קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo47.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo47.gif

עכשיו אחרי שהבראנו והכל בסדר
נצא לעוד סיבוב בתחרות. בדו קרב בין היידן פאנטייר לג'סיקה סימפסון בחרתם בכמעט רוב קולות להוציא מהתחרות את גב' סימפסון
בעלת ריירת המשחק "המפוארת". ונצא לסיבוב חדש

just adiki

New member
../images/Emo136.gifסמואל ל. ג'קסון

שחקן אמריקאי. פריחתו של ג'קסון הגיע בגיל מאוחר יחסית בגיל 46 כאשר שיחק בסרט "ספרות זולה". בדר"כ הוא משחק דמויות המתאפיינות בניבולי פה ואלימות. בין סטיו המצליחים:"מת לחיות 3", "מלחמת הכוכבים" ו-"נחשים על המטוס".

sapiri5

New member
../images/Emo128.gifלמרות שהוא שחקן מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

just adiki

New member
../images/Emo139.gifאווה לנגוריה

את תקפקידה הראשון עשתה לנגוריה כשחקנית אורחת בסדרה "בברלי הילס 90210" ולאחר מכן קבלה תפקיד אורח בסדרה "בית חולים כללי". שחקה באופרת הסבון "צעירים חסרי מנח". לאחר משחקה באופרת הסבון קבלה את תפקידה בסדרה "עקרות בית נואשות".

just adiki

New member
החלטתי שאני אצביע על גבי הפורום

שלא תחשבו שאני מרמה או משהו

just adiki

New member
../images/Emo138.gifקולין פירת

שחקן קולנוע וטלוויזיה אנגלי. פירת החל להתפרסם כבר ב-1981 אך הערכה כלפיו הגיעה ב-1995 כאשר כיכב בסדרת הטלוויזיה "גאווה ודעה קדומה". תפקידו בסדרה הביא לו את התפקיד בסרט "יומה של בריג'יט ג'ונס". שיחק בסרטים נוספים כגון:"שייקספיר מאוהב", "הפצוע האנגלי" ו-"אהבה זה כל הסיפור".

just adiki

New member
../images/Emo137.gifמנדי מור

שחקנית וזמרת פופ אמריקאית. מור התפרסמה כזמרת בתחילת שנות ה-2000 לאחר שנתיים פצחה מור בקריירת המשחק שלה והופיעה בסרטוני נעורים כמו סיפור אהבה בלתי נשכח ולאהוב או לא לאהוב. מאוחר יותר הופיעה בתפקידים יותר מורכבים בסרטים כמו אמריקן דרימז, וגאולה.

למעלה