קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo47.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo47.gif

עוד סיבוב של "קחי אותי ג'ניפר" יוצא לדרך
בפעם הקודמת הוכרע דו קרב
בין
ג'סיקה סימפסון להיידן פאנטייר
לטובת פאנטייר
וסימפסון יצאה מהתחרות
. ג'סיקה סימפסון תחזור אלינו בשלב גלגל ההצלה
יחד עם המודחת הנוספת-אווה לנגוריה שהפסידה בקרב נגד עוד 4 שחקנים בקרב צמוד מאוד. בסיבוב הפעם 5 שחקנים חדשים
. עליכם להצביע נגד שניים מהחמישה בסימון
\
.

just adiki

New member
../images/Emo118.gifלוסי לו

שחקנית ממוצא סיני. באוניברסיטת מישיגן היא למדה משחק, פיתוח קול וריקוד. תפקידה הראשון היה בסדרה "בברלי הילס 90210" שם היא גילמה דמות מלצרית ולאחר מכן קבלה תפקיד קבוע בסדרה "פרל". שחקה גם בסדרה "אלי מקביל", משם הגיע הפריצה הגדולה שלה. שחקה בסרטים נוספים כמו:"המלאכיות של צ'רלי", "צהרי שנגחיי" ו-"להרוג את ביל 1".

just adiki

New member
../images/Emo115.gifדניאל קרייג

שחקן קולנוע אנגלי. הקריירה הקולנועית שלו החלה בשנת 1992 בסרט "כוחו של אחד". 4 שנים מאוחר יותר השתתף בסדרת הטלווזיה "ידידנו בצפון". זכה לגלם את תפקידו של ג'יימס בונד בסרט "קזינו רויאל". קרייג הוא השחקן השישי שמגלם את דמותו של בונד. סרטים נוספים:"סילביה","מינכן","אין סוף לאהבה".

just adiki

New member
../images/Emo103.gifוויל סמית'

שחקן וראפר אפריקני-אמריקני. מוכר לרוב בעקבות משחקו בסדרה "הנסיך המדליק מבל אייר". דרך הסידרה הוא גם זכה להכרה ראשונה כשחקן. בהמשך הופיע בסרטים שוברי קופות כגון "היום השלישי" (1996) ו"גברים בשחור" (1997) כמו כן שיחק ב"אני רובוט". סמית' הוא הזמר ראשון שזכה בפרס גראמי.

just adiki

New member
../images/Emo56.gifנטלי פורטמן

שחקנית ישראלית-אמריקאית. נולדה בירושלים. כשהייתה בת 3 עברה משפחתה למרילנד, בשל עיסוקיו של אביה. כשהייתה נטלי בת 11 "גילתה" אותה סוכנת של רבלון בפיצריה. היא התעניינה בה כדוגמנית. אחרי שהוצגה לסוכני שחקנים, היא קנתה את שמה בסרט "לאון". בכל הקרירה הקולנועית שלה גילמה נטלי פורטמן בעיקר דמויות חכמות ובוגרות. עוד בין סרטיה:"בחורות יפות","כולם אומרים אני אוהב אותך","קרוב יותר","מלחמת הכוכבים".

just adiki

New member
../images/Emo168.gifלינדזי לוהן

שחקנית ודוגמנית אמריקאית. משחקה הראשון של לוהן היה בגיל עשר באופרת הסבון "עולם אחר". שנה לאחר מכן שיחקה בקולנוע בתפקיד ראשי, בסרט "אבא מתארס". וקיבלה תפקיד ראשי בסרט "ילדות רעות" שזכה להצלחה עולמית. עוד בין סרטיה:"אני והמזל שלי","וידוייה של נערה מתבגרת".

simple friends

New member
../images/Emo128.gif למרות שהיא שחקנית ששיחקה בהרבה סרטים

שאני אוהבת........

למעלה