שאללוןןןןןןן

../images/Emo47.gif../images/Emo13.gifשאללוןןןןןןן

שם: מגורים: גיל: איפה נולדתי: באיזה ארץ: עיסוק: מיהו ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל? מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל? מיהו ה-סלב שאתם הכי אוהבים מחו"ל? מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מחו"ל? איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל? איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל? מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי אוהבים מישראל? מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מחו"ל) ? מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מישראל) ? מה זה להיות סלב בשבילכם? (כיף, בעסה, דיכאון, אושר, הוסיפו דעות משלכם) מה הייתרון בלהיות סלב? מה החיסרון בלהיות סלב? האם הייתם רוצים להיות סלב? סלב באיזה תחום הייתם רוצים להיות? (זמרים,ש חקנים, דוגמנים, מעצבים וכו`)

עונה.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שם:אלמוג מגורים: איזור השרון גיל: 17 וחצי איפה נולדתי: כפר סבא באיזה ארץ:ישראל עיסוק: מאבטחת ותלמידה אממ לא עניתי על רוב השאלון.. כיי אני לא מתרגשת מה"סלב" מי ישמע הם אלילים בני אדם רגילים שרואים אותם מאחוריי מסך מה הייתרון בלהיות סלב? כסף? מה החיסרון בלהיות סלב? שכל היום בנות צעקות לך באוזן.! האם הייתם רוצים להיות סלב? ממש לא סלב באיזה תחום הייתם רוצים להיות? אם כבר אז שחקנית (זמרים,ש חקנים, דוגמנים, מעצבים וכו`)

orianush

New member
גם עונה..

שם: אוריאן מגורים: ירושלים גיל: 17 איפה נולדתי: ירושלים באיזה ארץ: ישראל עיסוק: תלמידה מיהו ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל? יש כמה.. אין אחד מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל? מיהו ה-סלב שאתם הכי אוהבים מחו"ל? מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מחו"ל? איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? ג'ורג' קלוני ומל גיבסון חח איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל? מי שרציתי פגשתי.. אהה את גיא אני רוצה שוב כי זה היה סתם מעפן חח איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל? מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי אוהבים מישראל? מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מחו"ל) ? מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מישראל) ? מה זה להיות סלב בשבילכם? כיף (כיף, בעסה, דיכאון, אושר, הוסיפו דעות משלכם) מה הייתרון בלהיות סלב? שכולם מכירים אותך מה החיסרון בלהיות סלב? שאין פרטיות האם הייתם רוצים להיות סלב? כן סלב באיזה תחום הייתם רוצים להיות? לא יודעת.. (זמרים,ש חקנים, דוגמנים, מעצבים וכו`)

SAPIROS5

New member
עונה:]

מיהו הסלב שאתם הכי אוהבים מישראל?גיא אריאלי:] מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל?אממממ אגם רודברג?!?!? איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל?גיא... איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל?אממ אגם רודברג מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי אוהבים מישראל?לא יודעת חח שאני יפגוש בעזרת השם אני ידע מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מחו"ל) ? מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מישראל) ?אופיי ויופיייי מה זה להיות סלב בשבילכם?כיף,אושר... (כיף, בעסה, דיכאון, אושר, הוסיפו דעות משלכם) מה הייתרון בלהיות סלב?מעריצים וכל זה וגם כולם מכירים אותך... מה החיסרון בלהיות סלב?עבודה לא קלה... האם הייתם רוצים להיות סלב?כןןן סלב באיזה תחום הייתם רוצים להיות?שחקנית,דוגמנית:] (זמרים,ש חקנים, דוגמנים, מעצבים וכו`) אהה ודרך אגב אלמוג לך זה לא משנה את פגשת כבר את כולם........חחחחחחחח

עוננה גםם

שם:ליטל מגורים:אור יהודה גיל:15חצי עיסוק:תלמידה מיהו ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל? גייא אללא מי המושלם שלי!! מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מישראל?.. מיהו ה-סלב שאתם הכי אוהבים מחו"ל? אין מיהי ה-סלב שאתם הכי אוהבים מחו"ל?איןן איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל?איןן איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל?איןן איזה סלב (בן) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל?גייא כמובבן איזה סלב (בת) אתם הכי רוצים לפגוש מישראל?אגם או בר רפאלי מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי רוצים לפגוש מחו"ל? מה הייתם אומרים לסלב שאתם הכי אוהבים מישראל?כמממממממממממממממה שאני מהת עליו מוששלםם חח סתם בהתחלה היתיי מתביישת חחחח מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מחו"ל) ?אין מה אתם הכי אוהבים בסלב (שאתם אוהבים מישראל) ?הכל מה זה להיות סלב בשבילכם?ואי וואי הכי כייףףף (כיף, בעסה, דיכאון, אושר, הוסיפו דעות משלכם)אושר מה הייתרון בלהיות סלב? כולם מכירים אותך ואוהבים אותך ומרוויח כסף מה החיסרון בלהיות סלב?עבודה קשה חח האם הייתם רוצים להיות סלב?בארוור סלב באיזה תחום הייתם רוצים להיות?הכל חחחחחח (זמרים,ש חקנים, דוגמנים, מעצבים וכו`)

למעלה