שאלון שישי
כבר שבועיים לא

ברררר

New member
../images/Emo47.gifשאלון שישי../images/Emo47.gifכבר שבועיים לא

מקורי
1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? 2.מה הגובה שלך? 3.האם יש לך שם נוסף? 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? 15.ברדלס או אריה? 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? 21.מאמין/ה בעבמי"ם? 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: 26.וההכי פחות יפה? 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? 33.סיפור אגדה אהוב: 34.תוכנית רדיו אהובה: 35.שתייה אלכוהולית אהובה: 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? 48.יודע/ת לשרוק? 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? 50.אורז או קוסקוס? 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? 65.נהנת בשאלון? שבוע טוב יום טוב שבת שאלווווום!!!

dsol

New member
../images/Emo67.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? אממ לא יודע
2.מה הגובה שלך? 182
3.האם יש לך שם נוסף? יותר מידי אבל זה כינויים
4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? לאאא נראה לי... יש לי רק מורות מכוערות
5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? אממ אולי
6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? כן סבבה
7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? מחייבים אותי
8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? רוק ישראלי!
9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? לא
10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא
11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? לא כולם
12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? אממ כן
13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? איכס משינה אני בכלל לא אוהב אותם ממוסחרים כמו לא יודע מה...אז קולדפליי
14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? גם וגם
15.ברדלס או אריה? אריה
16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לא
17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? כן
18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? חחח מה ?!
19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? שחור ?
20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? ידבר איתו אולי הלך לאיבוד המסכן
21.מאמין/ה בעבמי"ם? לא
22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" מישהו כותב אותו
23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? סופרמן... בטמאן הוא בכלל לא גיבור-על אין לו בכלל כוחות סתם נמושה
24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? משהו שיפתור לבני האדם את הבעיות
25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: שיער
26.וההכי פחות יפה? האף
27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא
28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? מגנטים
29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? אממ שבועיים בערך..
30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? ואיי שנים...... אני לא מאמין בכלל
31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? אולי כמה פרקים לא עקבתי
32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? -.-
33.סיפור אגדה אהוב: סינדרלה ?
34.תוכנית רדיו אהובה: לא שומע רדיו
35.שתייה אלכוהולית אהובה: פינקולדה עם ספרייט
36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? מחשב
37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? לא
38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? שחר
39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? כי אני משועמם
40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? כן לפעמים...
41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? אמ כמה חודשים...
42.את/ה אדם שמח בדר"כ? לא כל כך...
43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? ברור ! גם חינם אבל אם מביאים כסף אז יותר טוב...
44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? יענה שלום וימשיך ללכת...
45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? לא, זה רחוק
46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? אין לי פה רדיו
47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? כן
48.יודע/ת לשרוק? כן
49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? אין
50.אורז או קוסקוס? איכססס שניהם !
51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? ברור, רק מי זו ?
52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? לא יודע...שניה אני יספור...אהה הנה עוד פעם ספרתי עד 10
53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? רק בעונה הראשונה
54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? קבוע
55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לא
56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא
57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה?אין
58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה?הייתי אומר "ידעתי, תמיד שנאתי מתמטיקה וזה נראה לי לא הגיוני!"
59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? סיגל
60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? לא
61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? אממ אין דבר כזה
62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? אמממ לא יודע
63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? גבינה !
64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? לפעמים...
65.נהנת בשאלון? כן היה חביב ביותר
שבוע טוב יום טוב שבת שאלווווום!!! גם לך מתוקה ! וגם לשאר ! אגבבבבבבבבבבבבבבבב תשמחו איתי ! היום עשיתי בדיקות והצטלמתי לרישיון ושבוע הבא יש לי שיעור ראשון !

ברררר

New member
היי גם לי יש שבוע הבא שיעור ראשון!

והיי אני קטנה ממך בשנה

dsol

New member
אז כנראה שאת לא עצלנית כמוני

הספר של התיאוריה אצלי בבית כבר.... יותר מחצי שנה ולא נגעתי בו חוץ מהפעמים ש"התחלתי" לקרוא ואז אחרי 5 דפים נפסקתי וזהו... אבל עכשיו שכבר קבעתי שיעור אני חייב לסיים את הספר ולעשות תאוריה

ברררר

New member
מתוק שלי

גם לי הוא בבית מתחילת החופש וקראתי רק רבע ממנו. תאוריה עוד לא עשיתי...

dsol

New member
אצלך תחילת החופש

אצלי כבר יותר מחצי שנה... וגם כן... ההורים שלי לא מסכימים שאני יתחיל שיעורים לפני שאני עושה תיאוריה אבל המורה אמר להם שהוא רוצה שאני יעשה שיעור אחד לפחות לפני התיאוריה

O L i T

New member
ראשונה !! ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? היו כמה תקופות 2.מה הגובה שלך? 175 3.האם יש לך שם נוסף? לא ממש 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? לא.. חחחחחחחח 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? אולי.. 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? מרוצה 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? בין הארוחות
סתם, אני משתדלת יותר בשנים האחרונות 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? Aqualung, Lifehouse או סתם אלטרנטיב 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? צ'יזבורגר 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? אף פעם לא התעלפתי 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? אני חושבת שרובם כן 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון?
13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפליי שליטה !! 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? פסילוסופיה? 15.ברדלס או אריה? ברדלס 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לאא 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לא 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? הא? 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? אין לו שיניים 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? אני אצרח בקולי קולות ויקרא לאבא שיעשה משו 21.מאמין/ה בעבמי"ם? לא 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק, בהתחלה זה כואב.. 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? סופרמן, למרות שבאטמן יותר חתיך 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? חייזרים 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: העיניים 26.וההכי פחות יפה? אני קצת פייפרית 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? אין לי 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? אתמול 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? היום 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? לא 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? - 33.סיפור אגדה אהוב: יש הרבה.. 34.תוכנית רדיו אהובה: גלגלגלגלגלגלגלגלגלגצ (אני לא מכירה תוכניות) 35.שתייה אלכוהולית אהובה: אין משו ספציפי 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? נייר טואלט 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? חמצן זה אחד ה"דברים" שיש באוויר, אתמול היה לי ביולוגיה 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? ניוטלה 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? כי אין לי מה לעשות 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? כה, למה לא 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? הייתה אבל אני לא אפרט 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? כן
43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? ב=ר=ו=ר, איזי מאני 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? יחזיר לו שלום 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? אני נוסעת באוטובוס לבצפר 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? אני 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? אהא 48.יודע/ת לשרוק? אהא 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? להיות צינית 50.אורז או קוסקוס? אורז 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? מה זה ג'בלייה? 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? מזתומרת? 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? בעונה הראשונה, בעונה השנייה פחות 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? מידי פעם 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לפעמים 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? לא הייתי 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? מראה את זה למורה שלי למתמטיקה 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? סיגל שחמון נראה לי 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? בלהיות כלבה 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? אין דבר כזה 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? נו באמת 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? גבינה 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? כה.. זה לא שיש לי ברירה 65.נהנת בשאלון? תמיד שבת שלום לכוווולם

Amber

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo22.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? 139 .... לא ספרתי... אבל שמתי לב שאני בוכה פחות מכשהייתי צעירה יותר... 2.מה הגובה שלך? 160 3.האם יש לך שם נוסף? לא 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? היה מורה חמוד שכל הבנות היו דלוקות עליו בכיתה ו'... מורה ללוגיקה! (מי מוצא מקצוע יותר מיותר להישאר בשבילו בין כותלי בית הספר
) 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? כשהייתי בת 8 ימים אמא יקרה לי כמעט גרמה לי לנזק בלתי הפיך בכל הגוף... זה הכי קרוב לדעתי... 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? הפרט הנ"ל שמור במערכת... הייתי שמחה להוריד כמה קליוגרמים מיותרים... 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? כן, וכל שנה אומרת לעצמי שזו השנה האחרונה. 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? שירים של עברי בדר"כ... גם כי יש מישהו בעבודה שלי שמאוד אוהב אותו אז אנחנו שרים כל היום ביחד... 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? כן 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא קרה לי... 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? זה היה די קיצוני... רובם הסתדרו איתי אבל היו כמה שלא סבלו אותי... 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? אממממ... ברור! 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפליי 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? פסיכולוגיה 15.ברדלס או אריה? ברדלס! יותר מגניב... 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לא 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? כן 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 7 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? אין לו שיניים 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? אני אשאל אם הוא מגיע עם שלוש משאלות... אחרת מה אני אעשה איתו
21.מאמין/ה בעבמי"ם? לא בצורה הירוקה עם מחושים שמגיעים בחללית... 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק...? 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? באטמן... 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? תרופות... להכל! 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: לאדעת... 26.וההכי פחות יפה? אף... ררררררר....... 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? אין לי אוספים... לפחות לא משלי... 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? המון זמן... כבר לא זוכרת מתי זה היה 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? לא נוהגת לנשק מזוזות... בדר"כ... 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? נראה לי שמדי פעם הייתי רואה 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? ניר שלמון... (איך יכול להיות שזכרתי את השם שלו
) 33.סיפור אגדה אהוב: סינדרלה! 34.תוכנית רדיו אהובה: תכנית הבוקר של אביעד קיסוס וטל ברמן... שווה להתעורר מוקדם בשביל התכנית הזו... 35.שתייה אלכוהולית אהובה: מידורי סאוור 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? מטוסים... ואינטרנט 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? לא... 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? וואי נוטלה..... די זה לא פייר! שאלונים לא אמורים להיות משמינים! (בר!
)
39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? כי....... זה שאלות מפגרות שנחמד לחשוב עליהן... 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? בכל ליבי ומאודי 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? אין לי ממש תקופות דיכאון... אני מדחיקה יופי! 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? כן 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה ?כן 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אני אגיד שלום ואחייך... 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? חחח... אבל סיימתי את בית הספר... מה, לוותר על אושר לכל החיים? 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? תקוות.... אחלה מילה להיתקל בה... 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? כן 48.יודע/ת לשרוק? כן 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? עיצוב 50.אורז או קוסקוס? אף אחד מהשניים 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? רק באפטר פארטי... נו... לא הספקתי להגיע... 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? לא 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? לא 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? לא 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? הולכת לבית הספר בו למדתי ופותחת בשביתת רעב עד שמשנים לי את הציון בבגרות ל- 100 בחמש יחידות! 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? בר זוהר 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? לא בתור שיא גינס אבל אני מסוגלת לא לישון המון המון המון שעות... 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? שלמות היא אינדיבידואלית... אז היא יכולה להיות קיימת בכל דבר... באהבה, באמנות, בבני אדם (בעיני בני אדם אחרים...), בנוף... 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? אני אסתכן בלהישמע יהודה סעדו ואגיד... לטאה... אני מתאימה את עצמי לכל חברה שאני נמצאת בה די בקלות... 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? גבינה 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? אני... פסדר... 65.נהנת בשאלון? מאוט מאוט שבת מקסימה לכולם!

יום שישי את יודעת.....

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? יותר מידי 2.מה הגובה שלך? 1.60 3.האם יש לך שם נוסף? הרבה שמות נוספים(דידי, תושי, וכו'...) 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? בכיתה יא' במורה לכלכלה 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? כן 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? כן! 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? לא 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? באה אליכם-מירי מסיקה 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? כן...ג'ונס! 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? לא 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? כן, אהבו לפחות 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? כן, והצלחתי :) 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפליי ב-ר-ו-ר 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? פסיכולוגיה 15.ברדלס או אריה? ברדלס 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לא 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לא 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? מהההההההה?????????????????? 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? חהחהחה 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה?אצעק לאמא שלי 21.מאמין/ה בעבמי"ם? לא 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק... 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? סופרמן 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? מממממ...קשה קשה 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: עיניים 26.וההכי פחות יפה?רגליים 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? של בקבוקי קולה :) 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? לפני שבוע 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? אני לא 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם?כן 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? ליאור מילר 33.סיפור אגדה אהוב: כיפה אדומה 34.תוכנית רדיו אהובה: המצעד של גלגל"צ 35.שתייה אלכוהולית אהובה: "באד אפל" 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא?ממממ קשה לבחור 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? שחר 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? מי אמר שאני אוהב? 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? במידה מסויימת 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? כמעט שנה 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? לפעמים 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? ב-ר-ו-ר 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אגיד לו שלום בחזרה.. 45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? חחחחח....אולי 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? try 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? ברור 48.יודע/ת לשרוק? כן 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? לדבר 50.אורז או קוסקוס? אורז 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? לא 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? חחחחחחחחחחח 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"?לא לא לא טלנובלה בע"מ!!!!! 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? לא הייתי 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? לא 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? כן 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? לא 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? בעיה בעייתית 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? שתיית קולה 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? לא קיימת 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? מה זההההההההה? 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? גבינה 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? כן 65.נהנת בשאלון? הזוי לחלוטין בר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מחכה להסבר להתגדות שלך לזה שיארחו אותי בבלוג!~~

ברררר

New member
אני נגד?../images/Emo2.gif מה פתאום?

פשוט את אפילו לא באה לצפות בבלוגים:( לא אכפת לך ממנייייייי :( נו נו סתם! מתה כבר לראות אותך!

קודדדםםם כללללללללל!!!!!!!

זה לא שאני לא באתי לצפות בבלוגים!!!!!!! אני לא יכלתי כי עבדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה מה הקשר? עזבי לא משנה

michaliron

New member
אני

.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? המון. בטח מאה 2.מה הגובה שלך? מטר שבעים ושתים נראה לי 3.האם יש לך שם נוסף? לא.. 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? היה לי (ולכל בנות הכיתה) קראש על המורה לבימוי שלי והמורה לעיצוב תאורה שלי - הראשון הומו והשני נשוי. זה היה בתיכון (למדתי תאטרון) 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? העדים בשטח יגידו שלא אבל אני חושבת שכן... בדרך לאיזו מסיבה שכוחת אל בגובה 4000 מ' בצפון הודו עברנו (לאחר שכל הפנסים כבו לנו) על שפת תהום נוראית ואני כמעט החלקתי (ז"א החלקתי אבל מישהו גיבור - לא החבר שלי שהיה ס"מ לידי - תפס אותי) 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? 50.6 (נמדדתי בדיוק ביום שלישי), מרוצה בכיף 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? לעיתים, תלוי באיזו מסגרת אני 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? ואו, קשה. כל פעם משו אחר. בד"כ נובההההההההההההההההההה 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? כן 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? כן, קורה לי לא מעט..... הפעם הלפני האחרונה היתה הכי מגניבה וזה קרה כששברתי את היד 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? כן (אבל לא באוניברסיטה, שם המרצים לא ממש מכירים אותך) 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? מה זאת אומרת? ברור, לא? 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? משינה לוקחת בענק 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? אוווווווווווווווווווווווווו, שניהם זוועה 15.ברדלס או אריה? אריה 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? נראה לי שכן 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? ברווווווווווררררררררר 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 5 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? אין לו שינים (נווווווווווו) 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? אני קמה כל בוקר עם דינוזאור ודינוזאורית, זה לא חדש לי. אני פשוט ממשיכה לעבודה 21.מאמין/ה בעבמי"ם? לא 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו תינוק 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? סופרמן ברור 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? פיבי 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: כולי יפה (ג'ון אמר) 26.וההכי פחות יפה? אין דבר כזה (זה גם ג'ון אמר) 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? חמסה, לא 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? בובות על חוט (בבית של אמא) 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? לא מזמן, בחודש האחרון נראה לי 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? לא מנשקת 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? מעולם לא 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? 33.סיפור אגדה אהוב: עמי ותמי 34.תוכנית רדיו אהובה: של הדס אהרון 35.שתייה אלכוהולית אהובה: ג'וני ווקר (חחחחחחחחחח) נמאס לי זהו!!!!!!!!!

שישיץ

New member
../images/Emo7.gif את לא תביני.. מותק_../images/Emo79.gif

1.כמה פעמים בכית בשנה האחרונה? מאיפה לי.. אולי 30 2.מה הגובה שלך? 170 3.האם יש לך שם נוסף? לא 4.האם היית מאוהב/ת פעם במורה שלך?אם כן,אז באיזו כיתה? לא מאוהבת, אבל במורה שלי להיסטוריה כיתה יא' 5.האם היית פעם ממש קרוב/ה למוות? כן 6.כמה את/ה שוקל/ת?מרוצה מהמשקל שלך? 48 (לפני ההתפרות [מלשון להיות פרה] ) ומזה הייתי מרוצה מאד 7.האם את/ה צם/ה ביום כיפור? יאפ ובכל הצומים האחרים.. 8.איזה שיר או מוזיקה מתנגנים לך הכי הרבה בראש,בדר"כ? מוזיקה ישראלית.. מכל הגונים 9.האם אכלת פעם בשר עם חלב ביחד? ביחד לא 10.האם התעלפת פעם?אם כן,למה ובאיזו סיטואציה זה קרה לך? התעלפתי אבל לא משנה.. 11.האם המורים אוהבים/אהבו אותך? מורים שונאים!! אותי 12.האם ניסית אי פעם לגרות איכשהו את בן/בת המין השני במכוון? כן 13.להקת משינה או קולד-פליי(cold play)? קולדפליי 14.פסיכולוגיה או פילוסופיה? פסיכולוגיה כי פילו(ז)פיה זה מזיין שכל 15.ברדלס או אריה? אריה 16.האם ראית אי פעם משחק כדורגל של אייאקס משנת 95? לא 17.האם ראית אי פעם משחק כדורסל של שיקאגו בולס בתקופה של ג'ורדן? לאא 18.בן כמה היית שהיית קטן/ה? 7 19.תינוק שנולד-מה צבע השיניים שלו? ניי 20.את/ה קם/ה יום אחד בבוקר ומגלה שיש לך דינוזאור קטן בחדר,מה תעשי/ה? יש לי דינוזאור!! אני עשירה!! 21.מאמין/ה בעבמי"ם? בלבטים 22.תשלים/י:"איך שיר נולד?" כמו פקצה שמתגלגלת בקרמים 23.סופרמן ובטמאן באים אליך וכל אחד מהם מציע לך לעלות לו על הגב ולעוף איתו.במי תבחר/י? באטמן כי הוא לא יכול לעוף בצורה על אנושית. 24.אם העולם היה נברא ב 8 ימים,מה היה נברא ביום השמיני לדעתך? תפוז 25.איבר הגוף שלך היפה ביותר בעיניך: ציצים 26.וההכי פחות יפה? אגן 27.האם אחד מבני/בנות הזוג שלך בגד/ה בך אי פעם? לא שידוע לי 28.אילו אוספים יש לך בבית,אם בכלל? של מושמושים ומכתבים ומזכרות שונות 29.מתי בפעם האחרונה אכלת מלוואח,אם בכלל? חושבת שאף פעם 30.מתי בפעם האחרונה נישקת מזוזה,אם בכלל? כל הזמן, לפני רבע שעה 31.האם ראית את הסידרה "רמת אביב ג'" כשהיו משדרים את זה פעם? יאפ 32.אם כן,מי היתה הדמות האהובה עליך בסדרה? עירית לינור 33.סיפור אגדה אהוב: שיהיה שלגיה 34.תוכנית רדיו אהובה: 106? 35.שתייה אלכוהולית אהובה: וודקה תות נקי! 36.מה היא לדעתך ההמצאה הגדולה ביותר שהאדם המציא? אינטרנט 37.האם אוויר וחמצן זה אותו הדבר? לא 38.שוקולד ממרח-"שחר" או "ניוטלה"? נוטלה 39.למה אני כ"כ אוהב שאלונים? אוהבת לא? 40.האם את/ה באמת אוהב/ת שאלונים? נמ אולי, אני מגלה דברים על עצמי.. 41.מה היא תקופת הדיכאון הכי ארוכה שהיתה לך,אם בכלל היתה? כיתה י' כמה חודשים 42.את/ה אדם שמח בדר"כ? לא 43.מציעים לך תמורת מיליון דולר לעלות על ספינת פיראטים(מתקן לונה-פארק)שעולה לגובה של 30 מטר ועושה סיבוב שלם של 360 מעלות.האם תלך/י על זה? גם בלי הכסף הייתי עולה 44.את/ה הולך/ת לך לתומך ובאמצע הרחוב עובר ליידך מישהו שאינך מכיר/ה כלל ואומר לך שלום.איך תגיב/י? אומרת חזרה
45.מבטיחים לך ממקור מוסמך שתהיי/ה מאושר כל חייך אם תקפץ/י כל הדרך מהבית לבית ספר ברגל אחת.האם תיישם/י את ההצעה הזו? יאפ 46.תדליק/י לרגע את הרדיו באופן אקראי.מה המילה הראשונה ששמעת? לא מדליקה, מאוחר 47.יודע/ת לעשות בלונים עם המסטיק? רק עם כמה בזוקות 48.יודע/ת לשרוק? לא 49.מה הוא הכישרון הבולט ביותר שלך לדעתך? יצירתיות 50.אורז או קוסקוס? אורז! 51.ג'בלייה חגגה לפני חודשיים יומולדת 20.האם היית בחגיגה? |מרימהגבה| 52.כמה פעמים ספרת עד 10 בשנה האחרונה? וואי בטח מלא 53.האם היית צופה בסדרה "השיר שלנו"? לאאא 54.אם כן,היית צופה קבוע או רק מידי פעם? - 55.את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול קינוח אחרי ארוחת צהריים או לא? צהריים, ערב, בוהוריים, לילה, ארבע, עשר, שש 56.האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי? יאפ 57.אם כן,רוצה לשתף אותנו קצת במה היתה הבעיה? לא 58.אם היה מתברר לך איכשהו שאחד ועוד אחד זה בעצם ארבע,ושכל המטמתיקה שגוייה,מה היית עושה עם זה? הייתי הולכת לישון 59.מי יפה יותר-סיגל שחמון או יעל בר זוהר? סיגל שחמון 60.האם יש דבר שבו את/ה יכול/ה לשבור שיא גינס לדעתך?אם כן,מה זה? 61.שלמות-היכן היא קיימת?רק במציאות,רק בפנטזיה,גם וגם,או שלא שם ולא שם? רק בפנטזיה 62.לאיזה בעל חיים היית מדמה את עצמך ולמה? מה אני בתיאטרון? 63.בורקס גבינה או בורקס תפוח אדמה? תפו"א 64.מרוצה מעצמך בסכ"ה? כן למה לא.. 65.נהנת בשאלון? כן

למעלה