CASCADA

../images/Emo47.gifCASCADA../images/Emo47.gif

בלי חס וחלילה להתחרות באקטימל (את יודעת שאני אוהבת'ך). הנה פרוייקט CASCADA. מדובר בזמרת נטלי הורלר בת 24 מגרמניה. מאחורי ההפקה המוסיקלית עומדים שניים מבכירי סצנת הדאנס בגרמניה- Manuel Reuter ובשמו המסחרי- DJ Manian שגם עומד מאחורי הרכב הדאנסקור המצליח tune up! ו Yann המכונה Yanou ושיתף פעולה עם dj sammy בלהיט heaven בתחילת שנות ה-2000. ההצלחה הגדולה של cascada היא כמובן בגרמניה ובאוסטריה וקצת באירלנד. בישראל? כל הסינגלים שהוציאה cascada עד היום נוגנו בתוכנית שלי ב-90fm. ולצערי נראה לי שרק בה. בסה"כ הוציאה cascada ארבעה סינגלים ואלבום הבכורה עתיד לצאת בקרוב.

סינגל 1: Miracle

סינגל הבכורה- יצא בשמונה במרץ 2004 וכלל את הגרסאות הבאות: Icarus mix Radio mix Extended mix SAD extended mix

סינגל 2: Bad Boy

יצא ב- 31 באוגוסט 2004. כלל את הגרסאות הבאות: Club remix Pulsedriver remix Alex Megane Vs. Marc van damme remix

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאוו את זה אני מכירה נראלי../images/Emo15.gif

זה כזה : every time we touch I get this feeling and everytime we kiss I reach for the sky נכון

סינגל 4: How do you do

חידוש משובח לרוקסט. יצא ב- 30 בספטמבר 2005.כלל מיקסים של: Original Mix Verano Remix Tune Up! Remix Rob Mayth Remix

actimel

New member
אין, אין אין עלייך ../images/Emo45.gif

אתה מלך הפרוייקטים dear מה פתאום להתחרות בי... עשית סקירה מצויינת! פשוט תענוג לקרוא. וכמו שהבטחתי - בהמשך השבוע פרוייקט ההרכב Sylver המועדפים עליי ביותר.

Natynova

New member
נייס אחי

אהבתי ת'סיקור.. אני חולה על CASCADA יש להם אחלה רמיקסים ...!!! חבל שהם לא מצליחים כמו LASGO הכוונה מוכרים..! פשוט אומנות Zane and Foster - Big Boom Bang (Cascada RMX) Pumperz_-_Rhytm_Take_Control___Cascada_Radio_Mix__

למעלה