מזכיר לי קצת פרוייקט "סיפור" שהיה לבת שלי בבית הספר בשנה שחלפה. בסופו של דבר כל תלמיד התבקש לכתוב סיפור על פני מספר עמודים רב למדי. הזמן שהוקצב להם לא היה מספיק. התוצאה הייתה כמובן סיפורים באיכות נמוכה. מאידך, אולי הסיפורים לא היו באיכות כל כך נמוכה ביחס לסיפורים שנכתבו עם אספקט זמן גדול יותר. הרי אני מצדד בדיעה שככל שיש לנו פחות זמן פנוי כך אנו מספיקים יותר. ובלי קשר, מרתון בלוגי עשוי לצאת כדבר נחמד ביותר. הייתי רוצה לקרוא בלוגיסטים מוכשרים שכותבים לעיתים רחוקות יותר (גם את עצמי כמובן) בבלוגיאדה כזו של כתיבה כל חצי שעה. במקום מסויים זה מוציא את המחשבות הפשוטות החוצה. מבטל את היכולת לערוך יותר מדי ולהתלבט. אני בהחלט בעד נסיון כזה. בהזדמנות זו רוצה להמליץ לכם על "האחת". בלוגרית מוכשרת שכותבת כמעט כל שעתיים בממוצע. והפוסטים שלה מעולים. הקישור המצורף מביא אותכם לפוסט מגניב אחד אבל אתם יכולים לעבור לבלוג המלא בקישורים למטה.
יכול להיות מאוד משעשע לראות מה ייצא תחת ידיי בכזה לחץ...אני כותבת בממוצע אחת ליומיים אז כל חצי שעה יהיה משהו שונה לעשות...יכול להיות מעניין מאוד יום טוב לכולםענת. נ.ב איה, מה את אומרת על הציור החדש ששמתי בבלוג?