פרויקט Y2K - לאסי שובי הביתה!

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif פרויקט Y2K - לאסי שובי הביתה!

מוצאים את עצמכם מתרפקים על רגעי העבר? חושבים שבלי *** ג'נואה סיטי לא שווה דבר? מבין הדמויות שעזבו בעשור האחרון (ועדיין בחיים) - לאיזו אתם הכי מתגעגעים? לאיזו דמות שעזבה בשנות התשעים מגיע לדעתכם קאמבק מרשים?
דני רומולוטי שנטש את הזירה כיוון שתקוותיו נגוזו לאחר שכריסטין סרבה להצעה שלו לעזוב את פול ולחיות איתו ועם דניאל הקטן.
לורן פנמור שארזה את חפציה כי לא נותרו לה הרבה ברירות אחרות לאחר מותו של סקוט והדחייה מצידו של בראד.
קורט קוסטנר אשר עזב כי מצא את אהבת חייו (הופ אדאמס) והשניים העדיפו לגדל את ויקטור ג'וניור בחווה בקנזס מאשר בג'נואה סיטי.
פיליס סאמרס רומולוטי שעזבה את העיר כי איבדה את בעלה, איבדה את בנה, הרומן שלה עם מייקל נתקע, והבינה שאין לה עוד מה לחפש בג'נואה סיטי.
רפאל (היה לו שם משפחה?) אשר נעלם לאחר שהבין כי אשלי (אחותו למחצה) לא תשיב לו את אהבתה, לא מעוניינת לארח לו חברה ובטח ובטח שלא תחזיר לו את התמונה.
שילה קרטר שעברה ללוס אנגל'ס בעיקר בגלל סקוט, אהבתה הגדולה והמטרה שעבורה הקדישה את חייה, שלא רצה בה עוד, ולבסוף אף מת ממחלה מסתורית.
מאט קלארק אשר ברח לאחר שהמזימה להפללתו של ניקולאס בירי שלו נכשלה בסופו של דבר, מה גם שאיימי הודתה שאנס אותה.
טרייסי אבוט שפתחה פרק חדש בחייה לאחר שהתאהבה בסטיב. השניים החליטו לעבור לגור בניו יורק, שכן שם ישנו סיכוי טוב יותר שהנישואים יחזיקו מעמד.
דרוסילה ווינטרס אשר לקחה את רגליה, בתה וחפציה כי העדיפה להשקיע יותר בקריירת הדוגמנות שלה מאשר בנישואיה לניל.
טים ריד אשר נעלם ממסכנו לאחר שהבין כי פיליס בסך הכל מנצלת אותו כדי לעורר רגשות קנאה אצל דני.
מרי ג'ו מייסון אשר ננעלה במוסד סגור לאחר שירתה בויקטור ניומן, חטפה את כריסטין ועמדה להרוג גם אותה.
איימי ווילסון שעזבה את העיר לאחר שהחלימה מן הטראומה שעברה כאשר מאט אנס אותה, וידעה כי ניקולאס כבר לעולם לא יהיה שלה.
ריצ'ארד "ריק" בליידסון שנטש לאחר שאשלי דחתה אותו כאשר הבינה כי איננו בלייד. ג'יל ומרי ג'ו הסיעו אותו החוצה מג'נואה סיטי.

python 4

New member
מממ... קשה. קשה.

ההחלטה בין פיליס לדני היא קשה מאוד. אומנם מאט היה חמוד לאללה וטרייסי היתה אהבת חיי עד לא מזמן (ואני לא רוצה לשמוע אף מילה על הטעם שלי באנשים, כן?) ודרו עזבה בכלל? בחיי שלא שמתי לב. היא לא בחופשה ארוכה במיוחד? אבל אין ספק שהמלכים הם דני ופיליס. דני בגלל שהוא העלה את רמת היופי הגברי בסדרה בכמה וכמה סדרי גודל, ופיליס בגלל שהיא העלתה את רמת הרשעות, וגם היופי בואו נודה בזה. אני מניח שה-
מגיע ל... פיליס אהובתי.
אבל באותה הזדמנות אני מבקש מכאן לקרוא בקריאה נרגשת לכריס, הדמות שהכי חסרה לי. כריס שובי הביתה!

Charmed24

New member
my TOP 3

רוב הדמויות שהוזכרו, לא רק שאינן חסרות לי, אלא שאני עדיין מבכה על עצם הגעתן הראשונה (ובתקווה האחרונה) לג'נואה סיטי. דני? קורט? רפאל? פיכסה! 3 נשים הייתי רוצה לחזור ולראות מתהלכות ברחובות ג'נואה, במעליות של ניומנ'ס, באולם הקולונייד רום, ובחדר השמש של אחוזת צ'נסלר: לורן פנמור, פיליס סאמרס, ומרי ג'ו מייסון. אם צריך לדרג את ה-3, הדירוג כמובן הוא לפי סדר רוע עולה. העלמה פנמור בעדיפות שלישית, העלמה סאמרס בעדיפות שניה, ובמקום הראשון מרי ג'ו מייסון דוז פואה!

ים כחול

New member
אפשר לבחור שתיים ??

ולא קשה לנחש את מי שאני רוצה !!
ד ר ו ס י ל ה וינטרס
פיליס רומולטי הישנה והמדהימה
דון יש לך קשרים .?? אולי תחזיר לי אותן ??
הן הכניסו המון חיים לסדרה

Dawn12

New member
ובכן, ../images/Emo58.gif

רק בגלל שביקשת כל כך יפה דיברתי עם המפיקים והסברתי להם את העניין (את יודעת, "הן הכניסו המון חיים לסדרה" וכל זה) ואני גאה לבשר לך שהצלחתי להחזיר לך אותן! שתיהן תחזורנה לג'נואה סיטי השנה, אך זה יקרה לצערי רק לקראת הסתיו הקרוב (מה לעשות, יש גבול גם ליכולותיי). ?Have I made your day

שמיצית

New member
לורן פנמור!

היא הייתה כל כך משעשעת וצינית ולא לוקחת את עצמה ואת אף אחד ברצינות תהומית... (לעומת אשלי, למשל).

blair manning

New member
גם אני רוצה לבחור ../images/Emo47.gif

כמובן בפיליס, ונראה לי שהייתי רוצה לראות את שילה חוזרת לצח"מ אישית ראיתי אותה רק בהיפים. לגבי רפאל השם משפחה שלו הוא דלגדו!!! ולמה אני זוכרת את זה?! כי זה השם משפחה של המושפלת מהאופרת סבון שלי OLTL...

אר.. שילה!

הייתי רוצה את דיוויד בחזרה, אבל הוא מת
כך ששילה נשארת הרעה שפשוט חייבת לחזור! חוץ ממנה, אני רוצה את פיליס חזרה

שארקית

New member
אני בעד לורן פנמור, בגלל ש../images/Emo20.gif

בגלל שהיא בעיני מסמלת את הסידרה בתקופה הראשונה שלה, שהיתה הרבה יותר מעניינת ואיכותית בעיני מאשר העלילות של היום. ואני עדיין זוכרת את הרומן העתיק שלה עם פול, כששניהם היו צעירים מאוד וגם יפים מאוד. :)

Dawn12

New member
פיליס סאמרס רומולוטי

מסוכנת, סקסית להחריד ופשוט אי אפשר לעמוד בפניה. מה עוד צריך? לדעתי מדובר בדמות הטובה ביותר שנכתבה ב"צעירים חסרי מנוח". היא לא הדמות המרשעת בעלת המימד האחד, אלא יש לה אישיות מורכבת וצדדים שונים המעשירים את ההופעות שלה. אני כבר מזמן נשביתי בקסמיה.
ועוד משהו: כל זה לא היה יכול להיאמר אילו שחקנית אחרת מלבד מישל סטאפורד היתה מגלמת אותה, וזכינו להוכחה לכך על גבי המסך.

לורן פנמור ורצוי שגם אמא שלה גואנה

שיחזרו יחד השחקנית שמשחקת את לורן פשוט מעולה
הציניות של הדמות והעלילות המענינות שבדרך כלל היו לה ( בראד והכלוב, שילה ) הפכו אותה פשוט לדמות מעולה שחסרה במיוחד שעוד מעט גרייס שלי אורזת את המזודות

ים כחול

New member
דוןןןןן תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

בשורות ניפלאות
שווה לחכות עד לסתיו בשביל שתיהן !! .... בקשר ללורן פנמור שהזכרתם , אני ממש לא זוכרת הרבה ממנה מלבד ששילה חטפה לה את התינוק .. הכל במעורפל , טוב הגיל שלי עושה את שלו
... אני לא מבינה למה רוצים ששילה תחזור
אתם מאזוכיסטיים ??
...

ForeverMC

New member
בלי מתחרים..פיליס רמולטי הראשונה!

פשוט שחקנית טובה שיצרה את אחת הדמויות הכי מעיינות בסדרה בזו. מתגעגעים!

למעלה