שאלון שישי- סילבסטר
.

ברררר

New member
../images/Emo47.gif שאלון שישי- סילבסטר ../images/Emo23.gif.

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות?

dsol

New member
סוף סוף

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? נראה אם היא תירצה
היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? אצל חברים להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? חצאית מיני
ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? אף אחד ? כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? 1 ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? בר פוגשת אותי צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? הייתי
זוועה ! שונא אותם ! גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? מי שומע רדיו ~_~ רק ברכב/אוטובוס כשנמאס מהמוזיקה שיש בדיסקים/נגן אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? תחשבי יותר ! עצלנית ! גם זה מגיע באיחור וגם חסר שאלות !

עדיין חולה.....כנסו כולם

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת?לא מתנשקת היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!?נשארת בבית,אני חולה להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? פיג'מה מתחת לפוך ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה?אחבק את הדובי.... כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה?0 ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? בבית ישנה צו ראשון- הייתי או לא ההייתי?הייתי גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)?לא שמעתי, ישנתי אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? תחשבי טוב.. חמודים וחמודות... שתהיה לכם שנה טובה ומאושרת... אני מצטערת שבגללי המפגש לא יצא לפועל אבל אני חושבת שגם ביום ראשון אני לא אוכל להגיע כי בנתיים המצב הבריאותי שלי לא כל כך משתפר.... אני מתנצלת...

שישיץ

New member
סילסבטר שמייח_../images/Emo79.gif

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? פשוט לא.
היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? נראה... להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? אני מתיד עם חצאית מיני בסגנון פורום פקצות/ אופנה/ מאיה בוסקילה, וחולצה 100ממת ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? אולי אתוודה על שנאתי לכמה אנשים.. לא יותר. כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? 1 ואף פחות. ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? ברורררר בת"א צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? הייתי. זין גדול ועבה. גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? פספסתי. לא ידעתי שהיה בכלל.. אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס לי לענות על שאלות? את חייבת להתחיל לחשוב בריי

../images/Emo163.gif

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? לא.
היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? מסיבה פרועה,
. הווו אוווו.
להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? ג'ינס וחולצה. ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? ניד'ר. כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? 0
ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? בבית ישנה.
צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? הייתי, זוועה.
גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? פספסתי. היה עברי לא?
אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? תחשבי טוב.

למעלה