שאלות\הודעות

Access M

New member
מידע בלעדי על המתמודדות של העונה ה5

עכשיו באתר הישראלי לטופ מודל מידע בלעדייייייייייייייייי של המתמודדותש ל העונה החמישית כולל תמונות של המתמודדות ומידע בקרוב מאוד נעלה גם מידע על השופטים קטעים להורדה ועוד הרבה דברים שווים אז כנסו עכישו www.antm.exe.co.il

randu

New member
וואי אני מקווה שאני כותה למקום הנכו

**הנכון... אגב,יש פה מישו בפורום,מישו ער...נכנסתי לאתר הישראלי לטופ מודל,איפה אפשר לראות תמתמודדות של העונה ה-5....? אני לא מוצא...הלפ מי...

randu

New member
כמו כל התחלת שאלה...אני מקווה שאני

כותב למקום הנכוןן... רשום באתר שהפרק הראשון של העונה החמישית ישודר ב-21 לספטמבר,שאם אני לא טועה,זה בולל עוד חודש,אלא אם כן התכוונו בשנת 2006... פליז תרשמווו תשובותת..תנקיו...ואם אני לא כותבב למקום הנכון,קיל מי...!

randu

New member
|שעוןטובב..אז הבנתי שאין מישוו ער..

ישש לי שאלה,זה נכון שהמנצחות מצטלמות עם טיירה...(אם אני לא טועה זה בעירוםם...למרות שנראה לי שאני טועה..) קיצר,אז רציתי לשאול אם מישו יכול לפרסם תתמונה של אווה ואדריאן,כי את של יואנה יש בגלריות... ואם יש אפילו תתמונה של המנצחת בעונה הרביעית.אז שיפרסםם.. תוודהה..

randu

New member
אאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה../images/Emo2.gif

אתםם חייבים לעזור לי... כשננסים לתמונותשל אדריאן בגלריה,מדפדפים ואז רואים תמונה שרשום מתחתיה "מתחרמנת עם מישהי" או משהו כזה,ומראים תמונה שלה בעירום מחובקת עם מישהייי.. מי זאת המישהי,אני משער שזו אחת המתמודדות,אבלהיא נראית בכלל קופי יואנה,והן היו מעונות שונות..בבקשה תענוו לי..זה כזה דחוףף..ולא זכור לי שהן עשו כזאת משימה בכלל...רק בעונה השנייה הייתה תמשימה הזאת,אז..תעזרוו לי פלייז...!!!!!

Sahar 11

New member
בעע

מזה המתמודדות המכוערות האלו?
ג'יי אלכסנדר שופט קבוע!! יש, אני אוהבת אותו יש לו יציאות קורעות.

oOBAGIRAOo

New member
אני אנסה להסביר

זה לא באמת היא שם. התמונה האמיתי היא מהעונה השנייה, של יואנה ושנדי. אנשים פשוט גזרו את הפנים של שנדי ושמו את אדריאן. פשוט. זאת לא היא שם בכלל.

randu

New member
בגירא,אמרת ש "חתכו" תראש של שנדי

ו "הדביקו" תראש של אדריאן,אז,איפה אפשר למצוא תתמונה המקורית,שמישו ישים אותהה.. אגב,לא נראה לי שכתבתי למקום הנכון,אבל אני עדיין מקווה שכה..:)..

oOBAGIRAOo

New member
אין לי תתמונה המקורית

תחפשי בגלריות. האמת, יצאת קצת פוסטמה בגלל האלף הודעות, פעם הבאה: לשרשר.

randu

New member
תקלטוו...אני זכר...חחחחחחחח

קיצר,לא הבנתי,מה זה לעזעזאל לשרשר..?!?

purple rain2

New member
לא, אתה לא כותב למקום הנכון.

כשנכנסתי לבוקר ראיתי שכל הודעה שלך כתבת בתור הודעה חדשה, תודה למרי ששרשרה. כשאתה כותב הודעה אתה צריך לנצל"ש [לנצל שרשור], משמע לשרשר אותה לשרשור קיים. למשל יש לך שאלה, אז אתה מוסיף את ההודעה שלך לשרשור השאלות.. כלומר במקום ללחוץ על "הוספת הודעה חדשה" אתה לוחץ על "הוספת תגובה" לכותרת השרשור. יש מבין

randu

New member
זתומרת,שככה אני אמור לעשות את זה..?

תגידו לי שכןןן.....

Access M

New member
תשובה..

21 לספטמבר החודש הבא!!!!! לא בשנת 2006 בחודש הבא לאחר אוגוסט יש ספטמבר ובחודש הזה תשודר התוכנית הראשונה של העונה החמישית בפרק ארוך של שעתיים 21.9.05 פרק ראשון של העונה החמישית

niranat

New member
כן אבל זה בארה"ב, לא בארץ

בארץ ייקח עוד שנים עד שזה יגיע.

Access M

New member
האמת..

יש שם כמה יפות אבל יש גם כמה שמזכירות לי בנים:/(קים) אבל יש גם את אבוני שממש מזכירה לי את קלי...ויש עוד כמה שהן יפות..כמו אשלי

MeetLofe

New member
אני חייב לציין

שבד"כ שרואים את התמונות לפני אז חושבים שכולם מכוערות ככה אני חשבתי שראיתי את כל המתמודדות של העונה ה3 רק בתמונות לפני העונה עצמה תאמיני לי שאת תראי יפות שתראי תתוכנית תאמיני לי והפיברוטיות שלי ביופי רק לפי התמונות האלו הן אשלי וג'יילה(שאגב ממש דומה לאיליס) ותכנסו זה ממש שווה נשמח לשמוע תגובות=)

למעלה