הזוג המלכותי היה ברדיו היום!

Luanne

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifהזוג המלכותי היה ברדיו היום!

מיה ועמיחי היו היום ברצועה של רדיוס בין 3 ל-5 עם החופר ההוא שאני לא זוכרת איך קוראים לו... לצערי הרב עליתי על זה במקרה רק רבע שעה לפני הסיום..
אבל בכל זאת הספקתי לשמוע קצת.. הם היום מה זה חמודים! הם דיברו על המנחים ועם מאזינים על המירוץ. בכלל, ככל שאני רואה ושומעת את עמיחי בראיונות אני קולטת כמה הוא שונה מהתדמית שהיתה לו במירוץ (לפחות בחלק הראשון). מישהו האזין לכל התוכנית במקרה??

YMA7

New member
כשמנתחים את האישיות של עמיחי עפ"י מירוץ

יש להפעיל 3 פילטרים/נקודות למחשבה : 1. מאוד סביר שחלק מהטכסט שהוא אמר הוכתב לו כדי שהוא יתאים למשבצת אליה הוא יועד ע"י ההפקה (שוביניסט/צעקן/רגזן/לא מתחשב וכיו"ב). 2. השוו, באופן לא מחמיא לעמיחי, את ההתנהגות שלו להתנהגות למשל של אשר למאור או גיא לשי. עמיחי אמר בתכנית האיחוד משפט חכם ומטריד כאחד - הוא אמר שמובן שאילו הוא היה יוצא עם סתם חבר או עם סתם חברה, ככל הנראה הוא היה מדבר באופן יותר מנומס, ובשל הקירבה שלו למיה הוא הירשה לעצמו להיות לעיתים יותר בוטה ומן הסתם גם לפרוק לחצים באמצעות התבטאויות חסרות רסן. המשפט הזה מטריד, כי בעולם אידיאלי הייתי מצפה שזה יהיה הפוך. אבל מכיוון שבני האדם הם רק כאלה (בני אדם על חולשותיהם) אז דווקא הקירבה הופכת בני זוג לשק חבטות האחד של השני. 3. אומרים שאדם נבחן בכוסו/כיסו/כעסו. אבל זו רשימה חלקית. אדם נבחן בעיקר ברגעי לחץ וביכולת השליטה העצמית ברגעים הקשים. ובמבחן הזה יוצא ככשידו על העליונה דווקא זה שלא היה ראוי לניצחון - גיא. 4. את כותבת שהם היו חמודים. אנשים חכמים תמיד יישמעו נחמד בראיונות טלויזיה בחדרים ממוזגים. ובמהלך המירוץ למדנו שאין ספק שמיה/עמיחי הם אנשים חכמים.

Luanne

New member
אז ככה:

1. מאוד מאוד לא סביר. אתה מסוגל לדמיין את זה? באמצע המירוץ, בשיא הלחץ, עמיחי: שניה, מאמי, אני לא מוצא את הדף עם הטקסט שלי?? 2. את האמירה הזו אפשר גם לראות מכיוון חיובי, הקרבה וההכירות ביניהם מאפשרת לו לנהוג ללא עכבות. זה לא מצדיק אמירות מסוימות שלו, אבל אני חושבת שלזה הוא התכוון. 3. אדם נבחן בדברים הנ"ל, אבל אל תשכח שמיום אחד של הזוג במירוץ אנחנו מקבלים משהו כמו עשר דקות, וריבים זה הרבה יותר מעניין ממילות חיבה. מה גם, שמיה היתה הרבה פעמים נודניקית לא קטנה, "עמיחי, הנה הצוות השני, הם משיגים אותנו", "אם אנחנו לא מגיעים ראשונים אני מתאבדת". לא יודעת מה איתך, אבל אני הייתי מתעצבנת עם פרטנרית מלחיצה שכזו (ולמען הסר ספק, אני מעריצה אותה). במחצית השניה של המירוץ יחסו ואורך רוחו כלפי מיה השתפרו באופן משמעותי, אגב, בהתאמה לירידה ברמת הלחץ שלה. אז אם מיה היתה עם פרטנר כמו גיא יכול להיות שהוא היה מכיל יותר, אבל לא כל אדם מסוגל לכך.

YMA7

New member
מה שהתכוונתי לאמר הוא שאני

ממש לא מתפעל מנחמדות של אנשים באולפנים ממוזגים. באולפנים ממוזגים אפשר לבחון כושר ביטוי, ידע, חוכמה וכיו"ב. אם אדם מתנהג באופן מכוער ומעליב באולפן אפשר לקבוע שהוא יצור דוחה. אבל לא ניתן לקבוע מהתנהגות אולפן נאותה שהאדם לא יצור דוחה כי ייתכן שהוא עוטה מסיכה. אני דווקא מנסה איכשהו להוציא את עמיחי בסדר מההתבטאויות האומללות שלו כלפי מיה וזאת ע"י האפשרות שאלו הוכתבו ע"י ההפקה. הוא לא צריך להוציא דף עם טקסט מוכתב. מספיק שההפקה תבהיר לו בקריצה שהמדובר בתכנית בידור ושברכב בו הוא נוסע נמצאים צלם וסאונדמן שצריכים לספק אקשן. זו השערה שלי והיא לא בלתי סבירה. כי אם לא היתה בקשה של ההפקה וזה האופן בו הוא מתבטא אל בת זוגו הזוגיות הזו בבעיה קשה. ואני ממש לא מקבל את הנסיבות המקילות עליהן הצבעת ושכותרתם "שמיה היתה הרבה פעמים נודניקית לא קטנה". אכן, מיה היתה לעיתים לחוצה אבל תמיד שמרה על תרבות דיבור מכובדת, וראוי היה שעמיחי ילמד ממנה. אבל שוב- אולי זו בקשה/דרישה של ההפקה ומיה גם היא היתה מודעת שהתפקיד של עמיחי ב"הצגת המירוץ למיליון" להיות קצת בוטה.

אני אמרתי את זה כבר מהשבוע השני אבל אף אחד

לא הקשיב לי והיו אפילו כאלו שחשבו שאני משוגעת. העריכה הייתה מגמתית מלכתחילה. ניסו לצייר אותו בכל הכוח כשוביניסט עצבני שלא מעריך את מיה. רק כשהבינו שזה כבר לא אמין או לחילופין, כשנגמרו להם החומרים "המפלילים", התגלה פרצופו האמיתי. הוא בחור מקסים שאוהב את מיה ושהיה לה לפרטנר מושלם במרוץ. ערוץ 2 נו...למה כבר יש לצפות

Luanne

New member
כל מילה בסלע ../images/Emo70.gif

גם אני אהבתי אותם מההתחלה.

4hilla4

New member
ידעתם שעמיחי הוא הבן של אילנית?../images/Emo2.gif

אני לא, הייתי בשוק.

למעלה