שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo47.gifשאלון שישי../images/Emo47.gif../images/Emo124.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? שבת שלללללללללוווווווםםםםםםםםם

dsol

New member
השאלון הזה היה כבר, לא ?

שם: דודי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבא מצד האבא מיקום: אשדוד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודע... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא רוצה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מזה משובש ? יש ליה רבה כינויי אם לזה הכוונה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כנראה... אבל לא רק שאני יתפרסם אני בכלל רוצה לקצר אותו מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 16.6.88 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 23 ככה אחרי צבא בסבבה... כיתה: יב מצבך החברתי: סביר גובה: 182 צבע עיניים: שחור אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור/כחול עמוק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? 2 טוקונים מה העבודה שלך? ללמוד יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: יהיה אובססיות: יש התמכרויות: אין איזה שפות אתה דובר? עברית/אנגלית/ואני יודע טיפה יפנית ציטוט מועדף/ מוטו: חייה ותן למות האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כעע אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? כעע למרות שהרבה לא מבינים אותו יש לך הרגלים רעים? כעע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני "חמוד" או "נחמד" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? הנחמד שפחד מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש הרבה אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כעע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לישון (?) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כעע האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? נדיבות יתר מה החוזק הכי גדול שלך? נדיבות יתר אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודע אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כעע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן סבבההההה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אוי יש הרבה כאלו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ומה הכי פחות אוהב? פנים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי? תלוי במקום ובאנשים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע... האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא, אבל עם הרבה כריות יוצא לטיול בגשם? כעעעע
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? שיעור 14 ! והיום התחלתי חניה ברוורס! אוהב לנסוע מהר? כעעע אוהב את הקול שלך? חביב האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לע היית מאוהב? כע היית על סמים? לע שחית בעירום? לע היה לך מקרה חירום רפואי? לע עברת ניתוח? לע ברחת מהבית? לע חטפת מכות? כע החטפת מכות למישהו? כע התחילו איתך? כע היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? כע נשארת ער כל הלילה?כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לע ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? לע חשבת שאתה משתגע? כע בגדו בך? כע היה לך חלום שהתגשם? כע עברת על החוק? כע פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לע גנבת משהו? כע היית ברדיו/ טלוויזיה? לע נראה לי היתה לך התמוטטות עצבים? לע קפצת בנג'י? לע היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לע בקסם? לע בשטן? לע בסנטה קלאוס? לע ברוחות? לע בפיות? לע במזל? לע באהבה ממבט ראשון? כע ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לע במכשפות? כע - להקה מעולה ! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לטיול מי החבר הכי טוב שלך? מישו מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מישהי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודע... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אהה ? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עדית עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודע... על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודע... מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנישים עם מי אתה רב הכי הרבה? אממ אנשים מעצבנים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מידי בקלות בבית של מי היית אחרון? אממממ לא זוכר (?) האם החברים שלך מכירים אותך? חלק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה כבר ככה, לא ? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? - שצחקת עליו? - שהלכת איתו לקניות? - ששבר את הלב שלך? - שאיכזב אותך?- שגרם לך לבכות? - ששימח אותך? - שראית איתו סרט? - שדיברת איתו בטלפון?- שראית? - מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה לבנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגע ? אני כותב... ויש לי רק 2 ידיים ולא נח לכתוב ביד אחת איזה ספר אתה קורא? לא קןרא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ביישן, עצלן, עייף ,פחדן , נדיב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כעעע

dsol

New member
אז מה...... הוא היה !

אני דורש שאלון חדש שעוד לא היה פה !

ברררר

New member
קצ'ו

שם: בר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, סבא חורג שלי מיקום: צפון הארץ
האם תקראי לבת שלך על שמך? חח לאאאא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?בר
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. השם משפחה כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? שאלה קשה מין:
סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?
אם לא, רוצה להיות?חחחחח תאריך לידה:6.1.89 גיל: 16 ועשרה חודשים גיל שהיית רוצה להיות:17
כיתה: י"א מצבך החברתי:מההההההההההה? גובה: 1.66 צבע עיניים:ירוק חום אוהב אותו?
צבע שער: שטני אוהב אותו?
צבע אהוב: טורקיז ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך?
יש / אין - פירסינג:
קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר?אנגלית ספרדית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: "לא תצפה לא תתאכזב" האם... אתה חי את הרגע?
יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך?
אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים? ממממממממ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?כוסית :-\ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?דאאאאאאאאאאי מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיאנסו אותי, שאני או מישהו שאני אוהבת יחלה אתה יודע לשיר?
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?יש מצב שמתישהו כן האם אתה מתבודד?
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות?
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
האם אתה פסיבי או פעיל? בנוגע למה? יש לך יומן/ ג'ורנל?
מה החולשה הכי גדולה שלך?עניינים שב
מה החוזק הכי גדול שלך? להעמיד פני חזקה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?חיצוני? אוזניים! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חברות זה ערך עליון מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים והאף? ומה הכי פחות אוהב? אוזניים אתה חושב שאתה נראה טוב? נו מה יש לך ביטחון עצמי?
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?דידי מדקסטר
סתאאאאאאם האם אתה: מעשן?
סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?ביום כיפור מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
? יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לבחילה כן. גויאבה היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
טפו טפו עברת ניתוח?
ניתוחון ברחת מהבית?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
לא מבחינת בני זוג היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
באיזו שהיא צורה כן פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יודעת מי החבר הכי טוב שלך? ההורים שלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממממממממ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מממ עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?לא יודעת אפעם לא חשבתי על זה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חבר שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על המשפחה שלי? מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים עם מי אתה רב הכי הרבה? ממממממממ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?
לצערי בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך?
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:יש מצב ש
ויש מצב ש
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הר

O L i T

New member
פוראבר יאנגגג

שם: אולי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. מיקום: קרית שמונה האם תקראי לבת שלך על שמך? לאאא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי רוצה להחליף האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: ליידי (נקבה זאת מילה מעצבנת) סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לצערי.. אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 27.12.90 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: לא יודעת, לכל גיל יש את החרא שלו כיתה: ט מצבך החברתי: סבבה גובה: 175 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? אוף קורס צבע שער: שטני בהיר אוהב אותו? מאוד צבע אהוב: כחול/שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד?
בשם קוקי מה העבודה שלך? מובטלת יש / אין - פירסינג: היה קעקועים: יהיה אובססיות: לא יודעת.. התמכרויות: כנ"ל איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, רוסית ציטוט מועדף/ מוטו: "חייה ותן לחיות" האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כמו לכולם אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אני אוכלת יותר ממה שהגוף שלי יכול להכיל (אהמ אהמ) איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אממ "אולי בממלכת השוקולד" סתם, אין לי רעיונות משעשעים כרגע מה הפחד הגדול ביותר שלך? מעליות (ולא, אני לא קלסטרופובית) אתה יודע לשיר? בערך האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? יש מצב.. אבל לא נראה לי האם אתה מתבודד? תלוי מתי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת שכן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני מתוסבכת.. באמת האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי באיזה יום בשבוע אתם מדברים איתי יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג (תחלמו על קישור) מה החולשה הכי גדולה שלך? איי דונט נואו.. מה החוזק הכי גדול שלך? שאני מתמודדת עם דברים, ואני מאלה שתמיד אומרים ש"הכל עובר ויהיה בסדר" אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להוריד את החומות סביבי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יש ילדים באפריקה שאין להם מה לאכול וחולים באיידס... אז כן, אני חושבת שהחיים שלי היו די טובים עד עכשיו מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חייך לעולם והעולם יחייך אליך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער, עיניים ומה הכי פחות אוהב? אני קצת פייפרית אז..
אתה חושב שאתה נראה טוב? בתכלס, כן יש לך ביטחון עצמי? כה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת.. לדריה? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי הרב.. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? בערך האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יש מצב.. היית מאוהב? כן :( היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא ממש.. כאילו.. לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? ברור, אתמול ביצעתי התנקשות חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא זוכרת כל כך.. נראה לי שכן הרגת חיה בטעות? בטח דרכתי על נמלים שלא ראיתי.. הרגת חיה בכוונה? רק ג'וקים וכאלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? אמממ לא היתה לך התמוטטות עצבים? אני חושבת שהייתי קרובה לזה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי שכן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק אם זה קורה בסופו של דבר (ורוב הזמן זה לא) בקסם? לא בשטן? עדיין לא החלטתי בסנטה קלאוס? נו באמת ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן.. לי אין כזה באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם אני מספיקה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לחדר לידה בארץ אחרת (גלגול נשמות יענו) מי החבר הכי טוב שלך? עדי וסתיו מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עדי וסתיו מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אני לא יודעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עדי וסתיו עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת.. על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי וסתיו מי מקשיב לבעיות שלך? ^^^ עם מי אתה רב הכי הרבה? אימא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? סבתא האם החברים שלך מכירים אותך? עד כמה שאפשר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ברגע שהיא הופכת לטעות אז כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא.. אל תשכחו שאני בחורה! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אפילו אם כן, הם לא דואגים להראות את זה.. זונות מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת שצחקת עליו? הכלב שלי שהלכת איתו לקניות? אבא ששבר את הלב שלך? איזה מישו.. שאיכזב אותך? לא יודעת.. למרות שאני חושבת שאיכזבתי מישו שגרם לך לבכות? מזמן לא בכיתי האמת ששימח אותך? אבא שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? אימא שראית? אימא מה אתה לובש כרגע? סוודר של בצפר ומכנסיים קצרים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? האמת היא שאף אחד.. אני עסוקה עם המקלדת והעכבר ולעבור בין השאלות.. איזה ספר אתה קורא? "לקרוא את לוליטה בטהרן" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר.. צר לי לאכזב תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: יכול להיות יותר טוב . (גם הנקודה נחשבת) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אכן שיהיה לך אחלה וויקנד
שבת שלום לכולם

סופשבוע רגוע בפורום נובה, רגוע

שם:עדית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?ארז אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כל הזמן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא...מסתבר שהוא קליט מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה:28.9.1984 גיל: 21 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: צבא מצבך החברתי: סביר גובה: 1.61 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: אדום אוהב אותו? מאודדדדדדדד צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? לישון יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות:יש התמכרויות:יש איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו:"מחר יהיה יותר טוב" האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?אממממ... נחמדה? יפה? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?חוסר גבולותיה של עדית מה הפחד הגדול ביותר שלך? מים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אמממ לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אני מה החוזק הכי גדול שלך? הנתינה שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? טוב שבי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? במידה מסויימת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חייה ותן לחיות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? רגליים אתה חושב שאתה נראה טוב? יחסית יש לך ביטחון עצמי? לפעמים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני לא האם אתה: מעשן? כן סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? ***** שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? במידה מסויימת בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? חחחח לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? במידה מסויימת באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ווואווו לא לדבר על זה מי החבר הכי טוב שלך? אני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?טלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לפחד מעצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? סוד עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הגר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טלי על מי אתה סומך הכי הרבה? טלי מי מקשיב לבעיות שלך? טלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש ויש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא רציתי שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות?אחותי ששבר את הלב שלך? ***** שאיכזב אותך?***** שגרם לך לבכות? אדלה ששימח אותך?טלי? שראית איתו סרט? יאיר שדיברת איתו בטלפון?אלירן שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? חולצה ירוקה ומכנס שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, רעבה, עצובה, שמחה, זהו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא בבבבבבבברררררררררררר!!!!!!!!!!!!! מה זה החוסר מקוריות הזה?!!!!!!!!!!!!!!! אני דורשת שאלון מקורי.........

למעלה