קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo106.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo106.gif

בשבוע שעבר [יותר נכון לפני שבועיים] היה תיקו בין שני שחקנים. אני גם מצביעה רק שלא כותבת את זה על גבי הפורום ומכיוון שלא הצבעתי לאף אחד מהם
אני לא חושבת שיהיה הוגן לשנות את הצבעתי ולהוציא מישהו ע"פ דעתי האישית. לכן, תינתן לכם אפשרות של 24 שעות להחליט בקרב ראש בראש את מי מהשניים אתם בוחרים להוציא מהתחרות. הקרב הוא בין: סלמה הייק vs ג'וד לאו
מחר ב-12 ההצבעה תסגר

just adiki

New member
../images/Emo47.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo47.gif

השבוע רשימה חדשה של מתמודדים בתחרות.
ישנם 5 שחקנים/ות
ברשימה ועליכם להוציא שניים מהם. האחד עם הכי הרבה קולות נגדו יצא מהתחרות ותהיה לו הזדמנות נוספת בגלגל ההצלה
. תבחרו חכם

just adiki

New member
../images/Emo191.gifאשטון קוצ'ר

שחקן קולנוע מפיק טלוויזיה ודוגמן אמריקאי. הוא השתתף בסרטים רבים, ביניהם:"אחי איפה האוטו שלי?", "אפקט הפרפר", "הבת של הבוס שלי" ו"ירח דבש מטורף".

Koala Girl

New member
../images/Emo128.gif

הדבר השווה היחיד שהוא עשה זה אפקט הפרפר וגם ככה אף אחד לא הצביע לו אז הוא ישאר

just adiki

New member
../images/Emo198.gifמיסי פרגרים

שחקנית ודוגמנית קנדית. שחקנית הסדרה "גיבורים" ושחקה גם בסרט "תקפצו לי".

../images/Emo128.gif

מתי היא היתה בגיבורים?בואנה הדמות שלה לא מוכרת לי.... ולא אהבתי את הסרט...היה משעמם מדיי

just adiki

New member
../images/Emo150.gifיו גרנט

שחקן קולנוע אמריקאי. בין סרטיו:"טוניג היל" לצידה של ג'וליה רוברטס", שני הסרטים של " יומנה של ברידג'יט ג'ונס".

just adiki

New member
../images/Emo163.gifמיילו ונטימיליה

שחקן אמריקאי. התפרסם בסדרות "בנות גילמור" ו-"גיבורים". בגזרת הקולנוע השתתף ונטימיליה בסרט השישי בסדרת "רוקי" בסרט האימה, "להשאר בחיים" ועוד.

just adiki

New member
../images/Emo197.gifהילארי דאף

שחקנית וזמרת אמריקאית. שחקה בתפקיד ראשי בסרט "קספר פוגש את ווינדי", השתתפה בקומדיית מצבים "ליזי מקגוויר" וסרט "טבע האדם".

למעלה