שאלון שישי שונה

ברררר

New member
../images/Emo47.gif שאלון שישי שונה../images/Emo70.gif

והיום, מבחן הגיל
כנסו לקישור ומי שעשה שיעשה
. סורי זה נשמע לי דיי מגניב אז סורי למי שמאוכזב. מקסימום נעשה שאלון רגיל אבל רציתי לגוון.... שבת שלום לכם

O L i T

New member
אני בת 13 ../images/Emo2.gif

אבל זה מגיל 16.. ובתכלס אני בת 14.. מעניין

pink21

New member
אני בן 27???? אמא'לה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif

dsol

New member
2 שאלונים לשנה החדשה

(לקוח מפורום בית הבובות) 1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) 7).מהי הארת השנה שלכם? 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? 10).מסר שלכם לשנה החדשה (לקוח מפורום מטרופולין) ראש השנה- להתארח או לארח? שנהיה ל______ ולא ל______ הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה תפוח עם דבש או בלי? מה אתם לובשים לערב חג? המאכל הכי ראש השנתי- כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? מה הכי חסר לכם בכיפור? טוחנים בסעודה מפסקת..? מתקלחים בכיפור? על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? מקשטים אותה? אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? יש אושפיזין אצלכם? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? מה הציפיות לשנה החדשה? מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? מחכים לחופש של סוכות? איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? מחכים לחורף? מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? איך אתם מסכמים את השנה שעברה? לכמה הופעות הלכתם השנה? איזה הייתה הכי טובה? איזה התחלות חדשות היו לכם? איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? מתחילים ברגל ימין או שמאל? מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

ברררר

New member
האמ האמ תופס את מקומי? ../images/Emo6.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע?22.6 ו6.1 22 כי אני וחבר שלי נהינו חברים, ו6 כי היתה לי יומולדת 16. 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה?חבר שלי 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה?"השיר ששרת לה"- עברי לידר וגם WARNING SIGN של COLDPLAY 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה?שאלה טובה. לא יודעת. 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור)משו "מתחת לאדמה" "ליזט משו" ושל רוני עמר מפרויקט ווי. 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור)NOVA, COLDPLAY, דניאל סלומון, אביתר בנאי, רונה קינן, מארון 5, הילארי דאף
7).מהי הארת השנה שלכם?הא? 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת?אולי זה ישמע פתטי אבל ממש רציתי חבר, וייחוד את הילד הזה, אז עבדתי קשה, וקיבלתי...
9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם?להיות בהופעה של קולדפליי, לקבל ציונים טובים בבגרויות, ועוד כל מיני חלומות חסויים
10).מסר שלכם לשנה החדשה: משפט נוראי אבל אם לא תצפו לא תתאכזבו. וגם שאל תשחקו יותר מדי לידיים של אחרים, בסוף כולם יבואו אליכם על 4. (לקוח מפורום מטרופולין) ראש השנה- להתארח או לארח?להתארח שנהיה ל__ראש____ ולא ל__זנב____ הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה: גפילטפיש
תפוח עם דבש או בלי?איכס תפוח, איכס דבש מה אתם לובשים לערב חג?נראה... המאכל הכי ראש השנתי-גפילטפיש! כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא?כן ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?אין לי מושג מה הכי חסר לכם בכיפור?מוזיקה טוחנים בסעודה מפסקת..?אה הא מתקלחים בכיפור?כן על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?כל מיני דברים קטנים, שאולי בעיני אחרים היו רעים. לא בעיני אבל חפיף. סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה?לא נראה לי מקשטים אותה?מממממ אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?
קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? גם וגם! יש אושפיזין אצלכם?חה! לא אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? חיחיחי לא שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?אחלה שיר
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?לא משו. עכשיו טוב טפו טפו מה הציפיות לשנה החדשה?**חסויייייייייייי** מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?ללמוד
מחכים לחופש של סוכות?כןןןןןןןן איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?ממממ לא יודעת. עם המורה לנהיגה?
מחכים לחורף?מאודמאודמאוד!!! מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?איזה חגים יש? חייחיח מה שיש חופש הכי ארוך. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?זה טוב- עברי לידררר מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?תאוריה איך אתם מסכמים את השנה שעברה?כל הכבוד לי
לכמה הופעות הלכתם השנה?מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה הייתה הכי טובה? של עברי לידר איזה התחלות חדשות היו לכם?נו מה זה השאלות הללווו איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?דאאאי מתחילים ברגל ימין או שמאל?שמאל שולטים! מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?לקבל רישיון ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..?אמא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?לכולם! שנה טובה, נא לא להתייאש זה יעבור ויהיה טוב! טפו טפו בלי עין הרע

dsol

New member
אני לתפוס את מקומך ? מפתאום ../images/Emo9.gif

סתם שאלונים נחמדים אז שמתי פה

../images/Emo163.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? היומולדת שלי. 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? לא יודעת. 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? יש כל כך הרבה..."אמן"-בית הבובות, "טיפה של אור" - אביתר בנאי, "להבין את המים" -עברי לידר ועוד מלא. 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? במבה
. 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) לא זוכרת איך קוראים לו
. 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) נובה, איריס, צמחונות וטבעונות... 7).מהי הארת השנה שלכם? החיים הם חרא ושום דבר לא יכול לשנות את זה
. 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? לקבל את הציון פסיכומטרי אחרי הקורס המייגע היה מאוד נחמד (למרות שהוא לא בדיוק מה שרציתי). 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? זה לא לפורום
. 10).מסר שלכם לשנה החדשה? תנו חיוך, הכל לטובה
(לקוח מפורום מטרופולין) ראש השנה- להתארח או לארח? להתארח. שנהיה לראש ולא לזנב [?] הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? השיר הזה...
"בראש השנה בראש השנה, גדלה שושנה[?] אצלי בגינה..."
תפוח עם דבש או בלי? בלי דבש ובלי תפוח. מה אתם לובשים לערב חג? בגדים. המאכל הכי ראש השנתי- דג ותפוח בדבש, אבל לשמחתי אני לא אוכלת את שניהם. כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? לא. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? למה? הייתי אמורה לא להדליק אותו? מה הכי חסר לכם בכיפור? טלוויזיה. טוחנים בסעודה מפסקת..? טוחנים בלי קשר
. מתקלחים בכיפור? ברור
. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לא. מקשטים אותה? לא. אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? 8? קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה? בורסה. יש אושפיזין אצלכם? לא. אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? אכן כן! שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? פמיניזם! גו שלומית
. שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? בסדר. מה הציפיות לשנה החדשה? אין כל כך... מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? לחכות לגיוס ולחפש עבודה. מחכים לחופש של סוכות? לא, אני בחופש תמידי. איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? - מחכים לחורף? כן! מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? לא יודעת... מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לראות הופעה של אביתר בנאי. איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
. לכמה הופעות הלכתם השנה? הרבה
איזה הייתה הכי טובה? עברי בגני התערוכה ועברי בניצנים ועברי בעיר הבירה ועברי בסלקום ווליום ועברי ביום העצמאות ועברי ביום בסטודנט ועברי בחולון ועברי בממדיון ועברי בפסטיבל יותר...וגם ההופעות של פורטיסחרוף ושל בית הבובות היו ממש טובות
. איזה התחלות חדשות היו לכם? לא יודעת. איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? אני שונאת שאלות כאלה... מתחילים ברגל ימין או שמאל? שמאל. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת?
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אבא... ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שנה טובה, לכל מי שקורא את ההודעה הזאת

../images/Emo76.gif שנה טובה ../images/Emo70.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 6.7 הופעה של נובה במיטש' 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? הפסיכולוג שלי 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? באה אליכם- מירי מסיקה 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? מקדונלד'ס 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור)מממממ.... הבלוג של נובה, כי אני לא כל כך רואה בלוגים אחרים 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם? את הפורום של נובה, עברי, ואיריס פרחי (אני לא טובה בקישורים)(יכולים להוסיף קישור) 7).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? דיאטה! 8).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? להפוך לבן אדם שפוי 9).מסר שלכם לשנה החדשה: חייך לעולם והעולם יחייך בחזרה אלייך (לקוח מפורום מטרופולין) ראש השנה- להתארח או לארח? ברור שלהתארח...
שנהיה לראש ולא לזנב הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה: יומהולדת שלי תפוח עם דבש או בלי? גם וגם מה אתם לובשים לערב חג? אין לי מושג המאכל הכי ראש השנתי- מממממ תפוח בדבש? כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? לא ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? (עם לשים
אני באמת לא זוכרת) מה הכי חסר לכם בכיפור? מוסיקה טוחנים בסעודה מפסקת..? ברור אבל לא לשם צום. מתקלחים בכיפור? כן על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? אני לא סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לא מקשטים אותה?לא בונים אז אין מה לקשט אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? הפסקנו לבנות סוכה שהייתי בת 13 אני חושבת קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? קנויים ונוצצים יש אושפיזין אצלכם? בד"כ אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? תכלס' סתם גבר שמעביד את אשתו שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? רבתי עם המיטש'... מה זה אומר? מה הציפיות לשנה החדשה? שהיה טוב מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? למצוא עבודה מחכים לחופש של סוכות? יש חופש כזה? איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? אין לי מושג, התכנון היה מיטש' אבל התוכניות השתנו מחכים לחורף? ב-ר--ו-ר מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? ראש השנה איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? עכשיו אני כי ההוא הלך מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? הרבה דברים איך אתם מסכמים את השנה שעברה? תמיד יכול להיות יותר טוב לכמה הופעות הלכתם השנה? דיי הרבה למען האמת איזה הייתה הכי טובה? נובה! איזה התחלות חדשות היו לכם? טיפול אצל פסיכולוג איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? הרבה מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? עוד לא חשבתי על זה ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אין לי צדדים :) ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שתהיה שנת אושר ואהבה ומלאהההההההה בהופעות של נובה!!!!!!

O L i T

New member
50-50

כבר עשיתי את השאלון של בית הבובות.. אז נעבור ישר לשאלון של מטרופולין
ראש השנה- להתארח או לארח? לארח שנהיה ל_ראש_____ ולא ל__גפילטע____!!! הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? תפוח בדבש האמת.. תפוח עם דבש או בלי? עם מה אתם לובשים לערב חג? לא יודעת המאכל הכי ראש השנתי-
כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? נראה.. בין הארוחות אולי ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? כל הזמן? מה הכי חסר לכם בכיפור? מוזיקקק טוחנים בסעודה מפסקת..? כן? מתקלחים בכיפור? לפני שנכנס על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? כל השנה הזאת?? סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לא מקשטים אותה? לא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? מזמן קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? אף פעם לא קישטתי סוכה
יש אושפיזין אצלכם? לא נראה לי.. אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? כןן חחחחחחחחחחחחחח שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? גבר מניאק שמעביד את אשתו שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? עדיין לא התחילה..? מה הציפיות לשנה החדשה? שהכל יהיה סבבה מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? לא מתכננת תוכניות, כשיבוא אחרי החגים - נראה מחכים לחופש של סוכות? ברור איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? אין לי שמץ.. מחכים לחורף? מ=א=ו=ד מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות, בגלל החופש
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? לא יודעת.. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לא יודעת.. איך אתם מסכמים את השנה שעברה? עברה וטוב שעברה לכמה הופעות הלכתם השנה? אף אחת.. אבל יש באוקטובר!! נאמ נאמ איזה הייתה הכי טובה? - איזה התחלות חדשות היו לכם? התחלתי לנגן בגיטרה איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? להתחיל להיות שמחה ומאושרת!! מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין.. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? לאכול תפוח בדבש? ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אימא.. זה לא שיש לי ברירה ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שהשנה הזאת תהיה כמה שיותר טובה מהקודמת, תהנו, ושתהיה לכם שנה הכי מתוקה שאפשר!! (ואני מאחלת לכולם) שנה טובה ומתוקה פיפל

למעלה