עכשיו באתר הישראלי לטופ מודל מידע בלעדייייייייייייייייי של המתמודדותש ל העונה החמישית כולל תמונות של המתמודדות ומידע בקרוב מאוד נעלה גם מידע על השופטים קטעים להורדה ועוד הרבה דברים שווים אז כנסו עכישו www.antm.exe.co.il
כותב למקום הנכוןן... רשום באתר שהפרק הראשון של העונה החמישית ישודר ב-21 לספטמבר,שאם אני לא טועה,זה בולל עוד חודש,אלא אם כן התכוונו בשנת 2006... פליז תרשמווו תשובותת..תנקיו...ואם אני לא כותבב למקום הנכון,קיל מי...!
ישש לי שאלה,זה נכון שהמנצחות מצטלמות עם טיירה...(אם אני לא טועה זה בעירוםם...למרות שנראה לי שאני טועה..) קיצר,אז רציתי לשאול אם מישו יכול לפרסם תתמונה של אווה ואדריאן,כי את של יואנה יש בגלריות... ואם יש אפילו תתמונה של המנצחת בעונה הרביעית.אז שיפרסםם.. תוודהה..
אתםם חייבים לעזור לי... כשננסים לתמונותשל אדריאן בגלריה,מדפדפים ואז רואים תמונה שרשום מתחתיה "מתחרמנת עם מישהי" או משהו כזה,ומראים תמונה שלה בעירום מחובקת עם מישהייי.. מי זאת המישהי,אני משער שזו אחת המתמודדות,אבלהיא נראית בכלל קופי יואנה,והן היו מעונות שונות..בבקשה תענוו לי..זה כזה דחוףף..ולא זכור לי שהן עשו כזאת משימה בכלל...רק בעונה השנייה הייתה תמשימה הזאת,אז..תעזרוו לי פלייז...!!!!!
כשנכנסתי לבוקר ראיתי שכל הודעה שלך כתבת בתור הודעה חדשה, תודה למרי ששרשרה. כשאתה כותב הודעה אתה צריך לנצל"ש [לנצל שרשור], משמע לשרשר אותה לשרשור קיים. למשל יש לך שאלה, אז אתה מוסיף את ההודעה שלך לשרשור השאלות.. כלומר במקום ללחוץ על "הוספת הודעה חדשה" אתה לוחץ על "הוספת תגובה" לכותרת השרשור. יש מבין
21 לספטמבר החודש הבא!!!!! לא בשנת 2006 בחודש הבא לאחר אוגוסט יש ספטמבר ובחודש הזה תשודר התוכנית הראשונה של העונה החמישית בפרק ארוך של שעתיים 21.9.05 פרק ראשון של העונה החמישית
שבד"כ שרואים את התמונות לפני אז חושבים שכולם מכוערות ככה אני חשבתי שראיתי את כל המתמודדות של העונה ה3 רק בתמונות לפני העונה עצמה תאמיני לי שאת תראי יפות שתראי תתוכנית תאמיני לי והפיברוטיות שלי ביופי רק לפי התמונות האלו הן אשלי וג'יילה(שאגב ממש דומה לאיליס) ותכנסו זה ממש שווה נשמח לשמוע תגובות=)