../images/Emo47.gifקינג קונג../images/Emo47.gif../images/Emo124.gif
ואו איזה סרט מעולה
היה קטע עם הדינוזאורים שחלק ממנו לא היה נראה אמין בשיט הוא היה נראה ממש כמו משחק מחשב ואמרתי לעצמי "מה??? ג'קסון, אני יודעת שאתה מסוגל ליותר מזה אז למה???" אז התאכבזתי טיפה אבל המשכתי לראות והבנתי שכל ה- שעתיים ו-57 דקות מכפרות על ה-3 דקות המעפנות (יחסית לשאר העבודות של פיטר ג'קסון) של הסרט. אני חושבת שפיטר ג'קסון לא מוערך מספיק הוא באמת עשה עבודה נפלאה גם פה וגם בשר הטבעות. אז מה אם הוא לא טרנטינו או היצ'קוק או לא יודעת מי? אז הוא "דה ניו גאי" (
????
) תעריכו אותו! מגיע לו. ושלא יקום פה איזה גנב וגיד "אני אוריד מהאינטרנט" כי סרט כזה לא רואים באף מקום אחר מלבד הקולנוע. מצטערת להרוס אבל אתם לא יכולים לראות את קינג קונג על אמפייר סטייט בילדינג במסך של מחשב זה הורס את כל החוויה של הסרט. וכמובן שסצנת המוות נכנסת לרשימת "סצנות המוות המרשימות ביותר".
it wasn't the airplanes, the beauty killed the beast... מבחינת משחק- נעמי ווטס. עד עכשיו ראיתי אותה רק בצלצול ומי באמת מעריך שחקנים של סרטי אימה?
חח סתם :| היא משחקת נורא יפה. מי שלא אהב אותה בצלצול (כמוני) חייב לתת לה עוד הזדמנות. (למרות שהיא שיחקה גם ב-21 גרם אבל לא ראיתי אז אין לי זכות דיבור כאן
) הסרט גם מראה כמה בני אדם הם חארות של... ממ.. מה מילה?.. בהמות/נבלות. "זאת רק חיה טיפשה. היא לא ידעה כלום
". איך סבל של מישהו אחד הוא הכסף של והתהילה של מישהו אחר ואיך שני אלה הופכים את הבנאדם לצבוע יותר ממה שהוא
ג'קסון דחף כמה קטעים שלא היו כ"כ קשורים לעלילה המקורית אבל הם בהחלט תרמו ליצירת המתח כמו הדינוזאורים ושאר החיות. הדנוזאורים תרמו גם לחיזוק הקשר בין קונג לאן. מ-1 עד 10 הייתי נותנת לו 10.
למרות שאחרים אמרו שהיה שם קטע לא הגיוני כ"כ (ספוילר שולי מאוד---------> אן מדברת בחצי שנה האחרונה של התסריטאי שהיא מעריצה כ"כ וכשהיא פוגשת אותו היא לא מזהה אותו ונוצר מן בלבול שאמור להוסיף לקמודיה של הסרט). דרך אגב, שמעתי בחדשות שהיום בלילה ומחר צפוי לרדת שלג בירושליים זה אומר שאולי כאן ירד ברד