קרן אייזנבאום

../images/Emo47.gif קרן אייזנבאום ../images/Emo47.gif

אחרי כמה וכמה שנים שאני עובד אצלה הגיע העת לתת קרדיט המדריכה עם הכי הרבה אנרגיות שאני מכיר! כל כל כל שיעור אצלה כאילו הראשון מעודדת ממריצה מניעה ונותנת לך אנרגיות כאילו יצאת לתחרות מול לאנס וקבוצת דיסקאברי ואתה יכול להם.. וכל שיעור הכל מהתחלה לעולם לא מתעייפת לעולם לא מורידה הילוך אנרג'ייזר חבלללללללזמן היום סילבסטר הביאה לדאבל רקדנית בטן מיניאטורה עם התלבושת והכל שחוללה לנו חצי שיעור עם כל הביגוד וכו הביאה חצאי מלונים ממולאים בשייק פרי עם קשים ועברה לחלק לגימות באמצע שיפודים עם מרשמלו ובננה ולקינוח קוביות עוגת שוקולד בסוף בסוף מתז של פיסות נייר צבעוניים ומעל לכל... רימיקס מופלא וקיצבי של "פרשס" של דפש ואת "קנדי שופ" של 50 סנט יוצא דופן השקעה השקעה השקעה מגיע מברוק מברוק על בוקר אחר על מדריכה שכולכם מפסידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה קרן

../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif:../images/Emo7.gif-[

גם האפרוח הזה הולך לחפש אמא אחרת
חליק חליל מספיק עם ההתעללות הזאת...
גם אני רוצצצצצהההההה ספינינג אנרגטי, ממריץ ומוסיקת קארחנה.
יש לי רק ספינינג גריאטרי... אני גוססת HELP. אחרי שטעמתי מפרי גן עדן (טריפל בהולמס עזריאלי) חיי לא שבו לקדמותם.

P u s s i c a t

New member
עזריאלי או הרצליה?

ואמרתי לך... (נכון שאני נשמעת פולניה?....) מקווה שתספיקי לפני עליית המחירים

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

אכן - פצצת אנרגיה צהובה
מדהימה
חבל שמעבירה אצלנו רק ספינינג... . ועדיין - אני לא מפסידה

יעל81

New member
הבלונדינית?

אני אישית לא אהבתי. מרוכזת בעצמה בזמן השיעור, לא מסתכלת ימינה ושמאלה, לא רואה מה קורה למתאמנים במהלך השיעור, ומעלה ל-20 דקות בעמידה מצב 3 קצב דאבל.

יעל...

ד"ר לזר רופא עיניים מרכז רפואי הדר רח' גולומב 17\ב גבעתיים 03-5667390 052-4178622 מומלץ!

יעל81

New member
הוא עושה גם לייזר? ../images/Emo22.gif

כנראה שאנחנו לא מדברים על אותה אחת...

למעלה