד הניומנים... מה שהכי אהבתי זה כשויקטור ניגש למייקל בסוף המשפט ואמר לו: "תזכור טוב טוב את ההרגשה של עכשיו...זו רק ההתחלה"! אין מה לעשות! למרות שכולם פה שונאים את ויקטור אף אחד לא יכול להתחרות בטקסטים שהוא מקבל.
לילה טוב.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif פייה ../images/Emo13.gif

מייקל מבריק שנון ובעיקר דמות מרתקת בסדרה !! ... ג"ון סליבה מאוס עליי !!! וקצת מגוחך שרוב המשפטים לוקחים אותו - עד כדי כך ג"נואה כלכך קטנה שאין עוד עורכי דין חוץ ממנו ? טוב יש גם את כריס המדהימה שנעלמה ... ורק אלוהים והתסריטאי יודעים מתי תשוב אלינו . התיק הכי מעניין היה כמובן עם הגירושין של השפם ודיאן (ערימת העצמות) אחריו ישר - הסיפור המרגש עם קאסי . ... עכשיו שאלה לגבי התמונות מי הגבר מצידה הימני של פיליס , לא הראשונה שאני אוהבת אלא התחליף הזול שלה ?? הוא נראה לי מוכר ואני לא זוכרת מתיי נכנס לעולמינו הסבוני .
... דון כל הכבוד על הסקרים המעניינים , מפיח חיים בפורום
..

Charmed24

New member
הגבר עם פיליס

זה ד"ר טים ריד... העובד הסוציאלי שהיה צריך להמליץ מי ראוי יותר לקבל משמורת על ליטל-דני, שפיליס פיתתה ושכבה איתו כדי שיעיד לטובתה. הוא אפילו הציע לשאת אותה, מעניין למה היא לא הסכימה
לגבי כריסטין, לא רק אלוהים והתסריטאי יודעים מתי היא תשוב, אלא גם כל הצופים שמקדימים אותנו, והתשובה היא: בעוד מעט יותר מחודש. אבל מה רע לנו בלעדיה

אפרופו כריסטין ../images/Emo47.gif

באבא פייטון, לא היית אמור לסכם את קורות חייה
אה שכחתי, אתה עסוק בהקמת מפלגת השוקו שלך... באמת יותר חשוב...

SupeRonit

New member
רע מאוד בלעדיה

ואני אפילו לא רואה את זה ואני אוהבת אותה אהבה עזה

Charmed24

New member
העמדת דברים על דיוקם

כריסטונה חוזרת בדיוק בעוד שבועיים
מתרגשים

Charmed24

New member
היה

עוד משפט שהיה מאד מעניין לדעתי, וזה המשפט של נינה, לאחר שירתה בדייויד לא פחות מ-5 כדורים, לאחר שגילתה שהוא בוגד בה. דייויד שפחד שיועמד גם הוא למשפט, זייף שיתוק מוחלט, ונינה הואשמה בנסיון לרצח. ג'ון סילבה ייצג אותה, והוציא אותה זכאית על בסיס אי-שפיות זמנית. אמנם כולנו ידענו שזה לא ממש העניין, אבל לא נורא- הגיע לדייויד כל כדור שהוא חטף...

שמיצית

New member
ושוב בדעת מיעוט ../images/Emo4.gif

אני, כמובן, בעד קת'רין וג'יל (אחוזת צ'נסלר).. הן לדעתי 2 דיוות שבלעדיהן ג'נואה הייתה קורסת, או, לחילופין, הייתי מפסיקה לצפות בסדרה. לעולם לא אשכח את הקאט פייט שלהן בעליית הגג... עונג צרוף!

ים כחול

New member
|כןנכון צ"ארמד איך יכולתי לשכוח ...

את החנוני הזה טימי ריד , חיבבתי אותו - בחור טוב מוסרי, הניגוד הגמור של פיליס . היום פיספסתי את הפרק ,מזל שיש שידורים חוזרים
היה משהו מלהיב במיוחד היום ?? מאק ראתה כבר את אביה ?

למעלה