שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo26.gifשאלון שישי../images/Emo36.gif../images/Emo47.gif

שאלות פתוחות:
פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם?
תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו
האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק)
אוהבים את מיקה קרני?
ומה עם דניאל סלומון?
איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?(
)(מראה!)
מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו)
ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות.
אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא?
'' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ?
מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה?
עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן?
אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?)
מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?
מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?
מה הכי מפחיד אותך?
מה הכי מרגיע אותך?
מה הכי מכעיס אותך?
מה הכי מרגש אותך?
תחביבים:
שאיפות לעתיד:
האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך?
מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?
חשבת פעם על התאבדות?
מאמינים בה'?
שומרים שבת?
מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? זה או זה?
לונה פארק או סופרלנד?
אורז או פתיתים?
סופרמן או ספיידרמן?
באטמן או גל מזבנג
? שבת שלום

Broken Wings1

New member
יא. שאלון.

שאלות פתוחות: פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? כן
תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) אהמ כן. אבל לא אני, ההורים D: אוהבים את מיקה קרני? היא בסדר. ומה עם דניאל סלומון? גם הוא בסדר. איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) נמנמ, לא יודעת. לא אכפת לי
מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) גם, לא יודעת. ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות: אהמ. ניתוח, גיל 6. חשבתי שאני עומדת למות. אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? קולדפליי או רדיוהד יהיה נהדר כרגע.
'' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? נורה ג'ונס. מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? נופ. עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? תלוי, אם זה מישהו שאני אוהבת, כן. אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) אירוני
.. כן, בכל מצב. גם אם אני הצד שנפרד. |ריגשי| מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? כנות, אני מניחה. מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? נמ. מלאת חומות, סגורה, קרירה וכאלה. מה הכי מפחיד אותך? לאבד מישהו חשוב. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה, חיבוק. מילים. מה הכי מכעיס אותך? שקרים.. שמסתירים ממני דברים. מה הכי מרגש אותך? אהמ. מילים מסויימות שבאות במפתיע.. לא יודעת להסביר. וכל מיני. תחביבים: שאיפות לעתיד: נמ. האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? מסתדרת
מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אהמ. אין אחד. כל אחד לזמן אחר. חשבת פעם על התאבדות? מאמינים בה'? שומרים שבת? חחחח לא. מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? אהמ. נדמה לי ששפתיים? או עיניים. לא הקדשתי לזה מחשבה. נמ. זה או זה? לונה פארק או סופרלנד? אה. לא יודעת. אורז או פתיתים? אורז. סופרמן או ספיידרמן? ספיידרמן.
באטמן או גל מזבנג? באטמן. שבת שלום

MarishA M

New member
../images/Emo99.gif

פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם?--אממ לא. תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק)--לא חח. אוהבים את מיקה קרני?--אממ אין לי בעיה איתה. ומה עם דניאל סלומון?--כה בטח!!
איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!)--אממ לא כ"כ שונה ממה שאני עכשיו,אממ בעע לא יודעת. מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו)--יהיו לי 3 ילדים ואני אהיה פסיכולגית או משו בסגנון חח. ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות.--כשהייתי בת 6 הייתי מחכה את מייקל ג'קסון מול הטלווזיה ואמא שלי סיפרה לי על גנים והגעתי איכשהו למסקנה שמייקל ג'קסון הוא אבא שלי...זה היה מצחיק!
אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא?קולדפליי,איזו שאלה הזויה! '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ?אממ כריס מרטין
מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה?כה, בן דוד שלי ואח שלי בחיים לא שתו מוגז.אה ויש לי חברה שממש שונאת שוקולד..אנשים מוזרים שכמותם. עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן?מממ תלוי מי זה. אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?)--כה..אבל לא עד כדיי כך,לא מנסה להראות את זה. מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?הטוב לב,ממ הכנות. מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?הטוב לב יתר שלי לפעמים! מה הכי מפחיד אותך?לאבד אנשים שאני אוהבת. מה הכי מרגיע אותך?חבר שלי. מה הכי מכעיס אותך?ממ שמשקרים לי. מה הכי מרגש אותך?ממ יש הרבה דברים שיכולים לרגש אותי,ממ לדוגמא,שיר יכול לרגש אותי נורא. תחביבים:לקרוא,מחשב,שי
שאיפות לעתיד:לשיר מתישהו. לעשות בנג'י מתישהו<!> האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך?ממ כה..בערך.. מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?אמא שלי אני מניחה.. חשבת פעם על התאבדות?כן מאמינים בה'?מאמינה שיש משהו למעלה.. שומרים שבת?לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני?עיניים.אני מכורה. זה או זה? לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק.חוץ מהבנג'י בסופרלנד הכל משעמם. אורז או פתיתים?פתיתים. סופרמן או ספיידרמן?ספיידרמן!!!!למרות שסופרמן זה הטופ,אבל מי שיכיר אותי יגלה שספידרמן הוא חלק בלתי נפרד מחיי
באטמן או גל מזבנג?גל מזבנג,יאק באטמן.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gif פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? אין חרק חמוד אחר../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gif תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) ../images/Emo4.gif, הייתי מטומטמת, היה לי את הטעם הגרוע ביותר בעולם במוזיקה, אי אפשר להאשים אותי../images/Emo7.gif ../images/Emo39.gif אוהבים את מיקה קרני? ../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo68.gif ומה עם דניאל סלומון? הוא חביב../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gif איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) לא יודעת... אני קצת בהתכחשות להיותי בת 17.5, אז קצת קשה לי לדמיין אותי באמת מתבגרת../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) עדיין אין לי שמץ קלוש של מושג../images/Emo3.gif. אבל אני כן יודעת, שאני רוצה שיהיה לי בית בניו זילנד ובית בישראל, בישראל אני אגור, ובניו זילנד אני אצא לחופשה קצרה כל חורף (כי העונות הפוכות)... בבית שלי יגור איזשהו קיווי\ת חביב\ה, שיגור\תגור בבית בזמן, תשמור עליו ועל ואחזקה בזמן שאני לא אגור בו, ואני אבוא לגיחות קצרות מדי פעם. טוב נו, אם יש דבר אחד שתכננתי לפרטי פרטים בקשר לעתיד שלי, זה ניו זילנד... ../images/Emo39.gif ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות. מי זוכר משו בשעה כזאת של הבוקר../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אולי אני אשוב אח"כ עם סיפור אם אני אזכר../images/Emo3.gif ../images/Emo68.gif אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? קולדפליי כמובן, או מקפליי זה גם היה כה נחמד... ../images/Emo185.gif '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? סוזן ווגה, או וונדה שפרד. ../images/Emo94.gif מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? לא זכור לי בנאדם כזה../images/Emo3.gif ../images/Emo39.gif עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? כע../images/Emo9.gif ../images/Emo68.gif אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) אני מניחה שכן../images/Emo3.gif ../images/Emo185.gif מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? היכולת שלי לשמוח מהדברים הקטנים ../images/Emo185.gif מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? הפאקינג פרפקציוניזם שלי והביישנות המוגזמת שלי. ../images/Emo94.gif מה הכי מפחיד אותך? שמשו יקרה למישו שאני אוהבת. ../images/Emo39.gif מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה../images/Emo79.gif ../images/Emo68.gif מה הכי מכעיס אותך? שאנשים משקרים לי בפנים ../images/Emo185.gif מה הכי מרגש אותך? שאנשים מתקשרים אליי מהופעה שאני לא נמצאת בה ומקדישים לי שירים../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gif תחביבים: אינרנט, טלוויזיה, ספרים, חרוזים, אומנות ../images/Emo39.gif שאיפות לעתיד: ניו זילנד../images/Emo160.gif ../images/Emo68.gif האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? פחות או יותר../images/Emo3.gif ../images/Emo185.gif מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? נדיה, דאפי, הילה ואנה ../images/Emo94.gif חשבת פעם על התאבדות? לבערך יום אחד, ואז הבנתי כמה אני מטומטמת טו דו סו... ../images/Emo68.gif מאמינים בה'?../images/Emo127.gif ../images/Emo185.gif שומרים שבת? בדרך היהודית הכשרה, לא. ../images/Emo94.gif מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? עיניים וידיים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif (דייויד דה לאטור הבנאדם היפה בעולם../images/Emo99.gif) זה או זה? ../images/Emo39.gif לונה פארק או סופרלנד? לא יודעת../images/Emo3.gif לא מתה על אף אחד מהם../images/Emo3.gif ../images/Emo68.gif אורז או פתיתים? שניהם, למה לעזאזל להחליט על סוג אחד של אוכל כשאפשר לאכול שניים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo185.gif סופרמן או ספיידרמן? סופרמן../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gif באטמן או גל מזבנג? גל מזבנג../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

בר כול הכבוד לך! שלי

לא יהיה אכפת לך אם אני יעשה שאלון שלישי נכון?????? פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם?לא תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק)אני יהיה כנה-רציתי ואף פעם לא קניתי... אוהבים את מיקה קרני?לא...איייייכס! ומה עם דניאל סלומון?לא......הוא כבר יותר בסדר! איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!)נראה... מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו)נראה ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות.לא..חחח לא רוצה.. אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ?פרי דורס דאון,קולדפללי,אואסיס,פינק פלויד,ביטלס,בוב מרלי,דורס מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה?אני.אף פעם לא הייתי בהופעת מוזיקה |בוכה ומיואשת!| עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן?אחותי אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?)לא (peaple allways leave) מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?חברה טובה,בנאדם רגוע! מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?חוסר סבלנות אומרת דברים שנאי לא צריכה להגיד מה הכי מפחיד אותך?מוות של מישהו.לא שלי. מה הכי מרגיע אותך?קולדפליי מה הכי מכעיס אותך?צביעות.התחנפות בשביל תשומת לב מה הכי מרגש אותך?קולדפלליי. תחביבים: שאיפות לעתיד: האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך?כן מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?חברות חשבת פעם על התאבדות?לא מאמינים בה'?לא יודעת שומרים שבת?לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני?עיניים זה או זה? לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק אורז או פתיתים?פתיתים סופרמן או ספיידרמן?ספיידרמן באטמן או גל מזבנג?שניהם לא.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? לא
אין דבר כזה חרק חמוד. תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) כן, אבל צרוב... אוהבים את מיקה קרני? מי
ומה עם דניאל סלומון? מי
איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) ממ לא יודע... מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) תחום הבידור, 2-3, ניו יורק.
ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות לא זוכר... אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? תנחשו... '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? לא יודע... אולי ג'יימס בראון מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? חחח לא נראה לי (אם בכלל הבנתי את השאלה...) עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? בטח אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) מדי פעם. מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? הומור, ספונטניות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? עצלנות מה הכי מפחיד אותך? חרקים
מה הכי מרגיע אותך? קולדפליי מה הכי מכעיס אותך? שמבטלים שידור של "חברים". (
) מה הכי מרגש אותך? לא יודע... תחביבים: מוזיקה, טלוויזיה, אינטרנט שאיפות לעתיד: ללמוד לנהוג. האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? כן. מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? לא יודע... חשבת פעם על התאבדות? לא. מאמינים בה'? כן שומרים שבת? לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? מי אמר שאני נמשך לבנות המין השני
חח סתם... העיניים, (וכמובן גם הגוף) זה או זה? לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד אורז או פתיתים? אף אחד סופרמן או ספיידרמן? סופרמן באטמן או גל מזבנג? גל מאיפה

למעלה