והזוכה הוא...

../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifוהזוכה הוא...../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

OMG OMG OMG OMG זהו! תם ונשלם המשחק
השיר האהוב על הפורום שלנו נבחר! זה היה קשה
אבל הצלחתם ואני חייב להגיד שהתוצאות מרשימות, השיר המנצח הוביל רק בקול אחד!(!) אני לא אמתח אתכם יותר מדי
השיר שקיבל את התואר "השיר האהוב על פורום גוד שארלוט" הוא: |קולות תופים| THE ANTHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרשרו לפה ברכות לשיר החדש!

מה?!

אני פשוט בשוק שזה לא הולד און. הייתי כל כך בטוחה שהוא יזכה.. ואממ.. מזל טוב לדי אנת'ם..?

../images/Emo6.gifכן אני חושב שבאמת מגיע מלז טוב וTA

חחח נחמד לדעת שזה הפתיע אתכם

Zaider

New member
../images/Emo19.gif רציתי HO ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אבל מזל טוב לTA

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שאלון שחיברתי לגבי השיר וTOP15
:
אתה מרוצה מהשיר שנבחר?
היית מעדיף שHOLD ON ייבחר?
או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר?
האם הצבעת כל פעם בTOP15?
אהבת את המשחק?
מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט?
לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15:

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? אממ לא ממש חח אבל אני אוהבת גם אותו :) היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? ככככככככן
או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? לא האם הצבעת כל פעם בTOP15? לא כל הפעמים .. בחלק אהבת את המשחק? יאפ מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? כרגע - Hold On לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: אממ ... לעשות כל שבוע רשימה של 10 שירים ולעשות ביניהם תחרות או משהו כזה. נוו אני לא יצירתית

../images/Emo187.gif

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? הוא טוב, הוא בהחלט שיר טוב. לדעתי הוא אפילו אחד השירים שממש מייצגים את גוד שארלוט.. הוא בהחלט משקף את הסגנון המוזיקלי הכללי של הלהקה היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? כן!!!!!!!!!!!!! :( או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? לא, הולד און פשוט..מספר 1.
האם הצבעת כל פעם בTOP15? אני חושבת שכן אהבת את המשחק? אה-הא. מגניב. מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? מממ לא יודעת, כנראה שהולד און לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: כמו בפורום דה יוזד - טופ 15 של הקליפים של גוד שארלוט :)

r love gerard

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? לא כ"כ, אבל זה שיר חביב
היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? כן. הוא הרבה יותר עמוק ומרגש, ובכלל, אני לא מתחברת לשרים חסרי תוכן, יותר כמו דה אנט'ם, שלא באמת מעבר מסר.(שיואו, ס'חופרת אני><) או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? כן האם הצבעת כל פעם בTOP15? לא, כשיצא לי>< אהבת את המשחק? משחק חביבD: מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? :O זה לא חוקי לשאול שאלות כאלה!אין כזה דבר שיר אהוב. יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות. לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: מממ.....אפשר לעשות פינת כתיבה כזאת, ינתן נושא אחד שסביבו צריך לכתוב פאנפיק, או סתם מיני סיפור של חצי דף, ויבחר כל פעם הפאנפיק הטוב ביותרD:

PerfectSP

New member
../images/Emo190.gif

אתה מרוצה מהשיר שנבחר?לא!!!!
היית מעדיף שHOLD ON ייבחר?ברור!!!!! או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר?נייייי...אולי ווי בליב
האם הצבעת כל פעם בTOP15?אולי...אנערפ
אהבת את המשחק?כה מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט?ווי בליב והולד אוןD: לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15?...אין ליD:

moi../images/Emo205.gif

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? אכן כן היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? לא או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? נופ האם הצבעת כל פעם בTOP15? לרוב כן אהבת את המשחק? כן מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? יש הרבה. לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: אממ, אולי פחות החוליה החלשה מכל אלבום בנפרד?

lilmama

New member
וול.. צפוי ^^

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? כן
היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? לא! או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? - האם הצבעת כל פעם בTOP15? אמ חוץ מהפעמים האחרונות חוששני אהבת את המשחק? כה מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? וואי יש מלא
לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: אמ.. החוליה החלשה מתוך אלבום מסוים (Lies for the Liars )

XnevermindX

New member
הו, TA ../images/Emo99.gif [גמאני הצבעתי לו ../images/Emo11.gif]

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? אופקורס
היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? לא. או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? גם כן לא. האם הצבעת כל פעם בTOP15? יאפ. אהבת את המשחק? יאפ. מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? The Anthem
לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: יואו, אין לי

XnevermindX

New member
אה..ומזל טוב!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif../images/Emo23.gif

הלללללללל יס!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

אתה מרוצה מהשיר שנבחר? ככןכןכןכןן! כ"כ לא צפוי דווקא היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? לא! או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? אולי בויז אנד גירלז או לייפסטייל אבל בתאכלס דה אנטם שולט האם הצבעת כל פעם בTOP15? כן אני חושבת אהבת את המשחק? כה מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? הממממ...לא יודעת XD לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: של הקליפים!!

ייאאאאאייי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo115.gif

אין על TA
אתה מרוצה מהשיר שנבחר? אה הא ^^ היית מעדיף שHOLD ON ייבחר? לא. או שהיית מעדיף בכלל ששיר אחד מהרשימה ייבחר? לא. האם הצבעת כל פעם בTOP15? מממ מאז שהצטרפתי אני חושבת שכל פעם. אהבת את המשחק? כן
מה השיר האהוב עליך ביותר של גוד שארלוט? The Anthem
בזכותו התחלתי לאהוב אותם :] לסיכום,רעיון למשחק חדש דומה לTOP15: לא עולה לי שום רעיון :/

WaitForTomorrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

למעלה