שירשור היכרות חודש יולי

../images/Emo47.gifשירשור היכרות חודש יולי ../images/Emo24.gif

|שם שם משפחה עיר מין דרכי התקשרות שחקן אהוב בחשופים שחקנית אהובה בחשופים תמונה מסר לאומה

../images/Emo47.gifעונה../images/Emo28.gif

שם....עדי שם משפחה...ק....... עיר..בארשבע מין..זכר דרכי התקשרות....איסי 257044406 שחקן אהוב בחשופים....איתן וברק שחקנית אהובה בחשופים......מירב וסמדר תמונה...בפרטי מסר לאומה...לפעמים צדק הוא רק כוכב

hot3tv

New member
../images/Emo175.gif עונה

שם: מיתר שם משפחה: רוקח עיר: איזור השרון מין: זכר דרכי התקשרות: אימייל[email protected] מסנג'ר[email protected] שחקן אהוב בחשופים: גיא לואל שליטע!!!!!!11 שחקנית אהובה בחשופים: יעל בר זוהר מלכה!!!!!!11 תמונה: http://www.uploadfileyou.com/files/491s07s5lu7gnxl5ewxp.gif אותה אני הכי אוהב!! מסר לאומה: איזה חם בקיץ...

NevaEva

New member
../images/Emo163.gif

שם: Neva. שם משפחה: --- עיר: --- מין:
דרכי התקשורת: מסן. (רק במסרים) שחקן אהוב בחשופים: גיא לואל. שחקנית אהובה: טלי אורן. תמונה: --- מסר לאומה: אממ..

kren2

New member
עונה../images/Emo41.gif

עונה: שם:קרן שם משפחה:קצת חסוי..לא? עיר:חולון דרכי התקשרות:אייסי:361469192 שחקן אהוב בחשופים:אנחל בונני שחקנית אהובה:טלי אורן מסר לאומה:קצת נדוש ...תעשו חיים כי בחיים לא תצאו חיים...

עונה נה נה ../images/Emo192.gif../images/Emo214.gif

שם: מאורה שם משפחה: מתחיל באות י'. עיר: רחובות מין:
דרכי התקשרות: הכל במסרים שחקן אהוב בחשופים:גיא לואל , אלון נוימן שחקנית אהובה בחשופים: יעל בר-זוהר תמונה: כשתהיה אני אביא
מסר לאומה: חם לי

IreeEena

New member
עונה :)

שם: אירנה שם משפחה: חסוי XD עיר: במרכז מין: נקבה דרכי התקשרות: מסנג'ר, אימייל [במסרים מי שרוצה] שחקן אהוב בחשופים: ההממ אין כזה >< שחקנית אהובה בחשופים: כנ"ל תמונה: מסר לאומה: חם לי S:

למעלה