פרויקט Y2K - ים של דמעות

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרויקט Y2K - ים של דמעות

לא קל לחיות בג'נואה סיטי. עיר שבה ויקטור ניומן הוא האדם שמכתיב את הקצב והטון היא לא מקום קל לחיות בו. עיר שבה מקום הבילוי היחיד הקיים לצעירים הוא "קרימסון לייטס" איננה מקלה על החיים בכלל. עיר שבה המשרתות משוכנעות שהן סתם אורחות באחוזה (כן מיימי, הכוונה אליך) היא לא מקום מזמין במיוחד. וזה רק קצה המזלג. ועכשיו ברצינות (עד כמה שאפשר להתייחס לג'נואה סיטי ברצינות), חלק מתושבי העיר עברו לא מעט טרגדיות, משברים וחוויות נוראיות במהלך העשור החולף. מהו האירוע הטראומטי שהכי נגע לליבכם בשנות התשעים?
ההתמכרות של ניקי לא משנה עד כמה ניסתה ניקי להתמסר לבעלה ג'ק, אהבתה לויקטור תמיד היתה שם. היא נקרעה בין רגשותיה לויקטור והמחויבות של כלפי ג'ק ויום אחד החליטה לצאת לרכיבה כדי לנקות את ראשה. למרבה הצער, הרכיבה הסתיימה בנפילה איומה שגרמה לה לפגיעה קשה בגב והפלת התינוק שלה ושל ג'ק. ניקי סבלה מכאב כרוני וטראומה רגשית, ופנתה אל האלכוהול ומשככי הכאבים כדי להתמודד עם המציאות. הצעת הרופאים לבצע ניתוח מסוכן, שיכול להשאירה משותקת לגמרי, גרמה לניקי להמשיך להשתמש במשככי הכאבים. המצב רק הלך והדרדר כששמעה על נישואיו של ויקטור לאשלי. ג'ק התערב בעניין וניקי הסכימה ללכת למוסד לגמילה, אך כשחזרה לעיר המצב רק המשיך להחמיר. לבסוף, עברה ניקי את הניתוח בהצלחה, אך היה זה בזכותה של קת'רין שניקי הצליחה להיגמל מן ההתמכרות שלה באופן סופי.
גסיסתו של סקוט זה קרה בחודש דצמבר 1993. ד"ר סקוט גריינג'ר אובחן באחת מאותן מחלות מסתוריות ולא מוכרות לעולם הרפואה. מצבו הבריאותי הדרדר במהירות, וגם נישואיו ללורן היו על הקרשים. כדי לנקות את ראשו (מוטיב חוזר?), תכנן סקוט נסיעה לאיי קטלינה שם קיווה כי יוכל להעביר את ימיו האחרונים בשקט. אולם מצבו הבריאותי החמיר בצורה ניכרת, ומהר מאוד מצא עצמו הדוקטור שוכב במיטה ומדמם מפיו. כאשר שילה שמעה על כך שסקוט גוסס היא מיהרה אל מיטתו ואמרה לו כי היא עדיין אוהבת אותו. סקוט אמר לה כי הוא מאמין שהיא השתנתה, אך הם לא נועדו להיות יחד, ומת זמן קצר אחר כך.
ההפלה השנייה של ניקי לאחר התקופה הקשה שעברה, נראה היה כי חייה של ניקי סוף סוף שבים למסלולם והיא וג'ק גילו כי הם שוב מצפים לילד. אולם צילו של ויקטור המשיך לרחף מעל הנישואים, וגם היריבות המרה בינו ובין ג'ק לא תרמה לאווירה חיובית בחווה. במהלך ויכוח סוער עם ויקטור, מעדה ניקי במדרגות, דבר שגרם לה ללדת לידה מוקדמת. התינוק לא שרד, וג'ק וניקי ההרוסים החליטו לתרום את איבריו.
גסיסתה של קישה קישה מונרו ניהלה רומן עם נייתן הייסטינגס, בעודו נשוי לאוליביה. לאחר תקופה ארוכה של התלבטות, סיים נייתן את הרומן עם קישה וזו פנתה לזרועותיו של מלקולם. אולם כשזה גילה על המעורבות שלה עם נייתן זרק אותה ללא היסוס. קישה גילתה אז כי היא נושאת את נגיף האיידס ואז נאלצה לספר זאת גם לנייתן. מלקולם ריחם על הבחורה המסכנה, וידע כי בלעדיו היא תאלץ להעביר את ימיה האחרונים לבד. הוא היה איתה בכל השעות הקשות ועם הזמן קישה נעשתה חלשה יותר ויותר. כמחווה אחרונה, הביא מלקולם לקישה פרחים והינומה ונשא אותה לאישה בביה"ח בעודה גוססת, כדי שתמות מאושרת.
מותה של לואן דווקא בתקופה המאושרת של חייה, לאחר שמצאה את אהבת נעוריה ג'ק אבוט והצליחה לאחד את משפחתה, החלה לואן לסבול מהדרדרות במצבה הבריאותי. התקפי השיעול המטרידים גרמו לה ללכת לרופא, אך זה לא ידע ממה שהיא סובלת. לואן נישאה לג'ק, אך המשיכה להילחם במחלתה ללא ידיעתו. לרגע היה נדמה כי התרופה למחלתה נמצאה ולואן כבר מיהרה לשמוח, אך ערב אחד הכל נגמר. בידיעה שככל הנראה אלו רגעיה האחרונים עם בעלה, דיברו השניים על הנס הגדול שקרה להם כשנפגשו בשנית לאחר כל כך הרבה שנים. כשג'ק עזב את החדר, לואן הצליחה בכוחות אחרונים להישכב על המיטה וכשניסתה להגיע אל התרופות הפילה אגרטל. ג'ק מיהר למעלה אך היה זה מאוחר מדי - לואן מתה.
ההפלה של ויקי כבר מן ההתחלה היה לויקי קשה עם ההיריון. נושאת תינוק ממבעלה לשעבר, שתיכנן חיים חדשים אם אישה אחרת - מצבה של ויקטוריה היה רחוק מאידיאלי. גם התמיכה שהעניק לה ניל לא השכיחה ממנה את הלחצים מהסיטואציה הבעייתית, וכך קרה שהתינוקת נולדה מוקדם מדי. איב (שנקראה על שם אמו של קול) מתה ימים ספורים לאחר לידתה, והשאירה את ויקטוריה וקול הרוסים. ויקי התקשתה להתגבר על האובדן ובמשך תקופה ארוכה שקעה בדיכאון, כאשר האדם היחיד אותו שיתפה ברגשותיה היה קול.

טרגדיה יש כל שני וחמישי

אני בטוח שאם נפשפש (
) נמצא עוד... בכל מקרה מבין האירועים הללו, אני באופן אישי הכי התרגשתי מההפלה של ניקי, בייחוד מהקטעים שלה ושל ג'ק בביה"ח וכשהחליטו לתרום את אברי התינוק.

ים כחול

New member
הכי נגע לליבי ....../images/Emo14.gif

הסיפור עם קישה ומלקולם - זוכרת שבכיתי בפרקים האלו .

Dawn12

New member
../images/Emo87.gif קפיץ קפוץ

לאף אחד אחר לא מתחשק לבחור? הבחירה שלי היא סיפור ההתמכרות של ניקי. לא צפיתי בכולו, אלא רק בכמה קלטות עם חלקים נבחרים, ועדיין - מדובר באחת העלילות החזקות שהיו לניקי. הנישואים, התינוק, המצב הבריאותי - כל דבר שיכל להסתבך בחייה - הסתבך. ההופעות (המעטות שראיתי) של מלודי היו אמיתיות, טראומתיות, ובהחלט נוגעות ללב.

python 4

New member
זה כל הטרגדיות שהצלחת לחשוב עליהם?

והופ, זו לא טרגדיה? ומק, זו לא טרגדיה? והעזיבה של פיליס? וזה שכריס נעלמה בחודשיים האחרונים? מבין הטרגדיות שברשימה אני מניח שאני יבחר את ההפלה של ויקי, פשוט בגלל שאת קישה וסקוט סתם שנאתי ומותם היה כמשב רוח רענן בסדרה. את השטויות של ניקי אני לא זוכר (או יותר נכון - לא מעוניין לזכור), ובקשר ללואן - 'צטערת, לא זכורה לי אחת כזו. גם ההפלה של ויקי זה לא משהו, אבל כמו שאומרים זו הטרגדיה במיעוטה. ואם קול בכה - אז מה טוב.

למעלה