קבלו את מלך העולם

Silviya Bamper

New member
../images/Emo47.gifקבלו את מלך העולם../images/Emo70.gif

החתול ביל!!! הריעו למלך! הידד! מצאתי את התמונה של היפיוף הזה שלי במחשב ומגיע לכם לראות את היצירת מופת הזו אז הנה... ופתחתי הודעה חדשה כי מגיע למלך! אז בבקשה להשתחוות לביל מלך העולם כולו. אני עכשיו יוצאת לסבא וסבתא אחזור מחר... תהנו לכם! אוהבת, לימור

רותם טל

New member
וואי זה שלך?

איזה מתוק!!!! הוא גינגי או שאני מדמיינת.. ביל אני לשרותך הוא באמת יפיוף

Silviya Bamper

New member
הוא ג´ינג´י! הוא מלך! והוא שלי!

אני מופתעת חברים, איפה ההתלהבות שלכם
זה ה מ ל ך! נכון, זה לא זוהר ארגוב
(המלך) כנראה שאם זה לא הוא אז זה כלום... אנשים, ביל לא חזר הבייתה כבר מלא זמן אנא, תראו שאכפת לכם
אה, כן ו... חזרתי!!! אין כמו סבא וסבתא.
לימור
-קפצי לך הודעה, למען עתיד ילדינו-

yanivca

New member
ביל../images/Emo35.gif ביל רוֹשְדֵה../images/Emo35.gif

רוֹשְדֵה בּיל
(והמבין יבין...) הוא האליל שלי

NaDaV18

New member
עזרו לנו למצוא את ביל ולהחזיר אותו

לבעליו הבייתה, כל המוצא דבר או את החתול, נא להתקשר לטלפון מספר: ___________-__ ולבקש את לימור נ.ב-מובטח מתנה ענקית למוצא

Silviya Bamper

New member
איך היה...

היה מצחיק... הם העבירו לי קורס רייקי לקחתי את זה ברצינות רבה ואני עכשיו כל יום אעשה (נראה לי) הם רצו שאני אעשה יותר ממה שאני רציתי לעשות אז לא רציתי לאכזב אותם ובאתי. וסתם... אני מתה עליהם וכמו שסבתא אומרת "היה בן זונה" (היא באמת אומרת את זה, לא אני) -לימור-

ש ק ד ב ת

New member
בלבלון../images/Emo70.gif

אני מריעה לך
אני משתווה
אני אומרת שלושה פעמים ביום"בילבלון הוא המלך שלי
אני חושבת שאתה החתול היפה בעולם
ולא כמו אחד כזה
טפו טפו טפו.. ואני חושבת שיש לך את המטפלת(טווב לא מטפלת..כזאת שעושה שימוש בך). הכי מ-ד-ה-י-מ-ה בעולם
בלבלון הוא חתול הפורום שלי..

Silviya Bamper

New member
או יפה יפה...

המלך מאוד מרוצה מהתגובות שלכם בקרוב אני אשים עוד תמונות שלו כי אני רוצה שתראו שיש יופי בעולם ובכן, דה-ביל בהחלט מבסוט אתם אחלה נתינים
ושקדה, נדמה לי שכתבת "משתווה" את התכוונת ל"משתחווה" פשוט שכחת את הח´ אז אני רק רציתי להבהיר שאי אפשר להשתוות לפלא עולם השמיני הזה וביל מוחל לך
ועל מה את מדברת בכלל?! אני "המטפלת" (משרתת יותר נכון) של ביל לא המדהימה! טושטושית!
תודה לכולכם בשם המלך -לימור-

למעלה