שרשור צהריים בכיף

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo47.gif שרשור צהריים בכיף../images/Emo24.gif

שלום לכולם,
הבוקר ברכתי בשרשור ארוך וכנראה שנתקבלה תפילתי. אם דיברו על הנאה, אז אני ממש נהנית לקרוא מה שכותבים. מקווה שהשרשור הזה יעלה על גדותיו, ונפתח היום עוד שלושה. איזה כיף

yaely12

New member
ברוך בואך סמסרה מהשרשור השלישי

שלום סמרסרה, ברוך בואך אלינו, אני כבר יודעת שאת עובדת ובת 52.5 כמו כן שאת נשואה התוכלי לספר לנו עוד עלייך? מקווה שתהנה בפורום שלנו והפורום שלנו יהנה ממך. ושוב ברוך בואך יעלי

היי לכולם התגעגתי צהרים טובים

אז היום היה לי יום של כיף מקווה שסוף סוף הבעיה של לקבל הודעות נפתרה פרסמתי כמה רשומות בבלוגים של על חיות ורציתי לחלק איתכם משהו נחמד שקבלתי מתנה שיהי יום קסום ממני סבתא ריקי

zigd

New member
ערב טוב ../images/Emo54.gif

היי וערב טוב לחברי הפורום . תודתי נתונה לכם העוסקים במלאכת הקריאה, ועל תגובותכם. המשך יום וערב נעימים , שלכם זיגי

נֵנָה

New member
ערב טוב לכוווולם ../images/Emo24.gif

חזרתי הביתה מאוחר, ומיד אחרי הסיבוב עם הכלבות, רצתי למחשב לראות אתכם ונדהמתי משפע ההודעות הנפלאות. מאד מרענן לראות שגם צעירים בגיל נכנסים אלינו לביקור ומזמינה אותם לבקרנו לעתים קרובות
אצלנו תמצאו ה ר ב ה גיל! גיל ושמחה כמובן
עכשיו, אחרי צ'יטוט ארוך עם כלתי מחו"ל, אני יכולה סוף סוף לכתוב לכם קצת
בקשר ליציאה לפנסיה, אני יכולה להעיד מנסיוני האישי הקצר. בהתחלה הייתי בהלם והרגשתי פגועה ותלושה מהמציאות. נכנסתי ללחץ אטומי ומיד חיפשתי תעסוקות כדי למלא את זמני, שחס וחלילה לא אתבטל ואשתעמם. והנה מה קרה? אין לי רגע זמן... עסוקה בלימודים, הרצאות, סידורים וכמובן שיפוץ הבית שדחינו עד היום כי אף פעם לא היה לנו זמן וכח ... מה שאני יכולה לאמר, שברגע שאסיים את הקורסים שנרשמתי אליהם, אקח את הזמן ולא אמהר להרשם לקורסים חדשים עד שלא נסיים את המטלות האחרות ... מה גם שכמו שנכתב כאן, תמיד יש צורך בפעילות התנדבותית למען אחרים, שעד עכשיו לא הצלחתי להתחיל בה ...

למעלה