תחרות היצירות

הסמכות

New member
../images/Emo47.gif תחרות היצירות ../images/Emo47.gif

שלום לכולם! כפי שאתם יודעים, התחרות נסגרה ב-1 במרץ, לפני כמה ימים. מהתאריך הזה, צוות השופטים שלנו קרא וראה את היצירות ובסופו של דבר הוחלט על זוכה. לפני שנפרסם את שם הזוכה, אני אפרסם פה את כל היצירות (פאנפיקים ופאנארטים) ונשמח לשמוע את תגובתם עליהם. בסוף - נפרסם את הזוכה
בכל מקרה - המון תודה לכל המשתתפים וכמובן גם לסופרת ד"ר לורי פרוסט ששלחה לנו את הספר הזה במתנה. היה כיף, ותצפו לתחרות נוספת בקרוב מאד

JustRain

New member
קצת קשה לי להתחבר

ליירה לא נשמעת לי כמו ליירה... השתנתה? נכנסה לדיכאון? לא משנה כמה התגובה קיצונית, ליירה נשמעת לי כאחרונה ש... תיפול לזה, תיפול לזנות, תיפול לדיכאון.

ליירה לא זנזונת!

גרר
בכל מקרה, כתוב בצורה נפלאה. היה חסר לי משהו, אבל אני לא יכולה להצביע על זה. מכאן- אני חושבת שאני הופכת לסכיזופרנית ומדמיינת דברים. בכל אופן, נהניתי לקרוא :)

JustRain

New member
תגובה

טוב, זה פשוט לא נשמע לי כמו ויל. הגיוני שהוא יכנס ל... דיכאון? ישתנה? אבל ככה...? לא, לא, לא. זה פשוט לא ויל. כתוב מצוין ככל יצירותייך, אבל עדיין... לא הצלחתי להתחבר. אני יודעת שמטופש לצפות משניהם לא להתאהב עוד לעולם ולא להיכנס לעולם לעוד קשר, אבל אני חושבת שיקח להם יותר שנים להתגבר, לעבור הלאה, על כך שנפרדו ועל החוויות שעברו - כמו שוויל אמר, יהיה קשה להתחבר למישהו שאין לו מושג על כל זה.

תודה על התגובה.

לא כל כך הבנתי את הביקורת: האם את מרגישה שזה "לא וויל" משום ש"שמטופש לצפות משניהם לא להתאהב עוד לעולם"? אם כך, כנראה שלא העברתי טוב את צורת הקשר שבין וויל לביאטריס. לא יודע אם יש שם ממש אהבה או רגש עמוק, כמו פשוט צורך להיות עם מישהו.

JustRain

New member
לא, לא, העברת מצוין -

אני לא הסברתי את עצמי טוב. ויל נשמע לי אחרת לא בגלל זה, ולמרות זאת אני חושבת שהוא לא יהיה בנוי לקשר שכזה כל כך מהר.

תודה!

למרות שאני חושבת שזה יותר ממה שמגיע לי... >< כשאני קוראת את זה שוב, יש כל כך הרבה דברים שהייתי משנה שם. אוי, זה כל כך עומד לעבור שכתוב רציני ברגע שיהיה לי זמן לנשום.

JustRain

New member
ברכותיי!

תספרי לנו איך הספר! ועכשיו לתגובה: אני חושבת שהפרידה של ויל וליירה הייתה סופית לחלוטין. כולנו היינו רוצים שישובו להיפגש, אבל זה מוריד מעט מהקסם של פרידתם. צעקות "התינוק שלי!" של ליירה פשוט גרמו לי לחשוב... אנחנו מדברות על אותה ליירה? נכון, גם לה וודאי יש חוש אמהי, אבל איך אומר זאת? אני לא יודעת... בכלל, הליירה שלך נשמעה לי מוזר. אני לא יכולה לשים אצבע איך ולמה ואיפה. שוב, ברכות!
[אני אגיב מחר לשאר היצירות - צריכה ללכת)

תודה על הבקורת,

זה היה אחד הדברים הראשונים שאני התכוונתי לשנות. בשכתוב אני לא בטוחה שהם יפגשו שוב. צעקות "התינוק שלי!" מאפיינות כל אמא. אפילו את ליירה, במצב שביר. והיא הייתה במצב שביר. מאוד שביר. אפילו בספר היא לא תמיד הלוחמת החזקה, ושם זה פשוט התגבר עליה. הליירה שלי נשמעה לך מוזר כי היא הייתה הרבה יותר רגישה ונקבתית בסיפור שלי מאשר בספר. אני מסכימה איתך. זה הולך להשתנות ;) שוב תודה!

הסמכות

New member
"ליירה הקדושה" / אילנה

"מצד אחד נראת לירה כבחזונה של הכנסיה. בצבעים המסמלים טוהר, שמרנות, הרמוניה ורוחניות. בדמותה של מריה הכחולה (הקדושה) שהתעברה מרוח הקודש. מהצד השני לירה.. בדמותה שלה. בצבעים המסמלים תעוזה, ייחוד, חופש, אהבה ופוריות. ובידיה.. (מזכיר לכם מישהו ?")

וואו!

ציור ממש יפה. קצת הפריע לי שליירה נראית קצת כמו אישה מבוגרת ופחות כמו... הילדה שהיא. או לפחות נערה. אבל היי, אין לי על מה להתלונן. הציור ממש יפה גם ככה

למעלה