Principesa Reut
New member
../images/Emo47.gifתחרות תמונת הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif
אני גאה להכריז באופן רשמי על פתיחת תחרות תמונת הפורום
|אייקון של מספריים גוזרות סרט| מה זה תמונת פורום
מכירים את הדף הראשי
(אם לא, אתם מוזמנים לסגור הודעה זו עכשיו, ללחוץ על "ראשי" בשורה הכחולה שבראש הפורום, לסייר קצת בדף שנפתח לכם ולחזור אלינו). רואים את התמונה שם
זאת שמתנוססת לה על יד הודעת המנהלת
(אם לא, אתם מוזמנים לשוב ולסגור הודעה זו, ולחזור אלינו לאחר שראיתם את התמונה). יופי. זאת התמונה של הפורום שלנו כרגע. זאת תמונה רנדומלית שמשתנה כל כמה זמן. כלומר - המחשב בוחר תמונה מתוך הגלריות. הבנתי. עכשיו, מה בעצם התחרות הזאת שאת מדברת עליה
אני חושבת שהגיע הזמן שלפורום שלנו תהיה תמונה משלו
ולכן - אני פותחת תחרות יצירת תמונת פורום. כל משתתף יצור תמונה משלו וישלח לי אותה. בסוף התחרות תבחר ע"י חברי הפורום התמונה הכי יפה והיא זאת שתחליף את התמונות שיש כרגע בדף הראשי. איזה תמונות יכולות להשתתף
אך ורק תמונות שאתם הכנתם. זה יכול להיות קולז' תמונות, משהו עם כיתוב וכמה תמונות, מה שאתם רוצים. אתם גם מוזמנים ללכת לבקר בפורומים שעשו לעצמם תמונת פורום ולקחת רעיון. על התמונה צריך להיות רשום באיזשהי דרך "פורום תשוקות בתפוז - 880" (אפשר כמובן להוסיף\להוריד\לשנות מילים, אבל זה העיקרון...) ואיך תתנהל התחרות
מידע על התנהלות התחרות ימסר כשאני אדע בכמה תמונות מדובר בדיוק. מה יוצא לי מלהכין תמונה כזאת, ולנצח
כבוד
התמונה תתפרסם בדף הראשי של הפורום והשם של היוצר יכתב בהודעת המנהלת. מתי אפשר להתחיל לשלוח תמונות
ממש עכשיו. אתם מוזמנים להתחיל לעבוד על התמונות ולשלוח לי אותן למייל... התאריך האחרון לשליחת תמונות הוא ה19 בדצמבר. כלומר יום שישי הבא. מי שעובד על תמונה - אנא - שרשר לפה הודעה שבה אתה מודיע שאתה עובד על אחת, או שלח לי מסר... רק כדי שאני אדע בכלליות בכמה משתתפים מדובר. בסוף התחרות, לאחר שתקבע התמונה המנצחת תפתח גלריה ובה יהיו כל התמונות שהשתתפו בתחרות. יש שאלות
שרשרו לפה
בהצלחה
אני גאה להכריז באופן רשמי על פתיחת תחרות תמונת הפורום