קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo47.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo106.gif

אחרי קרב צמוד בסיבוב הקודם בחרתם להוציא את לינדזי לוהן
! ועכשיו סיבוב חדש דנדש
. הוציאו שניים מבין חמשת המתמודדים שברשימה.

just adiki

New member
../images/Emo182.gifאדם סנדלר

שחקן, קומיקאי, תסריטאי, מפיק ומוזיקאי אמריקני-יהודי הידוע בסרטיו הקומדיים. בתחילת שנות ה-90 הופיע במועדוני סטנד אפ בבוסטון, ועד מהר גילה אותו הקומיקאי דניס מילר. ב-1993 שיחק בסרטו הגדול הראשון "רוקנ'רול באוויר". ב-1998 כיכב בסרט "זמר החתונות" לצד דרו ברימור. ואותה שנה כיכב גם בסרט "נער המים". עוד מסרטיו:"ביג דאדי","50 דייטים ראשונים".

just adiki

New member
../images/Emo217.gifאוליביה ניוטון ג'ון

זמרת ושחקנית אוסטרלית ילידת אנגליה. זוכת גראמי והיתה מועמדת גם לגלובוס הזהב. אוליביה ניוטון ג'ון הצליחה רבות בתחום המוזיקה וזכתה בפרסים רבים, היא עברה לכור בארה"ב וגם שם ההצלחה המוזיקלית שלה היתה גדולה ב-1979 קיבלה את התפקיד הראשי בסרט המוצלח "גריז". בשנת 1980 השתתפה בסרטה הראשון מאז גריז - הסרט המוזיקלי קסנדו. בזמן הקרוב אמורה לעלות סדרת טלויזיה בהשתתפותה. עוד סרטים:"its my party" ו-"חיים שפלים".

linoy7

New member
אירוויזיון?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif מה היא עשתה ב- 74?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo45.gifטוב ליני!!

ודנדוש
ממש רציית להכניס את זה אבל אמרתי שזה לא קשור וזה לא מעניין אף אחד
תחשוב שהייתי שולחת הודעה בנוסח:"מה? היא התה באירוויזיון?!"
כתבתי עליה בעבודה שלי באנגלית
.

linoy7

New member
וואלה?../images/Emo6.gif פששש אני טובה!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo152.gifהית' לדג'ר

שחקן אוסטרלי. ההופעה הראשונה שלו הייתה ב סרט "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" , גבר על 200 שחקנים באודישנים לסרט "הפטריוט" לצידו של מל גיבסון. עוד בין סרטיו:" הר ברוקבק" ו-"סיפורו של אביר".

just adiki

New member
../images/Emo126.gifאשלי סימפסון

זמרת ושחקנית אמריקאית, אחותה של ג'סיקה סימפסון. כשג'סיקה הפכה לכוכבת לאחר אלבום הבכורה שלה, אשלי הפכה לאחת מרקדניות הרקע שלה. מאוחר יותר, אשלי הופיעה בתפקידים אורחים בסדרות וסרטים. קיבלה תוכנית משלה בערוץ MTV, הנקראה "The Ashlee Simpson Show".

just adiki

New member
../images/Emo79.gifג'סיקה אלבה

שחקנית אמריקאית. התחילה ללמוד משחק כבר בגיל 12 והוחתמה ע"י סוכן לאחר 9 חודשים. סרטה הראשון היה ""camp nowhere". ג'סיקה אלבה השתתפה גם בכמה תוכניות טלויזיה. בין סרטיה:"עיר החטאים","לעולם לא התנשקה","ארבעת המופלאים".

למעלה